Jag blev väldigt nöjd med min klippning hos Amanda, går gärna tillbaka till henne.
23 omdömen om Amanda Limnell
Trevlig och jättefint resultat, lyhörd!
Amanda är en STJÄRNA! Jag har aldrig tidigare färgat eller slingat mitt hår och har varit nervös inför att ta det steget. Men med Amanda kände jag mig så trygg, hon förstod precis vad jag ville ha. Hon är så noggrann och duktig, har aldrig känt mig så fin efter ett frisör besök. Tack!
En otroligt social och härlig person som bemötte en med värme redan vid första mötet. Hon är även extremt kunnig och gör det där lilla extra för att man ska känna sig i goda händer!! Rekommenderar henne starkt till vänner!!!!
Jättetrevlig, lyhörd och duktig frisör. Blev jättenöjd med min klippning och hade en genombra upplevelse!
Magiskt och otroligt tillmötesgående. Fick löshår insatt och styling till det, och att inte glömma den otroliga huvudmassagen! Kommer absolut tillbaka!
Väl bemött. Lösningsorienterad då min tid blev avbokad pga. sjukdom ordnade Amanda en ny tid på plats. Proffesionell,social. Lyssnade in mig som kund och mina önskemål. Jätte nöjd!
Väldigt duktig och professionell frisör. Jag var extremt nöjd när jag gick därifrån. Håret blev bättre än jag kunnat drömma om. Fick även väldigt bra tips på produkter att använda för mitt hår. Jag slingade hela håret och klippte upp.
Amanda är helt fantastisk! Efter mitt egna misslyckade färgningsförsök var mitt hår i kaos, men med magisk fingertoppskänsla och proffsig expertis förvandlade hon det totalt. Jag gick in med panik och kom ut med ett stort leende – och ett hår jag älskar. Rekommenderas varmt!
Otroligt nöjd med resultatet - slingor och klipp!