Välkommen till BD Bil!
BD Bil är det lilla företaget som på sikt kommit att växa snabbt. Genom hårt arbete och ett stänk av entreprenörsanda säljer vi begagnade fordon till ett förmånligt pris. Vårt fokus ligger främst på personbilar och transportbilar.
Vi har gått från att ha 6 bilar och idag besitter vi en kapacitet på över 200 bilar i lager. Vi som jobbar på BD Bil är ett gäng drivna medarbetare i olika åldrar och vi vidareutbildar oss ständigt internt för att kunna tillgodose dina behov som kund. En av våra största avdelningar är vår inköpsavdelning som ser till att våra anläggningar ständigt är fyllda med nya objekt.
Vi köper i princip alla bilar oavsett modell, mil eller ålder. Med oss får du en extremt smidig affär, trygga avtal, pengar direkt på kontot och hämtning per omgående. Vi garanterar en oerhört enkel affär. Ring eller maila oss för en värdering på just din bil.
Utmärkelser
223 omdömen om BD Bil inköp
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Karl Schollin en del av BD Bil inköp
Karl förmedlade min BMW, snabb återkoppling och schysst service. Tydligt med informationen och smidig process. Hjälpte mig att fixa det som behövde fixas till lågt pris. Kan starkt rekommendera BD Bil!
skrev om BD Bil inköp
Mycket trevlig och tillmötesgående, informerade under försäljningens gång,seriösa. Kan varmt rekommendera sälja din bil via Bd bil!
skrev om Karl Schollin en del av BD Bil inköp
Karl Schollin from BD Bil AB has helped in selling my car on behalf of me. The selling process was smooth and quick. Thank you so much.
I recommend Karl Schollin and BD Bil for such services.
Best regards,
Yogeesh Rajashekhar -
skrev om BD Bil inköp
Väldigt påläst och kunnig. Lyckades sälja min bil under en tuff period.
skrev om Karl Schollin en del av BD Bil inköp
Karl på BD bil sålde vår Audi A6 och vi är jättenöjda med servicen och allt funkade bra med genomförandet av affären. Väldigt smidigt med avlämning av bil och tydlig information och snabb återkoppling på telefon och sms med statusuppdateringar.
skrev om Karl Schollin en del av BD Bil inköp
Hej,ett företag jag starkt kan rekommendera,på alla sätt ,Sålde våran bilen på ca 2 veckor,bra o proffsig personal.Mycket stor TACK.Mvh Peter Örebro.
skrev om Karl Schollin en del av BD Bil inköp
Det är första gången jag lämnar ut min bil till försäljning genom en bilhandlare.
Allt gick riktigt smidigt och ett företag man kan lita på i framtiden,
KARL, du var bra som fan fast du är ung!! Väldigt tillmötesgående! -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Kunde inte önskat en mig bättre process att köpa bil, wow!
Beskrev mitt drömköp och inom några timmar hade jag flertalet förslag. Det var bara att välja ut vilken bil det blir för att få den levererad samma kväll. Smidigt, tryggt & bra! Kommer för alltid vända mig till BD för samtliga bilaffärer. Tack! -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Jag köpte precis min fjärde bil från BD Bil. Behöver jag säga mer? Vill man ha världsbäst service då väljer man BD. Erik höll min hand innan - under och efter affären. Det kändes tryggt att ha att göra med Erik.
Och ja, mitt nästa bilköp kommer också gå genom BD Bil och Erik. -
skrev om BD Bil inköp
Erik hjälpte oss med vårt inbyte och redan från början kändes det som att han visste vad vi var ute efter. Vi hade en ceed och ville ha något större och mer bränslesnål så det blev en optima hybrid. Erik är supertrevlig och det märks att han har en bred kunskap om bilar. Vi är väldigt nöjda med köpet och BD Bil. Rekommenderas varmt.
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Så snabbt och smidig affär!
Jag kan lätt rekommendera BD Bil! -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Rak enkel affär, trevligt bemötande och rimlig värdering av min bil- en bra upplevelse helt enkelt
skrev om BD Bil inköp
Good service, fast and good deal.
skrev om BD Bil inköp
Mycket trevligt och korrekt bemötande. Snabb och effektiv service. Tack!
skrev om BD Bil inköp
Bästa inköparna speciellt ( jimmy )
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Smidigt, snabbt och professionellt bemötande.
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Jag har positiva erfarenheter sedan tidigare av BD Bil, och jag blev mycket nöjd även denna gång. BD Bil har hjälpt mig att sälja två bilar, den andra var under svåraste förhållanden med skenande bränslepriser, men dom lyckades utmärkt ändå.
Erik med tillhörande personal har som vanligt varit både proffsiga och haft ett trevligt bemötande med mig. -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Jag är super nöjd med hela försäljningen av min. Trevligt och proffsig bemötande
Mycket snabb och professionell
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Fick hjälp av Erik med att både sälja min bil och hitta en nyare begagnad med höga speckrav från min sida. Servicen var grym med regelbunden, rak och ärlig kommunikation genom båda processerna som sköttes parallellt.
Kan med min erfarenhet av Erik & C/o inget annat än att starkt rekommendera BD Bil. -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Jag har haft kontakt med Erik vid både privata bilaffärer och företagsaffärer! Alltid ett trevlig & seriöst bemötande,gör alltid det lilla extra för att man ska bli nöjd!
han sätter kundens behov och önskemål först och kommer fortsätta att använda mig av Erik vid köp och sälj av bil!
Tack för ännu en trevlig bilaffär!
Mvh Rasmus -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Helt otroligt smidigt att göra en bilaffär med Erik & Bd Bil.. Jag kunde inte vara nöjdare!! Tack!!
skrev om BD Bil inköp
Fick den bästa bemötande från Jimmy. Jag är väldigt glad att jag fick sälja min bil via BD bilar.
skrev om Ziad Solaka en del av BD Bil inköp
Toppen service, bra bemötande och extremt service orienterad, hittar alltid en lösning och får fram dom bästa erbjudanden för bilen.
Rekomenderas starkt -
skrev om Ziad Solaka en del av BD Bil inköp
Bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästa Ziad
Hej !!
Jag är mycket nöjd med Erik mycket trevlig
Han var saklig å lugn de var ingen massa onöddigt prat å stirr -
Vilken härlig bilaffär👍
Enkelt:-)
allt klart och transport ingick😉
Rekommenderar starkt -
skrev om BD Bil inköp
Viktor överträffade mina förväntningar med råge. Inte bara för att det var väldigt smidigt att komma överens angående förmedlingsuppdraget eller för att BD Bil sålde bilen på några dagar. Utan för att han under hela processen höll kontakten och informerade mig om nästa steg.
Bland den bästa kundupplevelse jag haft från en bilfirma. Rekommenderas! -
skrev om BD Bil inköp
Smidiga trevliga! Sålde min bil via BD bil kan verkligen rekommendera dem!
skrev om BD Bil inköp
Sålde min bil genom Viktor, och bemötandet har varit super hela tiden.
skrev om BD Bil inköp
Mycket professionell och ett bra bemötande.
Kan verkligen rekommendera att sälja eller köpa din bil igenom BD -
skrev om BD Bil inköp
Utmärkt och proffsigt bemötande av säljaren. Förtroendeingivande.
Snabba svar och kunnig person.
Ombesörjde allt från besiktning på annan ort till hämtning av objekt på kort tid.
Kontrakt och pengar på kontot raskt!
Fantastiskt!
Tack! -
skrev om BD Bil inköp
Trevlig och smidig affär. Köper/säljer gärna här igen.
skrev om BD Bil inköp
Bemötandet har varit super bra vi har fått information om vad som hänt eller vad som ev kommer.
Har inga som helst negativa saker att säga utan dom har varit Proffessionella. -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Blev kontaktad av Erik för förmedlingsuppdrag av min Porsche. Mkt trevligt och transparent bemötande. Erik löste allt och jag behövde i princip inte engagera mig alls.
skrev om BD Bil inköp
Snabbt, smidigt & bästa bemötandet från Viktor!
Affärer då de är som bäst
🌟🌟🌟🌟🌟 -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Erik ger ett proffsigt och trevligt bemötande!
Då jag själv har mycket erfarenhet av bil och bilköp så gör det sig extra viktigt att personalen har en bra kunskap och service.
BD bil: Ett av få självklara val på marknaden om man ska sälja, byta eller köp bil! 10/10 alla dagar i veckan! -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Innan jag träffade Erik så fick jag alltid ont i magen vid varje ny affär jag skulle göra med bilhandlare. Ärligheten är att jag inte kan ett skit om bilar.
Erik har hjälp mig att bygga upp en ordentlig bilpark till mig och företaget och det är jag väldigt tacksam för.
Jag har ofta presenterat en bil jag tycker skulle passa oss, men erik kan säga tvär nej och förklara för mig varför jag inte ska välja den bilen eller märke.
Det kan tex vara att den bilen ligger för högt i pris just nu, eller att växel lådan på den bilen inte alls är bra. Sånna saker är otroligt viktiga då våra bilar rullar många mil varje dag.
Vi har verkligen inte tid med att ha bilarna på verkstad då vi är snickare, bilen är vårat viktigaste verktyg.
Nu har vi inhandlat runt 10 bilar av Erik och jag har inget negativt alls att säga.
Erik är ett proffs på det han gör.
För honom honom handlar det inte om snabba affärer utan långsiktiga relationer.
Det är jag evigt tacksam för! Tack Erik! -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Bästa och lättaste bilaffären någonsin! 👍👌
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Proffsigt och kunnigt bemötande.
Mycket hjälpsam och serviceinriktad personal. -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
BD Bil är väldigt professionella och snabbfotade.
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Otroligt bra att ha att göra med. Bra service och mycket professionell!
/nöjd kund -
skrev om Erik Sönnerfors en del av BD Bil inköp
Sålde min Volvo V90 till Erik. Gick mycket smidigt, fick bra betalt och gott kaffe :) rekommenderas!
skrev om BD Bil inköp
De har funkat toppen , bra återkoppling under hela försäljningsprocessen .
Mvh Stefan. -
skrev om BD Bil inköp
Lämnade en Defender 110 till förmedlingsaffär. Från första kontakt till sista, via genomgång/kontroll, inlämning av bil, avstämningar runt olika faser i processen, har jag blivit väldigt väl omhändertagen och ytterst proffsigt hanterad.
Jag kan varmt rekommendera ett samtal till BD Bil och Viktor, oavsett det gäller köp eller försäljning av bil
Mvh Peter -
skrev om BD Bil inköp
Trevlig tillmötesgående när jag skulle sälja min bil. Förklarade för denna vimsiga värmländska i lugnt och sakligt hur man gick tillväga. 😉
Jag hade inga förväntningar. Blev väl omhändertagen.
Fortsätt i samma anda. -
skrev om BD Bil inköp
Fick ett väldigt seriöst intryck av BD bil, köpte min
bil för den summan vi hade kommit överens om, snabb betalning och inget tjafs. -
Mycket seriöst
Snabbt och enkelt
Gillade verkligen samarbetet -
skrev om BD Bil inköp
Kanon bra killar o jätte smidig affär jag vill tacka Jim o Viktor o dom andra på Bd bil 👍👍👍
skrev om BD Bil inköp
Bra och trevlig personal. Snabb och enkel affär.
Bra bemötande och gott kaffe. Rekomenderar starkt!