BD Bil Täby

BD Bil Täby

En del av BD bil www.bdbil.se
  • BadgeEightYears
4.7

Välkommen till BD Bil AB, om du är intresserad av en snabb och billig bilaffär så har du kommit helt rätt. Antingen får du pengar för din bil på en gång eller så kan du dra av samma värde när du köper en bil av oss. Vi tar emot alla modeller från alla märken. När du kommer till BD Bil vet du att du kommer göra en snabb och smidig...

388 omdömen om BD Bil Täby

Sedan starten hos Reco 2015

Ulric Harald Ö
Skrev om BD Bil Täby

Bra Service och flexibilitet från Nikita i samband med leverans av våra bilar. Gjorde verkligen sitt yttersta för att allt skulle fungera bra.

Milan V
Skrev om BD Bil Täby

Smidigt och enkelt affären. Mkt nöjd med min Mercedesen! Kan rekommendera Nikita BD bil. 👌🏻

Arnar H
Skrev om BD Bil Täby

Schysst bemötande, guidade mig till rätt bil för mitt företag, lade handpenning på distans och bilen var precis som han sagt att den skulle vara Kan starkt rekommendera Hasan!

Elin E
Skrev om BD Bil Täby

Gott första intryck och bemötande. Tolga var tillmötesgående och väldigt hjälpsam där han hjälpte oss med att hitta en transportbil som uppfyllde våra krav.

Roni H
Skrev om BD Bil Täby

Bilförmedlingen i Täby är ju bara en sån fantastisk upplevelse, var där och köpte en bil idag. Mycket trevligt bemötande från Tolga. Han hjälptes åt på bästa vis och det blev en riktig bra och rolig upplevelse. Allt var seriöst och snabbt avklarat. Ni är absolut värda minst 5 stjärnor.

Pavel R
Skrev om BD Bil Täby

Mr.Hasan Kinali is friendly and professional . I bought Nissan NV300 and very happy with car , they have really rich amount of variety of all kind of cars and easy to make deal . Wish you all best. Regards Pavel 😎

Rani S
Skrev om BD Bil Täby

Tolga hjälpte mig att hitta min drömbil. Han hjälpte mig under hela processen och var tydlig. Han överträffade mina förväntningar vad gäller hög service och proffessionalitet.

Pontus L
Skrev om BD Bil Täby

Otroligt trevligt och proffsigt bemötande både i telefon och i hall 10 av 10 Pontusar

Pär O
Skrev om BD Bil Täby

Tillmötesgående, snabbt och tryggt agerande. Kände att jag kunde lita på honom redan från start

Julia B
Skrev om BD Bil Täby

Fantastiskt service av Robert på BD bil! Hjälpsam och snabb vid assistans när olyckan var framme.

Erik N
Skrev om BD Bil Täby

Supertrevlig och väldigt tillmötesgående! Är mycket nöjd med mitt bilköp! Stort tack till Robert på BD Bil!

Tobbes J
Skrev om BD Bil Täby

Mycket sympatisk säljare som guidade en stackars rookie till egenföretagare till sin första företagsleasade bil. 2015 Hilux 3.0 Bra grejer! //Tobiaz

BAHEER A
Skrev om BD Bil Täby

Väldigt trevliga och kunniga personal, stor tack för en smidig affär!

Rosanna N
Skrev om BD Bil Täby

Engegarad och serviceinriktad säljare som hade kunskap om bilen som vi köpte. Vi fick ett mycket bra bemötande och vi kan varmt rekommendera företaget.

Stefan J
Skrev om BD Bil Täby

Han va trevlig å kunnig å återkopplade på ett bra sätt.

Maria R

Trevligt, snabbt kunnigt o tryggt. Bara positivt! Maria R

Avin K
Skrev om BD Bil Täby

Trevlig personal.. har köpt en Toyota hos de och var första gången jag besökte butiken och jag är nöjd med mitt köpt , tack för ni ha bra service.

Sri K
Skrev om BD Bil Täby

Väldigt bra bemötande. Så tillmötesgående och hjälpsam. Vi kände oss välkomna som kunder och fick hjälp med att hitta en bil på ett proffsigt sätt. Rekommenderas varmt.

Andre B
Skrev om BD Bil Täby

Snabb och smidig affär skulle kunna gjort något mer på priset

Nadja O
Skrev om BD Bil Täby

Bra bemötande, trevliga säljare och snabb affär 🤩

Michael L
Skrev om BD Bil Täby

Helt klockrent på alla sätt och vis Bilen som han beskrev stämde till hundra procent och han var jätte bra å ha med å göra mycket tack😊

Peter Å
Skrev om BD Bil Täby

Mycket positivt och professionellt. Högsta betyg! Köpte en begagnad bil men hade svårt att hitta till anläggningen och blev upphämtad hemma! Vem gör sånt? Jo Joakim Forsell. Tack!

Andrea G
Skrev om BD Bil Täby

Albin var mycket hjälpsam för mig, han är mycket trevlig och också en bra säljare. Andrea.

ERIK G
Skrev om BD Bil Täby

Köpte en Kia Niro av BD Bil och är mkt nöjd med köpet. Smidig affär och ett väldigt trevligt bemötande av Joakim. Rekommenderas varmt!

Leo L
Skrev om BD Bil Täby

Vilket bemötande jag fick av Albin Heglert när jag skulle köpa bil. Han är otroligt trevlig och bemötte mig väldigt väl, han är även väldigt proffsig och kunde allt om bilen jag skulle köpa. Han lät mig även titta på bilen i lugn och ro så att jag verkligen hann gå igenom allt från ”topp till tå”.

Bo S
Skrev om BD Bil Täby

Willy är mycket hjälpsam och lyssna på vad jag behöver av bilen.

Thomas B
Skrev om BD Bil Täby

Väldigt trevligt bemötande av Joakim som är en riktig bilentusiast. Fick bra betalt för min inbytesbil, bättre finansiering än vad min bank erbjöd, och vinterhjul till ett bra pris. Fantastiskt snabb och smidig affär, Joakim ordnade allt, jag fick min nya bil samma dag!

Oscar D
Skrev om BD Bil Täby

Range rover evoque. Proffsig, ärlig, positiv.

Pia Inger Linnéa L

Min bedömning av företaget var helt ok. Säljaren Villy var väldigt trevlig och kunnig vi köpte Audi RS5. Mvh Pia

Jesper U
Skrev om BD Bil Täby

Ja jag sa att jag ville ha en rolig sommarbil som inte går ner så mycket i värde och det precis det jag fick! Mycket bra bemötande och bra service!🙌🏽

Anna B

Mikael H
Skrev om BD Bil Täby

Albin är en ung och bra kille! Vi köpte en Mini elhybrid från 2018. I affären ingick att polera upp slitna dörrtrösklar och kofångaren bak, detta var inte gjort vid leverans 14 dagar efter köpet. 2 nycklar följde med bilen, varav en med batteri som inte funkade. Köper man en bil för en kvarts miljon förväntar man sig att saker levereras enligt plan. Så har inte skett utan nu får jag utföra detta med Albins hjälp. Det är i grunden inte Albin utan BD Bils leveransprocess som brister. Åtgärda detta så har ni toppbetyg! Mvh Mikael Hallberg 0703864124

Gabriel Gabi A
Skrev om BD Bil Täby

I mitt köp var det mycket saker som krånglade till en början, men sättet personalen löser dessa bekymmer är guld värt. Willy är räddaren i nöden på många sätt och vis. Absolut inte sista gången jag gör affärer med BD Bil. Rekommenderas starkt till alla som är sugna på en ny kärra. Bra bemötande, god och snabb service, grym personal 👍

Torbjörn T
Skrev om BD Bil Täby

Sakligt o trevlig en bra bilaffär

Thompa A
Skrev om BD Bil Täby

Köpte en bil av Joakim, otroligt kunnig och ger bra svar på alla mina frågor. Åkte därifrån och kände mig riktigt trygg och nöjd. Kommer köpa nästa bil av Joakim igen.

Alex A
Skrev om BD Bil Täby

Professionellt men mycket vänligt och förtroendeingivande bemötande. Allt flöt på mycket smidigt. Från inbyte (mycket nöjd med inbytespriset), provkörning och kontraktsskrivning. Skulle rekommendera BD till vem som helst.

Lars-åke L
Skrev om BD Bil Täby

Bra att ha att göra med snäll att han körde bilen till Västerås så slapp vi komma att hämta den😊

Karl F
Skrev om BD Bil Täby

Jag köpte en begagnad bil till min dotter och blev mycket väl bemött av säljaren Joakim Forsell, utan att behöva stå och vänta. Joakim var mycket lättsam att prata med och lyssnade på mina önskemål och gav ett mycket kunnigt intryck och gav betryggande svar på mina funderingar. Kände mej mycket nöjd och trygg med affären.

Johan E
Skrev om BD Bil Täby

Proffsigt smidigt och allmänt bra.

Anita M
Skrev om BD Bil Täby

Vi köpte en husbil och vi fick ett mycket bra bemötande under hela affären.

Simon M
Skrev om BD Bil Täby

Bra bemötande av säljaren. Dock fick jag relativt liten beskrivning och information av säljaren om själva bilen. Det var jag som fick gå igenom bilen för att säkerställa att allt fungerade. Visade sig att vänster baklykta var sprucken, spegeln i solskyddet på förarsidan var sprucken samt att serviceboken hade två stämplar från en polsk firma. Orsaken till detta visste inte säljaren, troligtvis har de fått bilen i inbyte och inte kollat med tidigare ägare. Spegeln och baklykta åtgärdades på firmans bekostnad. Sen...

Anja J
Skrev om BD Bil Täby

Vi köpte en Volvo v90 & bytte in vår gamla bil. Smidigt och enkelt. Dock blev vi lite besvikna när vi hämtade bilen att den inte var rengjord innuti, kladdigt på fönstren, damm på säten och mattor och ett gammalt munskydd i handskfacket. Dessutom var ena bilnyckeln helt slut på batteri. Men själva affären gick riktigt bra!

Ahmed A
Skrev om BD Bil Täby

Bra firma, bra service och hjälpsamma säljare 👌 rekommenderas starkt. Super nöjd, speciellt med Willy 👍

Niklas D
Skrev om BD Bil Täby

Trevligt bemötande. Hjälpte till med hjulbyte och allt runt i kring.

SAM A
Skrev om BD Bil Täby

Jag köpte bil förr 6 månader sedan. När jag köper från en bilfirma så vill jag känna mig säker när jag handla därför betala man mer. Sedan jag köpte bilen så har jag upptäckt massa med problem som företaget borde laga innan dem säljer. Vattenpump behövde bytas, motorväre plasten var trasig och läckte kylarvätska, spindelled är trasig och behöver bytas samt sommardäcken e helt slitna o är inte godkända. Rutan hade stenskott . Jag har stor tips för att kunna ha bra rykte laga bilarna innan när säljer vidare. Jag är...

Hans B
Skrev om BD Bil Täby

Sålde min bil via företagete och det var nog den smidigaste affär jag har gjort. Snitt säger dom 12 dagar vid försäljning och detta tog 3 dagar. Då pratar vi om en premiumbil över halvmiljonen. Jim var grym, snabba svar och trevlig bemötande. Kommer absolut att sälja min nästa bil via dom.

Måns S
Skrev om BD Bil Täby

Jag köpte min första bil, och direkt när jag kom in fick jag ett väldigt trevligt bemötande. Willy som sålde bilen åt mig förstod mina behov för en första bil och jag fick tillslut en underbar Audi som jag är otroligt nöjd med! Tack bd bil!

Katrin A
Skrev om BD Bil Täby

Gick snabbt och proffsigt. Väldigt trevlig försäljare!

Samir M
Skrev om BD Bil Täby

Rekomenderas Varmt! Köpt en Mercedes 350 E på distans o bilen var jettefin Smidig o proffesionell bemötande, Rekomenderas! Nästa bilköp! Självklart BDbil! 5/5 möjliga! Tack Ayman för allt!

Rolf S
Skrev om BD Bil Täby

Gott bemötande, bra prissättning på bilarna. Köpet av bil o försäljning av min egen gick problemfritt. Ett snyggt jobb av säljaren Willy från start till slut.