Gjorde plaxel plus behandling i ansiktet och tog även bort några inombordare finnar samt ett gäng leverfläckar med fraktionell laser. Allt blev super bra och jag kan verkligen rekommendera Mina. Åtstramning runt ögon och ögonlock och arga rynkan blev mycket bättre.
Beauty Care
5 omdömen om Beauty Care
Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika typer av behandlingar. De lever upp till mina förväntningar och har ett väldigt bra individuellt kundfokus, de får dig att känna dig speciellt och vad som är det bästa för just dig som kund.
Det var väldigt enkelt att hitta och det fanns gott om parkering precis framför ingången. Min terapeut var punktlig och mycket professionell, hon förklarade noggrant varje steg av behandlingen och jag rekommenderar henne starkt till alla män som känner en viss oro inför smärtan vid laserbehandling. Hon är otroligt skicklig och jag kommer definitivt att fortsätta min behandling med henne.
Trevligt och professionellt bemötande. Väldigt bra resultat efter två behandlingar ( hårborttagning med laser). Idag gjorde jag även första behandlingen för hela ansikte med microneedling. Super nöjd och väldigt bra resultat redan efter ett par timmar, jag rekommenderar varmt.
Alltid lika trevligt att komma till Mona Hon är duktig och omtänksam. Och dessutom kul. Jag känner mig så fin, när jag går därifrån.
ett ställe jag kan rekommendera om man vill bli len och hår fri :-)
hej vill man ta bort hår, blodkärl mm så vill jag rekommendera beauty care i kista, dem har låga priser jämnfört med andra kliniker. ==== vi är 2 systar som har gjort laser behandlingar hos en tjej på beauty care i kista, vi är supernöjda. både med behandlingen och bemötandet.
Jag har upplevt Care of Skin som mycket proffsiga och snabba vid beställningar av varor. Det känns som de är mycket måna om sina kunder. Anne