Väldigt trevlig och sakkunnig
Dennis Svensson
Dennis Svensson är mäklare på Bostada Örebro
.Dennis Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Dennis Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.8. Dennis Svensson har haft 30 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
168 omdömen om Dennis Svensson
Dennis är mycket kunnig sympatisk och lugn, lyssnar, håller kontakten, man känner sig trygg. Jag kan varmt rekommendera Dennis.
Vi tyckte om Dennis från första stund. Så trevlig, lugn och mycket sympatisk. Han var ärlig och sann när han gick igenom hela försäljnings processen med oss och han överlämnade en proffsig folder till oss om processen som vi kunde läsa i lugn och ro. Han har haft daglig kontakt med oss och svarat på många frågor. Dennis är en lugn och trygg/ödmjuk person som gett oss trygghet. Vi hade bjudit in två andra mäklare också för att jämföra. De var inte i närheten av Dennis kan jag säga. Vi hade hela tiden känslan av att han arbetade...
Öppen empatisk kunnig ödmjuk förtroendeingivande positiv ärlig
Dennis är en hängiven mäklare som verkligen levererar enligt kundens önskemål. Alltid tillgänglig för kunden och med bra och sunda råd kring hur man ska agera i olika situationer.
Dennis var en väldigt hjälpsam mäklare. Han svarade snabbt på samtal och mejl/sms och var tydlig genom varje steg i processen.
En fantastiskt bra mäklare. Lyhörd och lugn. Fick stort förtroende för honom. Tog sig tid och gick noggrannt igenom allt jag behövde veta. Fick underlaget i en mapp. Hade regelbunden kontakt under hela processen. Försäljningen gick väldigt smidigt. Till alla er som ska sälja sin bostad rekommenderar jag Dennis. Ni blir inte besviknna. Gertrud Larsson
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare, som återigen har gjort ett strålande jobb. Vi valde att kontakta honom på nytt eftersom han tidigare hjälpt oss både med köp och försäljning, och vi visste att vi skulle vara i trygga händer. Han är lugn, trygg och mycket professionell i sitt bemötande, vilket inger ett starkt förtroende genom hela processen. Trots ett utmanande läge på bostadsmarknaden lyckades han sälja vår bostad inom loppet av en vecka från att den lades ut. Vi kan varmt rekommendera honom – en mäklare i absolut toppklass.
Dennis som mäklare är toppen. Vi har nu sålt med Dennis vid två tillfällen samt köpt vid ett och vi har alltid varit nöjda. En återkommande kund är en nöjd kund! Dennis är en lyssnade person som gör sitt jobb med bravur. Rekommenderar honom starkt!
Väldigt trevlig och kompetent mäklare som gjorde försäljningen enkel och bekymmersfri. Rekommenderas till alla som vill ha en trygg bostadsaffär