Yvonne Kreü

Yvonne Kreü

Yvonne Kreü är mäklare på Bostada Örebro

Yvonne Kreü har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Yvonne Kreü har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.8. Yvonne Kreü har haft 10 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

39 omdömen om Yvonne Kreü

Sedan starten hos Reco 2023
Fredrik M
Gällersta

Min upplevelse att köpa hus genom Yvonne har varit mycket god. Snabb respons, och duktig på att hitta ett läge där både säljare och köpare kunde mötas.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Fredrik för de fina orden!

Petra J
Sålde sitt hus med hjälp av Yvonne Kreü en del av Bostada Örebro
Gällersta

Yvonne är en kunnig och engagerad mäklare som ställer upp när det blir problem

Svar från Yvonne Kreü

Tack för de fina orden och omdömet! Ja, det var lite problematiskt ett tag men det blev bra till slut och jag är så glad för er skull.

Montana B
Skogaholm

Lyhörd, trevlig och snabb mäklare som gjorde vårt köp smidig och lättsam. Rekommenderar starkt!

Svar från Yvonne Kreü

Tack Montana för dina fina ord! Ja ni har verkligen fått ett objekt som sticker ut och med stor potential och ni är de perfekta köparna för detta.

Bo Ingemar T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yvonne Kreü en del av Bostada Örebro
Adolfsberg

Personlig och professionell i sitt uppdrag. Rak och tydlig i sin kommunikation. Helt enkelt toppenbra.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för det fina omdömet! Så roligt att kunna hjälpa er att hitta nytt boende där ni så gärna ville bo. Nu tar det lång tid för er att komma till nya lägenheten:)

Caroline Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yvonne Kreü en del av Bostada Örebro
Adolfsberg

Så nöjd med Yvonne! Hon är oerhört skicklig, pålitlig och engagerad.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för de fina orden:) Jag det gick bra med försäljning och även för din köpare. Så glad för er skull att ni kan gå vidare med era nya bostäder.

Monica L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yvonne Kreü en del av Bostada Örebro
Adolfsberg

Jag är väldigt nöjd med Yvonne som hjälpte mig med min försäljning. Kan verkligen rekommendera henne.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Monica för ditt fina omdöme! Det gick bra med din försäljning av din fina bostadsrätt och du fick bra köpare. Nu får du se fram emot och komma till din nya bostad.

Monica L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yvonne Kreü en del av Bostada Örebro
Adolfsberg

Väldigt bra och professionell, rekommenderas!

Svar från Yvonne Kreü

Tack Monica för det fina omdömet! Hoppas allt kommer att gå i lås med din försäljning nu så du snart kommer till ditt drömhus:)

Barbro K
Sålde sitt hus med hjälp av Yvonne Kreü en del av Bostada Örebro
Glanshammar

Ett trevligt och glatt bemötande. Förklarade bra på ett enkelt sätt det vi inte förstod eller visste. Var rak och tydlig och bra på att uppdatera oss om händelseförloppet.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Barbro och roligt att ni känt er nöjda med mitt arbete och hur jag utförde det!

Barbro I
Glanshammar

Hängiven och noggrann mäklare med erfarenhet.

Svar från Yvonne Kreü

Tack Barbro för ditt fina omdöme! Jag vill alltid att köpare ska känna sig så trygga de kan och visar gärna bostaden en gång extra så det inte ska finnas några frågetecken. Ni kommer att få ett fint boende och jag hoppas ni ska trivas.

Per T
Hjortkvarn

Allt fungerade mkt bra. God information samt ett mkt vänligt och sakligt bemötande.

Svar från Yvonne Kreü

Tack för ditt fina omdöme! Ni kommer att få ett vackert gammalt hus/gård från mitten 1800-talet med fint läge som är svårt att få tag i idag. Nu får ni snart tillträde och kan göra det till ert hus och hoppas ni får många fina år där.