BostadsBesiktningar

4.6 i betyg av av 12 omdömen
Välkommen till BostadsBesiktningar!

Bostadsbesiktningar är specialiserade på besiktningar av lägenheter. Vi hjälper köpare, säljare och mäklarbyråer med bostadsrättsbesiktningar, avflyttningsbesiktningar. Även besiktning av totalrenoveringar, badrum och kök. Vi utför inga villabesiktningar utan endast lägenheter i Stockholm & Uppsala.

Om du funderar på att sälja eller köpa en bostad är det klokt att anlita oss för en komplett besiktning av hela din bostad.

Alla våra besiktningsmän är utbildade och godkända med lång erfarenhet. Vi är certifierade av RISE (Research Institutes of Sweden), anslutna till SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) samt utbildade och listade hos branschorganisationerna Byggkeramikrådet, Säker Vatten och BRiF (Branschföreningen för Relining i Fastigheter). Vi är även medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning, Sveriges Handelskamrar och Entreprenadrådet.

Bostadsbesiktningar är en del av Badrumsbesiktningar AB (www.badrumsbesiktningar.se) med fokus på bostadsrättsbesiktningar.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss via mail info@bostadsbesiktningar.se eller telefon 08-409 29 400

Du kan även besöka vår hemsida www.bostadsbesiktningar.se

Lägenhetsbesiktning bostadsrättsbesiktning besiktning av lägenhet och besiktning av bostadsrätter. Avflyttningsbesiktning besiktning inför köp av bostadsrätt.

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

12 omdömen om BostadsBesiktningar