Ali Nouri

BOSTHLM Bandhagen
4.8
Affärer senaste året

Ali Nouri är mäklare på BOSTHLM Bandhagen

Ali Nouri har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Ali Nouri har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 5.0. Ali Nouri har haft 46 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

254 omdömen om Ali Nouri

Sedan starten hos Reco 2022
Moa M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av BOSTHLM Bandhagen
Huddinge-Segeltorp

Vi är jättenöjda med Ali och hur han hanterade försäljningen av vår bostad. Alltid väldigt engagerad och lyhörd för våra önskemål. Vi kände oss trygga genom hela processen och fick bra återkoppling. Ali gjorde hela försäljningen smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera honom!

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Fredrik B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Professionell, lagom mycket på och allmänt grym att ha och göra med.

Mats H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Väldigt trevligt bemötande från start och hela vägen framåt. Proffesionell. Kunnig på sitt område.

Therese D
Huddinge

Mkt bra och trevlig. Lätt att få tag på

Anna A
Centrala Stuvsta

Bra och kunnig mäklare! Väldigt nöjd!

Maria K
Visättra

En kunnig och trevlig mäklare som underlättar allt i din försäljning. Han är rak och tydlig i kommunikationen, realistisk och enkel att ha att göra med. Man känner sig trygg hela vägen i försäljningen.