Tack för en intressant och nyttig utbildning!
Brandfast Sverige AB
Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...
4551 omdömen om Brandfast Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Jättebra och lärorikt. Pedagogiskt.
Jättebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jätte bra, nu vet jag hur jag gör
Väldigt bra HLR-kurs! Lärde mig mycket och instruktören var både peppande och informativ.
Tydlig och lugn instruktör. Väldigt givande.
Tycker det var en bra utbildning i HLR
Väldigt bra, för att vara en digital kurs. Bra kursledare som höll intresset uppe.
Det var en bra utbildning och instruktör.
Bra utbildning.
Väldigt bra kurs och väldigt tydlig! Bra genomgång och ett roligt praktiskt test vi fick göra! Rekommenderar starkt
Bra upplagd HLR Fritids utbildning. Många viktiga delmoment under 3 timmar. Känns tryggt att ha med sig i friluftslivet tillsammans med andra.
Blev bra välkommen och bra utförd kurs
Trevligt bemötande. Bra föreläsare. Behaglig att lyssna på. Distanskurs för anläggningsskötare.
Mycket saklig och kompetent kursledare.
Bra och kunnig utbildningsledare, bra upplägg
bra och pedagogisk utbildning men bortkastad tid då jag inte lärde mig något nytt ,hade gått att genomfra på nätet
Tack så mycket för din insikt i fyrverkerier. Instruktören var helt fantastisk, både som person och som yrkesperson! Jag gick utbildningen i en svensk grupp, men min svenska är inte flytande. Han erbjöd mig textning på mitt språk. Stor respekt till dig! Hoppas vi ses nästa gång.
Jag har varit på Anläggningsskötare brandlarm kurs som var väldigt proffesionell gjort från kurs ledare. Jag tyckte personligt att det skulle kunna vara tråkigt men det var det inte alls, det har varit väldigt interessant kurs. Jag fick lära mig många nya saker som var väldigt viktiga att höra och relaterad till kursen.
Bra och matnyttig utbildning. Känns mycket tryggare nu med utbildning i ryggen.
Kunnig och trevlig utbildare.
En mycket lärorik HLR kurs inriktad för långfärdsskridskor!
Det var en väldigt bra utbildning!
Lärorikt utbildning verkligen 👍
Bra! Saknades högtalare till filmer mm, rekommenderas så samtliga hör.
Bra upplägg Tog upp allt väsentligt som jag behövde veta som HetaArbetare & Brandvakt Bra att reda ut det där med Tillståndsansvarig
Bra och informativ utbildning!
Mycket bra och bra praktiska övningar.
Tydlig genomgång och bra övning med VR.
Fick mig att bättre förstå vilka brandrisker det finns, även hur dem ska hanteras
Väldigt bra och lärorikt, fick testa olika övningar som var bra
Mycket bra kurs och kursledare. Hade varit bra om alla hade fått prova hjärtarrtaren.
Hej Göran, Tack för att du tar dig tid att skriva en recension och ge feedback. Utbildningen hos er på Stockholm Skridskorseglarkklubb var anpassad för era ledare och i samråd valde vi att prioritera tiden med de vanligaste förekommande skador vid era utfärder. Och därför demonstrerades enbart hjärtstartaren. Vi tar med oss din feedback och se över om vi kan lägga upp utbildningen på annat sätt vid nästa tillfälle.
Mycket bra övningar samt genomförande både i teori och praktiskt
Lungt å sansad kurs , mycket bra instruktör , bra utfört och trevligt ställe
Utbildning - HLR och Hjärtstartare Har gått många utbildningar genom åren, glad att få fortsätta repetera. (senaste för ca 1 år) Mötes av härlig energi, en energi som höll igenom hela utbildningen. Tydligt och proffsigt.
Väldigt bra utbildning och otroligt bra kursledare!
Proffsig utbildning med bra ledare.
Superbra utbildning, grym kursledare som var mycket inspirerande!
Då jag gått flera år i rad, men då det byter bilder och tar upp olika saker blir det även intressant igen och igen :)
Erika som höll i vår kurs var mycket bra på att förmedla det viktiga i HLR kursen.
Fantastisk bra HLR kurs och väldigt engagerad och kunnig föreläsare. Härlig energi!
Bra kurs som verkligen behövs.
Trevligt bemötande. God mat. Fick snabbt till en trevlig atmosfär och relation med och mellan alla kursdeltagare. Mycket professionellt! Kommer rekommendera denna utbildning och utbildningsanordnare till andra framöver.
Det var en tydlig och pedagogisk utbildning som gjorde att man fick mycket nya lärdomar utan att det kändes övermäktigt.
bra kurser med tydliga instruktörer..
Mycket och bra tänkvärd information
Trevliga, bra på att lära ut och engagera deltagarna.
Mycket bra utbildning, ett måste för alla arbetsplatser. Bra instruktör!!
*Jag blev bemött på ett professionellt och respektfullt sätt. Michael var trevlig och hjälpsam. *Jag förväntade mig bra service och tydlig kommunikation, vilket de levde upp till fullt ut. *Min upplevelse av Brandfast Sverige AB var mycket positiv. Servicen var effektiv och jag är mycket nöjd.