Det var enkelt att följa med och jag uppskattade utbildningen på så sätt.
Brandfast Sverige AB
Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...
4321 omdömen om Brandfast Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Utbildninhen var väldigt informativ och framfördes på ett sätt som fick lyssnarna att hänga med och ta in allt som sades. Väldigt bra kurs och lärare
Det var en mycket rolig och givande utbildning som jag verkligen tror kommer att göra skillnad någon dag.
Den teoretisk delen och kursledare var bra. 4/5 Men den så kallde praktiska delen är patetisk och känns som att den enbart kommer leda till att personer som aldrig mött riktig eld kommer vara nochalanta, inte förstå hur farlig eld är och inte förstå hur stor del den mentala biten i att gå emot eld faktiskt är! 0/5
Gick lugnt och fint till tydligt och enkelt
Bra lättförståelig och överskådlig utbildning. Kunnig handledare som med ett lättsamt och underhållande sätt förmedlade kunskap angående brandfarliga arbeten.
Tydlig och bra beskriven. Bra upplägg med lagom långa teori lektioner
Instruktören otroligt bra! Kunde varit lite mer variation i teorin, men over all jättebra!
Brandskyddsutbildning, med specifikt innehåll batteribränder. Utmärkt genomgång för bygg- och anläggningsprojekt, men även tankeställare hur man kan och bör hantera det privat.
Kunnig, kompetent utbildare. Mycket bra!
Riktigt bra struktur på en utbildning i brandsäkerhet.
Lärorikt och bra ledare av utbildningen
Bra engagerad lärare som varvade filmer med eget material och stycken ur lagtext, handböcker etc.
Pedagogisk instruktör som lyfte de områden som är viktiga att tänka på i arbetet på förskolan. Även det generella tänket i vardagen med alla laddare och sladdar nu mera. Mycket bra!
Jag tyckte utbildningen va bra och lagom lång.Gjorde utbildningen för anläggningsskötare brandlarm.
Proffsiga med ett fint bemötande
Personalen på Brandfast är mycket professionella och trevliga. De överträffade våra förväntningar i utbildningen Föreståndare brandfarlig vara. Kursledaren var väldigt pedagogisk, hade ett bra kursmaterial och gav många bra exempel.
Jag fick så nära bild om hur kan jag förebygga branden på alla sätt och vad jag verkligen behöver tänka mig innan jag gör med t.ex att ladda min mobil osv. Så fin förklaring fick jag uppleva. Tusen tack Junya
bra upplägg med naturligt engagemang i grupper
Professionellt och tydligt, rekommenderas.
Mycket bra. Mysigt ställe, bra kursledare.
Bra utbildare , Kursen uppfyllde våra förväntningar.
Bra och tydlig utbildning! Även fast vi var folk från olika brancher och kunskapsnivåer så fungerade det jättebra.
Bra och tydlig information. Kul med VR glas ögonen istället för praktiskt övning ute.
Bra och viktig information om brandskydd och hur man förebygger för att undvika brand. Bra föreläsare som gjorde det intressant och svarade på alla frågor vi hade. Hade inga förväntningar men det blev en givande föreläsning.
Proffsig och lärorik utbildning. På ett par timmar har vi fått kunskapen som kan komma att rädda liv!
Upplevelsen var positiv, som alltid. Allvarlig, men inslag av humor, som hjälper mig att minnas vad jag lärde mig.
Bra tycker jag i alla fall. Och nu orkar jag inte skriva mer. Minst 30 tecken?
Tyckte att det var en givande utbildning. Han som höll utbildningen vsr väldigt tydlig.
Tydligt förmedlat och bra praktiskt övning
Bra utbildning med aktiv utbildare
Bra utbildning men behöver vara lite med "stressande, under press" då det är för sjukvårdspersonal. Annars trevlig bemötande, pedagogis och kunnig.
Jag är mycket nöjd med kursen i Heta Arbeten. Utbildningen var tydlig, praktisk och gav värdefulla kunskaper om säkerhet och riskhantering. Instruktören var engagerad och lätt att förstå. Rekommenderas varmt till alla som arbetar med brandfarliga moment.
Toppenupplevelse! Instruktören var duktig på att hålla engagemanget uppe trots en lång dag på distans. Relevanta diskussionsfrågor och bra möjligheter att ställa frågor och reflektera under kursens gång.
Superpedagogisk och lättförstådd genomgång Bra anpassad för syftet.
Trevlig utbildning om viktiga saker.
Hade utbildning i SBA Brandskyddsansvarig/kontrollant och den var väldigt givande och utbildningsledaren var kunnig och duktig.
Bra föreläsare som visste vad han pratade om, bra med praktiska övningar.
Jag har gått heta arbeten kurs 7-8 gånger hos olika anordnare och i olika lokaler under min karriär inom vvs branschen.Aldrig tidigare har jag känt så stort kunnande och professionalism som den senaste kursen i Brandfast regi.Jag kom med en inställning att det här blir ännu en värdelös kurs som hålls av någon som egentligen inte bryr sig utan bara vill få in kursavgiften och få bli av med deltagarna så fort som möjligt,men jag bedrog mig för den här kursen va f-n bäst.
Mycket trevlig och intressant utbildning/kurs väldigt lärorikt med en mycket trevlig och pedagogisk ledare
Mycket kompetent och bra utbildare. Enkelt att förstå och hänga med.
Jag tyckte att det var en givande utbildning och man fick sig en del aha. Nu vet jag oxå hur jag ska gå vidare med min verksamhet just i SBA arbetet. Vilka egenkontroller jag ska utföra och under vilka perioder jag ska kontrollera. Tack så mycket
Jag är väldigt nöjd med utbildningen – den var både inspirerande och lärorik. Utbildningsledaren skapade en engagerande atmosfär och gjorde innehållet lätt att ta till sig.
Mycket bra och pedagogiskt. Trevlig miljö och trevliga ledare! Rekommenderar!
HLR +ABCDE utbildning Kristoffer var väl påläst, förklarade varje del bra såväl praktiskt som teoretiskt.
Gick en kurs i Anläggningsskötare brandlarm. Gillade den mycket och den var pedagogisk.
Jättebra kurs och en toppen kursledare
Super bra utbildning och jättebra kursledare
Jag tyckte han var väldigt saklig och bra att hålla utbildningen. Mycket intressant och otroligt viktigt att visa och berätta allt som kan hända om man inte har informationen vad eld kan ställa till! Bra att få prova å släcka brand själv.
Kanonbra kurs, ledaren var väldigt bra och pedagogisk. Rekommenderar varmt!