Brandkurser

Brandkurser

Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

En brand kan ha förödande konsekvenser, det förstör oftast inte bara materiella ting, det för ofta med sig risker om liv, hälsa och kan ödelägga hela verksamheter. Man kan till stor del förebygga olyckor, men om de inträffar är det av största importans att veta hur man ska agera. En grundförutsättning för att få en trygg och säker arbetsmiljö är att alla, oavsett vad man arbetar med har grundläggande kunskaper om skydd mot brand, rutiner vid larm och utrymning. I våra kurser lär vi er teori och praktik för att ge er en ökad förståelse i hur man ska agera vid brand samt hur man kan göra för att förebygga en olycka.

1 397 omdömen om Brandkurser

Sedan starten hos Reco 2016
Catharina P
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Bra kurs och den funkade bra på zoom. Saknade bara lite exakt vad vi ska göra vid skåpet.

Johnny C
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Utbildningen hölls av en påläst person med erfarenhet. Kunde svara när man hade frågor. Tekniken under utbildningen var också den av hög kvalité. Löpande repetitionsfrågor en smart sak för att kolla av gruppen under tiden.

Yunior Jurajuria Mena Y

Kursen varit så bra .. tack för delar kunskapen med oss ..

David K
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Klar tydlig och ordentlig information, samt väldigt pedagogisk utbildare som talar tydligt klarspråk. Fantastiskt!

Magnus F
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Anläggningsskötare Brandlarm var en mycket bra och givande utbildning med tydlig information. Kan varmt rekommendera utbildningen.

Annie L
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Bra och informativ kurs, lärde mig en hel del nytt men en del var också repetiton för mig.

Christian K
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Väldigt bra och lätt att följa med. Han var väldigt duktig som höll i det

Alexander A
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

En mycket bra upplevelse en kompetent föredragshållare för mig som är novis i ämnet. Kommer varmt rekommendera Brandfast för min vänner och bekanta. Vänlig hälsning. Alexander Anderzon

Per G
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Bra kurs och bra kursledare med stort engagemang

William K
Skrev om Brandkurser en del av Brandfast Sverige AB

Jag vill börja med att tacka för en mycket professionell och välstrukturerad utbildning. Innehållet var tydligt, pedagogiskt och rakt på sak, vilket gjorde det lätt att ta till sig även i ett praktiskt arbetsrelaterat sammanhang. Jag vill särskilt lyfta att den praktiska brandutbildningen var mycket bra. Den kändes realistisk, tydlig och gav ett bra självförtroende i hur man faktiskt agerar vid en brandsituation. Jag skulle dock vilja ge ett förslag på komplettering av utbildningen. Det hade varit värdefullt att även inkludera...