Professionellt utan att vara stelt. Bra förklaringar och diskussioner med bra visuellt stöd.
Kurs Brandfarliga heta arbeten
Kurs Brandfarliga heta arbeten en del av Brandfast Sverige AB
Arbetar du med verktyg som kan orsaka gnistor eller värme? Då behöver du gå en kurs för att få certifikat. Det finns två giltiga certifikat och dessa heter Brandfarliga Arbeten eller Heta Arbeten. Vi erbjuder utbildning för båda dessa som ger dig behörighet att vara tillståndsansvarig, utförare och brandvakt. Öppna kurstillfällen varje vecka i Stockholm, Uppsala och Göteborg och vi kan även hålla utbildning hos dig i hela Sverige.
1 814 omdömen om Kurs Brandfarliga heta arbeten
Mycket bra kursledare och bra information
Tack Jakob! Härligt att du är nöjd med kursen. De fina orden om kursledaren skickar vi vidare! /Erica R
Mycket pedagogisk, trevlig och kunnig instruktör.
Tack Kristian för de fina orden! Det ska vi självklart se till att vår instruktör får höra. 😊 /Erica R
Bra och professionella, Rekommenderar!
Stort tack Henrik! Så roligt att du är nöjd med oss och dessutom rekommenderar oss vidare. Det uppskattar vi verkligen! /Erica R
Smidig och professionell utbildning
Tack Isak! Härligt att allt fungerade smidigt och att du är nöjd med utbildningen. /Erica R
Lärorik och bra genomtänkt utbildning.
Tack Marie för din fina recension! Kul att du uppskattade upplägget och fick med dig ny kunskap från kursen. /Erica R
Kursen var bra. Vi höll tiden. Bra diskussioner. Känns helt enkelt professionellt. Enkelt att ladda ner app. Även enkelt att beställa fysiskt kort.
Tack Dennis för en fin och utförlig recension! Härligt att hela dagen fungerade bra, från diskussionerna under kursen till hanteringen av certifikatet efteråt. /Erica R
Kompetent person som håller kursen/ Jag är väldigt nöjd med hela upplägget
Tack Zlatko! Vad roligt att du är så nöjd med helheten. Vi ser till att kursledaren får ta del av dina fina ord! /Erica R
Jättebra kurs! Trevlig och bra kursledare, bra mat och välplanerade raster.
Stort tack Olle! Kul att du trivdes hos oss och att hela kursdagen fungerade bra, även utanför själva utbildningsmomenten. 😊 /Erica R
Blev bra bemött! Bra utbildning! Het arbete utbildning!
Tack Per! Vad roligt att du trivdes hos oss och är nöjd med din utbildning i Brandfarliga heta arbeten. /Erica R