Bygg Gest AB

Klarvädersgatan 28, 418 39 Göteborg — Visa karta

5.0 i betyg av av 12 omdömen
 
Välkommen till Bygg Gest AB som varit igång som bolag sedan 2019 men har tidigare drivits som Enskild Firma av samma ägare under flera år!

Som stolta medlemmar av byggkeramikrådet håller vi huvudet högt när vi hjälper dig med badrumsrenovering, snickeri, måleri, köksmontering m.m. Professionalism, noggrannhet och hög säkerhet är något vi prioriterar i alla de jobb vi utför. Behöver du hjälp att bygga altan? Eller är det dags att renovera köket. Oavsett om det gäller ett nytt tak, trappor eller golv så ser vi till att hjälpa dig på bästa vis genom att kommunicera med dig innan , under och efter arbetet är slutfört. Vår affärsfilosofi bygger på att vidhålla långa relationer. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar angående ditt nya drömprojekt.

Läs vad 12 kunder tycker om Bygg Gest AB

 • 2019-10-15

  Insamlad av företaget
  Anders N skrev om Bygg Gest AB
  Levererade i tid. Noggranna och ordentligt gjort arbete. Rekommenderas. Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • 2019-10-15

  Insamlad av företaget
  Mårten L skrev om Bygg Gest AB
  Anlitade Bygg Gest AB för att lägga nytt golv och fixa väggar (rivning, målning).
  De var snabba, effektiva, höll budget, utmärkt. Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • 2019-06-10

  Insamlad av företaget
  Petter N skrev om Bygg Gest AB
  Renovering källare och installation av ett nytt badrum.

  Otroligt nöjda med Bygg Gest, som gav oss ett fantastiskt slutresultat till ett mycket förmånligt pris. Ett hårt arbetande familjeföretag som höll till punkt och prickar gällande utförande, kvalitet och tidsram.

  Rekommenderar dem verkligen Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • Ottmar C

  2019-01-02

  Insamlad av företaget
  Ottmar C skrev om Bygg Gest AB
  Mycket tillmötesgående, service-minded och proffsiga! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • Olivia T

  2018-12-30

  Spontant omdöme
  Olivia T skrev om Bygg Gest AB
  Anlitade BYGG GEST för totalrenovering av övervåningen. Supernöjd med resultatet! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • Cuong L

  2018-12-30

  Spontant omdöme
  Cuong L skrev om Bygg Gest AB
  Anlitade BYGG GEST för totalrenovering av övervåningen. Supernöjd med resultatet!
  Underbara människor att jobba med och är väldigt service inriktade efter kundens bästa. Kommer anlita de till nästa projekt! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • 2018-12-29

  Spontant omdöme
  Anna L skrev om Bygg Gest AB
  Vi anlitade Bygg Gest för att bygga ett 15 kvm förråd på tomten. Vi blev mycket nöjda med resultatet och vi hade en bra dialog under tiden. De höll sig till utsatt tidplan, var lätta att ha att göra med och lämnade en bra och detaljerad offert. Vi kommer att anlita dem för vårt nästa projekt! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • 2018-12-25

  Insamlad av företaget
  Mattias A skrev om Bygg Gest AB
  En totalrenovering av lägenhet. Kök, badrum och 2 rum. Fantastiskt bemötande och oerhört lösningsorientetade. Det håller sig inom tidsramar och gör ett grymt jobb. Kan verkligen rekommendera Bygg Gest! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • Zlatko P

  2018-12-23

  Spontant omdöme
  Zlatko P skrev om Bygg Gest AB
  Vi har anlitat Bygg Gest för att renovera toaletterna. Hantverkarna har utfört mycket bra arbete vilket gav ett bra resultat. Vi är nöjda och varmt rekommenderar det företaget.
  Tack ännu en gång för ett fint arbete. Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • Carlos M

  2018-12-23

  Insamlad av företaget
  Carlos M skrev om Bygg Gest AB
  Bygg Gest totalrenoverade vår 2ROK sekelskifteslägenhet till en 3ROK. I deras åtagande ingick allt utom inköp av ytskiktsmaterial såsom kakel, klinker etc. enligt vår ök. men i övrigt gjorde dem allt! Med allt menas bl a rivning, installation av nytt kök i ett annat rum (och därav alltså flytta avlopp, vatten etc. för att möjliggöra detta), renovering av badrum, bygga nya innerväggar, ommålning och lagning av innertak, höjning av innertak i hall, montera och måla stuckaturer av polyuretan/ frigolit m.m.
  Innan vi träffade Bygg Gest hade vi träffat och ”intervjuat” ett flertal andra byggare men det blev ingen match. Vi hoppades på att hitta en byggare som vi kunde lita på, då vi skulle befinna oss utomlands under en tid då renoveringen utfördes. Med Bygg Gest fick vi till slut byggarna man drömmer om! Slutresultatet blev absolut toppklass! Jag jobbar som beställare av större hus-byggnationer till vardags och kan, enligt min mening, göra en kvalificerad bedömning av deras resultat, och jag kan verkligen rekommendera dem. De är skickliga och har en enorm yrkesstolthet. Detta, i kombination med att de lyssnar på kunden, gör dem till en byggare att rekommendera varmt! Jag kommer absolut att använda dem igen!

  Lycka till med ditt projekt! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • 2018-12-23

  Insamlad av företaget
  Emina V skrev om Bygg Gest AB
  Bygg Gest totalrenoverade vår sekelskifteslägenhet från en sliten tvåa på 73 kvm till en toppmodern trea! De rev väggar, byggde upp nya, ändrade planlösningen på det sätt vi ville och satte dit nytt golv, kök, badrum, målade väggar, inbyggd el, ja precis allt!
  Kontakten med byggarna fungerade så bra, de förstod vår vision och gjorde allt för att förverkliga den vilket de lyckades med. I och med att det var vår första renovering av lägenhet så var man orolig givetvis, speciellt då vi inte hade några byggare som man kände till, men med Bygg Gest släppte oron och vi fick precis det vi ville ha, båda en perfekt lägenhet men även en så bra kontakt vilket är viktigt när det gäller sådana projekt! Rekommenderar Bygg Gest varmt och vi kommer definitivt använda oss av dem igen! Läs mer
  Bygg G gillar detta
 • 2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Tony K skrev om Bygg Gest AB
  Mycket nöjda med Bygg Gest. Bytte fasad på en del av huset (panel samt belysning). De utförde arbetet i tid och med högsta kvalitét. Yrkesstoltheten i allt de gjorde var tydlig. De var dessutom väldigt smidiga när vi gjorde små ändringar i våra önskemål under arbetets gång (inga pristillägg!).
  Vi har hittat företaget som vi kommer att anlita till nästa jobb (tvättstuga och badrum) :-) ! Läs mer
  Bygg G gillar detta

Bästa snickarna i Göteborg:

4.6 i betyg av 113 omdömen
Marita S Marita S tycker:
“Satt upp elemenskydd i tre rum...” Läs mer
5.0 i betyg av 13 omdömen
4.7 i betyg av 6 omdömen

Karta

Kategorier