Jag har haft långvarig hälseneinflammation. Under åtta månader har jag testat rehab och akupunkturbehandling men utan några märkbara reslutat. När jag började laserbehandlingen kunde jag bara gå korta sträckor men hade alltid smärta efter. Redan efter två behandlingar märkte jag förbättring och efter fyra behandlingar kan jag nu gå med korta sträckor löpning en mil. Förra veckan kunde jag gå/jogga 6 km ena dagen och sen gå i jobbet ca 20 000 steg två dagar i rad och ändå gå/jogga en mil dagen därpå utan att det gjorde ont...
Camilla Westling Leg Naprapat
Välkommen till Naprapat Westling! Vill du bli fri från besvär i nacke, axlar, rygg eller knä? Jag har efter 25 år i yrket mycket erfarenhet av de flesta besvär. Vid första besöket lägger jag upp en behandlingsplan som hjälper dig att bli så smärtfri som det är möjligt beroende på diagnos och din historia. Normalt behövs 3-5...
366 omdömen om Camilla Westling Leg Naprapat
Sedan starten hos Reco 2017
Camilla är kunnig, engagerad, professionell och inlyssnande. Camilla är den första och enda naprapat som faktiskt har hjälpt mig att bli smärtfri. Tack!
Vilket fint omdöme. Att kunna sätta sig in i din diagnos är det mest utmanande men väldigt spännande. Du är så välkommen tillbaka!
Camilla är enormt kunnig och professionell. Har fått superbra hjälp av henne flera gånger, bla vid akut smärta. Hon ser verkligen helheten och man får ofta med sig bra tips.
Det som är svårast är att se helheten och den utmaningen gillar jag. Tusen tack för ditt fina omdöme!
Har gått till Camilla i 29 år. Genom åren har det varit lite olika krämpor som hon proffsigt löst.
Du har haft intressanta problem och jag gillar den utmaningen. Du är alltid välkommen när du behöver mig. Tack för ditt fina omdöme!
Camilla har hjälpt mig med diverse ” krämpor” i över 20 år!
Att hjälpa dig eller ge dig service är alltid lika roligt. Tack för att du kommer några gånger per år och jag ser alltid fram emot det!
Kunnig inom sitt område, inlyssnande och professionell.
Tack för ditt fina omdöme, du är varmt välkommen när du behöver mig.
Naprapat med gedigen kunskap. Alltid nöjd efter 40 min mangling.
Tack för att du uppskattar det jag gör!
Trevligt mottagande. Informativ och kunnig.
Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter när du behöver mig!
Camilla har stor kunskap inom sitt område och är mycket lyhörd och mån om sina kunder.
Jag är alltid hungrig för ny kunskap. Att se till att ni har det bra när vi ses , även om smärta är inblandad är viktigt för mig. Tack för ditt fina omdöme!
Bästa naprapaten i stan väldigt proffsig
Tack för ditt fina omdöme! Du är alltid välkommen när du behöver mig.
Bra och kunnig. Jag har fått enastående resultat med lasern efter bara 2 ggr. Kan springa i trappor igen😁
Det är så otroligt härligt att få vara med på dina framsteg, det är du väl värd. Tack för det fina omdömet.
Jag blev mycket nöjd. Jag har gått hos naprapat i 40 års tid och jag är glad att jag börjat igen.
Att du är nöjd är det viktigaste för mig. Tack för ditt fina omdöme!
Det finns ingen som Camilla. Jag får regelbundet låsningar och kramper i svank, bröstrygg och bröstkorg. Den naprapat som fixar detta är Camilla och det gör hon genom att lyssna, anpassa och hennes kompetens. Har ibland testat andra naprapater men det slutar alltid med att jag måste till Camilla. Jag har nu flyttat till Gotland men åker till Stockholm bara för att få hennes behandling. Så tacksam 💯❤️
Jag har fått jobba ett tag för att lära mig hur din rygg fungerar. Att behandla en rygg är väldigt individuellt och i ditt fall har jag verkligen lärt mig vad fungerar bra. Tusen tack för ditt fina omdöme! Du är alltid värmt välkommen till mig när det behövs.
Det bästa av allt bemötande. Professionella kan allt förstår vad för hjälpen man behöver. Bokare inte tid för pengar om det hjälper inte säger hon. Jag tycker hon är best.
Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen när du behöver mig.
Som alltid fullservice hos Camilla, återkommer vid behov!!
Du är alltid välkommen när det behövs. Varmt välkommen när du behöver mig. Tack för ditt fina omdöme!
Har genom åren fått hjälp av Camilla med allt från spänningar, brutna revben, ryggproblem och nu senast en överansträngd hälsena. I ett ben med försämrad cirkulation har den naturliga läkningen tagit längre tid normalt. Camilla har behandlat med laser och på några få behandlingar lyckats få igång läkningsprocessen av hälsenan. Efter många månader av besvär och smärta är jag nu i princip smärtfri.
Din hastighet av läkning överraskade även mig. Helt otroligt så bra det blev på några behandlingar. Lasern har en förmåga som är fantastisk och gör läkningen snabbare. Nu hoppas jag att du kan göra det du vill med kroppen, läkningen fortsätter tack vare lasern!
Ända sedan mitt första besök för 20 år sedan har jag blivit professionellt bemött av naprapat Camilla. Hon har alla mina tidigare problem dokumenterade och är noga med att undersöka vilket problem jag dras med vid det aktuella besöket. Utifrån det väljer hon typ behandling och de ger alltid bra resultat. Jag har insett värdet av detta och har med tiden valt att ta hjälp av henne med mer förebyggande behandling och på så vis har jag undvikit allvarligare problem
Jag uppskattar hur bra du beskriver mitt jobb. Jag vill att du ska bli duktig på att förstå kroppen, vilket du har gjort och kommer på förebyggande behandling. Bara pluspoäng på det! Tack för ditt fina omdöme!
Camilla är varm och trevlig med magiska nypor. Redde ut min onda rygg snabbt och smidigt. Rekommenderas stark.
Tack för att du tycker att mina händer är magiska. Du mår riktigt gott av några behandlingar, så varmt välkommen tillbaka när det behövs. Tusen tack för ditt fina omdöme!
Camilla är kunnig inom sitt område och strävar konstant att lära sig mer. Hon lyssnar verkligen på ens problem och besvär. Hon är dessutom glad och positiv och vill peppa en genom behandlingen. Hon har en stort kontaktnät att slussa en vidare till ifall hon inte kan hjälpa en.
Tusen tack för dina fina ord. Jag tycker att det är viktigt att se helheten och behöver du gå till en annan klinik/läkare så löser vi det. Varm välkommen när du behöver hjälp av mig!
Har gått till Camilla i flera år och hon är otroligt duktig och hjälpsam!
Tack för att du är så nöjd. Försöker alltid att göra mitt yttersta när du kommer.
Bästa behandlingen med bästa naprapaten. Kunnig, professionell och lyhörd.
Vilken fint omdöme du gav mig. Tusen tack!
Camilla är en lyhörd och fin människa, som tar hand om sina patienter på bästa sätt. Hennes stora kunskap gör att det känns väldigt tryggt. Jag kan varmt rekommendera henne!!
Vad glad jag blir när du är så nöjd. Det gäller att lyssna på varje patient så att din behandling blir specifik för dig. Tusen tack för ditt varma och fina omdöme!
Förstklassig behandling och info
Tusen tack för ditt omdöme! Varmt välkommen tillbaka när du behöver min hjälp.
Nöjd kund sedan 8 år tillbaka, Camilla är fantastisk!
Vilket härligt omdöme, tusen tack snälla du!
Jag har varit hos många naprapater genom åren som hjälpt mig tillfälligt, men besvären har ofta kommit tillbaka – tills jag hittade Camilla. Camilla arbetar med ett helhetstänk och läkande behandlingar som verkligen gör skillnad. Hon är otroligt kunnig, engagerad och ständigt nyfiken på nya metoder och behandlingstekniker. Det märks tydligt att hon brinner för sitt yrke och genuint vill hjälpa sina patienter att må bättre på lång sikt. Jag kan varmt rekommendera henne!
Tack för att du uppskattar det jag gör. Mitt mål är alltid att komma fram till rätt diagnos och få dig bra. Tusen tack för de fina orden från dig!
Camilla är bäst, både jag & min fru besöker henne vid behov och får alltid jättebra hjälp. Kan varmt rekommendera!
Alltid lika roligt när ni dyker upp och jag får hjälpa er. Tusen tack för ditt fina omdöme, uppskattar det!
Camilla gjorde mig smärtfri med endast ett fåtal behandlingar på ländrygg och höft. Hon är mycket trevlig, kunnig och förklarade samtidigt vad behandlingen innebar.
Alltid härligt att höra när du blir så bra. Tack för ditt fina omdöme!
Camilla är superbra, trevlig och glad! Hjälper mig alltid att må bättre :)
Det är alltid lika roligt när du dyker upp och jag kan hjälpa dig. Tack så hemskt mycket för dina fina ord!
Man vet att man har hamnat i helt rätta händer hos Naprapat Westling.Topp!
Härligt att du är så nöjd! Tusen tack för ditt fina omdöme, det värmer i naprapathjärtat.
The treatment has been very helpful! I had been experiencing back pain since the end of December, and it was very frustrating. Even after the first session, I felt a noticeable change in my back. I feel much more flexible now and can move more easily. I hope the improvement continues. She really works magic!
I am so glad for you. If I can make the right diagnosis things will happen. I appreciates that you wrote so great words, thank you!
Efter ett par veckor med ryggsmärtor (ryggskott) skickade min fru iväg mig till Camilla och jag blev verkligen inte besviken. Hon hade i sin tur blivit rekommenderad Camilla av en god vän. Är alltså mycket nöjd med Camillas mycket trevliga bemötande och kompetens. Bra att veta att om jag får problem igen; då vet jag vart jag ska vända mig. Tack Camilla.
Lång erfarenhet i mitt yrke gör att det är enklare att göra ett bra jobb. Ryggskott är hemskt att få och jag är tacksam att du är så nöjd. Tusen tack för ditt fina omdöme!
Toppen, som alltid.
Tack för att du tog dig tid att skriva ett fint omdöme, tusen tack!
Camilla vet vad hon gör och är alltid påläst på nya metoder och tekniker. Den bästa av de bästa naprapaterna som finns!
Jag vill alltid lära mig mer om den senaste forskningen. Om min förståelse för diagnoser blir bättre så gör jag ett klart bättre jobb. Jag tackar för ditt fina omdöme, det värmer!
Kom för ont i benet. Hade inga särskilda förväntningar. Blev rekommenderad av en vän. Varmt, kunnigt, bemötande, så känner mig nöjd.
Att du är nöjd efter besöken hos mig värmer. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta. Varmt välkommen tillbaka när du behöver mig. Tack för ditt omdöme.
Har besökt Camilla två gånger för nackbesvär. Såååå duktig och kunnig. Några veckor senare tog jag dit min dotter som också hade nackbesvär, Samma resultat! Såååå duktig och kunnig. Nu till det senaste! Mitt barnbarn blev stelopererad för en grav skolios för 4 år sedan och har till och från haft ont i ryggen. Dessutom är hon väldigt känslig för beröring i ryggen efter det. Hon har alltid varit skeptisk inför sjukvård mm. Men jag övertalade henne att besöka Camilla. Fick en tid idag den 14/2 2026 och jag trodde hon skulle...
Att kunna förklara på ett sätt som man förstår är viktigt för mig. Brukar även fråga om den jag pratar med förstår hur jag tänker. När du har besvär måste man få veta vad fungerar bra för kroppen och vad man bör tänka på när du tex tränar. Du har ett väldigt klokt barnbarn! Tack för ditt otroligt fina omdöme, uppskattar det verkligen!
Camilla är den enda som alltid kan fixa vad jag än har problem med!
Det var ett väldigt generöst omdöme, tusen tack!
Rinktigt bra,alltid lyhörd och har fixat mina problem.
Det gäller att lyssna och ställa mycket frågor för att veta vad jag behöver göra. Tack för ditt fina omdöme!
Mycket personligt och trevligt bemötande, inkännande och kunnig!
Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar jag. Mitt jobb består av mycket jag behöver tänka på, men jag gillar det.
Professionell, kunnig och påläst. Ser hela människan och hur kroppen och krämporna hänger ihop. Kan varmt rekommendera Camilla.
Tack för de fina orden. Att kunna se helheten är något som aldrig stannar av. Kommer ny forskning och då gäller det att hänga med. Men jag har alltid varit nyfiken och vill veta mera. Kropp, sinne och själ behöver ses över vilket vi gjorde idag.
Fick ett sånt otroligt fint bemötande av Camilla! extremt duktig och hittade vad som var fel på min rygg direkt och visste vad som skulle göras. Man märkte direkt hur erfaren hon är, när jag har problem igen så vet jag exakt vart jag ska gå!
Att hitta rätt diagnos är helt avgörande anser jag. Det är då jag kan hjälpa dig och rekommendera vad du kan göra själv. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver mig. Tack för ditt fina omdöme!
Bästa naprapaten jag varit hos. Camilla är lyhörd, extremt kompetent och rolig! Bra på att informera så att man förstår sin skada/åkomma. Väldigt kunnig om kvinnokroppen, alla kvinnor borde besöka Camilla.
Att förstå sin diagnos är viktigt tycker jag. Jag vill även att vi är ett team, det vill säga att du vet vad du ska göra och jag vet vad jag ska göra. Kvinnor är svårare att behandla med tanke på att hormonerna förändras genom livet. Tack och lov har jag bra kontakter att skicka till dig inom det. Tack för ditt fina omdöme!
Fantastiskt proffsig och trevlig, tack🌸
Har glömt att säga, tusen tack!
Camilla är mycket, kunnig, engagerad och erfaren. Hon anstränger sig att hjälpa genom att t.ex. dela med sig av sitt rika kontaktnät och är alltid trevlig och lätt ha att göra med.
Att kunna hjälpa dig är min viktigaste uppgift. Ibland innebär det att du kan behöva hjälp av en annan specialist och då har jag under åren jobbat upp en en lång lista på olika förslag. Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar jag!
Super proffsig med ett vänligt bemötande. Identifierade mitt problem och fixade det!
Att komma fram till rätt diagnos är viktigt för mig. Du är alltid väldigt duktig på att beskriva ditt besvär vilket gör det lättar för mig. Tack för ditt fina omdöme!
Jag har gått till Camilla i många år, oftast för att förebygga problem, men den här gången behövde jag lite mer akut hjälp. Två behandlingar senare känns ryggen som ny! Camilla är inte bara grymt proffsig utan också superhärlig som person. Rekommenderas varmt!
När man har viktiga möten framför sig måste ryggen vara i toppform. Är glad att du blev så bra och är nöjd. Tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme!
Tack för fantastisk hjälp! Jag kom med en besvärlig hälsporre och hade haft ont länge, men tack vare Camillas kunnighet och professionella bemötande känner jag nu en stor förbättring. Hon är inte bara otroligt duktig på sitt jobb, utan också supertrevlig och får en att känna sig både sedd och lyssnad på. Jag är verkligen tacksam för den hjälp jag fått – kan varmt rekommendera henne till alla som behöver naprapathjälp!
Att lyssna för att få fram allt jag behöver veta om det du söker för är viktigt för mig. Tusen tack för ditt varma omdöme!
Super bra upplevelse! Camilla är super trevlig och otroligt bra på att lyssna, man får en trygghetskänsla från start när man kommer in hos henne. Hon hjälpte mig med mina onda spända axlar som jag gått med i två år. Kan varmt rekommendera!☺️
Det känns riktigt bra att få vara den första som ger dig behandling och att du var så nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det behövs. Tack för ditt fina omdöme!
Jätte bra. Var väldigt trevlig och förklarade vad hon gjorde på ett sätt som var lätt att förstå.
Tack för ditt omdöme det värmer. Att kunna förklara vad som orsakar dina besvär är viktigt för mig att kunna förklara. Varmt välkommen åter när det behöv!
Camilla var intresserad, engagerad och mycket kunnig. Jag känner stort förtroende och kommer gärna tillbaka.
Vad härligt att du känner så. Att vara engagerad i sina kunder är för mig väldigt viktigt. Vill lära dig så mycket som går om besväret du söker för. Du är varmt välkommen tillbaka och tusen tack för de fina orden!
Mycket varmt och trevligt bemötande. Fantastiskt resultat!
Att ställa rätt diagnos är viktigt för att få ett bra resultat. Tack för att du är så nöjd och för ditt fina omdöme!