Carla AB

Carla AB

www.carla.se
  • Badge2025
4.8

Carla grundades utifrån frågan varför det inte kan vara lika enkelt och tryggt att köpa en elbil online som att köpa andra varor. Traditionell bilhandel med besök hos bilhandlare och förhandlingar kändes utdaterad, och vi såg ett behov av ett smidigt sätt att köpa begagnade elbilar. Vårt svar blev Carla, en plattform där du...

27 omdömen om Carla AB

Sedan starten hos Reco 2023

Victor L
Skrev om Carla AB

Jag ville testa hur smidigt det är att beställa bil hemifrån, och Carla levererade verkligen. Min gamla bil strulade lite, men Linus Seidel, var en toppenbra säljare, lätt att göra med, tydlig och hjälpsam. Vi fick till en enkel affär där jag fick bra betalt för min dieselbil när jag ville övergå till EV. Efter betalningen tog det bara kort tid innan en välvårdad, nästan ny Tesla stod på uppfarten. De kollade snabbt min gamla bil och tog den med sig direkt, otroligt enkelt hela vägen!

Martin F
Skrev om Carla AB

Allt har gått väldigt enkelt och smidigt. På just min bil fanns det vissa defekter som löste sig galant efter kontakt med service.

Rolf A
Skrev om Carla AB

Hela processen, från mitt telefonsamtal till Carla fram till själva försäljningen, kändes ärlig, transparent och trygg. Carla ville veta vad de köpte, och jag var tydlig och ärlig i min beskrivning. Carla erbjöd ett pris baserat på mina uppgifter, och då deras uppfattning infriats efter kontroll på plats fick jag den utlovade summan utan diskussion. Vad mer kan man begära?

Stig F
Skrev om Carla AB

Mycket snabbt och bra hantering

Kjell B
Skrev om Carla AB

Trevligt bemötande från start till avslut. Smidig leverans av nya bilen och även smidigt av medtagandet av mina inbytesbilar.

Erik E
Skrev om Carla AB

Smidigt och praktiskt att sälja sin bil på Carla. Kan rekommenderas.

Mats F
Skrev om Carla AB

Utmärkt service, enkelt och utan problem.

Joel G
Skrev om Carla AB

Vänligt, serviceminded och proffsigt genom hela affären. Det märktes att det var viktigt för dem att jag blev nöjd.

Joachim B
Skrev om Carla AB

Väldigt nöjd med min upplevelse av Carla. Enkel och tydlig kommunikation med deras säljare. Fick ett bra bud på min inbytesbil. Leveransen av min nya bil och upphämtningen av inbytesbilen gick även det väldigt smidigt. Positivt överraskad och mycket nöjd med hur hela affären genomfördes! Definitivt den smidigaste bilaffären jag genomfört. Det enda att anmärka på är att min nya bil inte levererades med minst 50% laddning, men 48% är nära nog ;-) Kommer med stor sannolikhet nyttja Carla vid nästa bilaffär. Bra utbud, superb service och snabb leverans.

Olga Z
Skrev om Carla AB

Jättenöjd med alla som jag har pratat med Alla var hjälpsamma!!!

Hans-göran H

Ärligt och marknadsmässigt pris då jag sålde min bil.

Mathias Henry H

Smidigt sätt att köpa bil. Även om leveransen dröjde lite pga av omlackering av stötfångare. Men viktigare man får hög kvalité i slutändan :)

Ulf H
Skrev om Carla AB

Det gick snabbt och lätt och prissättningen ganska fair och utbetalningen vid hämtning satt på kontot snabbt.

Daniel P
Skrev om Carla AB

Mycket lätta att ha att göra med. Jag hade lite fel med bilen som utan problem åtgärdades av Carla. Kommer behöva en bil till närmaste halvåret och kommer definitivt köpa via dem igen.

Malin L
Skrev om Carla AB

Mycket trevlig, kunnig och punktlig kille som kom och besiktiga våran bil. Kändes att vi var i trygga händer. Fick bra start med snabbt svar kring värderingen från början, sen gick allt smidigt till. Vi har rekommenderat er för flera av våra vänner. Mvh nöjd och glad kund

Eije P
Skrev om Carla AB

Bra beskrivning på utrustning och skick samt trevlig leverans av trevlig kille , stort utbud på bilar

Claes P
Skrev om Carla AB

Blev mycket bra bemött. De uppfyllde mina förväntningar Jag sålde min bil bra service men de måste vara tydligare att de kan dra priset vid besiktning.

Mario N
Skrev om Carla AB

En väldigt bra upplevelse från börja till slut. Smärtfria digitala tjänster och bra bemötande av medarbetarna på sälj, logistik och chaufför.

Peter E
Skrev om Carla AB

Bilen var perfekt beskriven, och köpet gick väldigt smidigt.

Mikael H
Skrev om Carla AB

Köpte bil av dom, säljaren va riktigt bra och behjälplig. Bilen va i den skicket som beskrev den.

Prateek G
Skrev om Carla AB

Very nice experience with the everyone involved while purchasing and selling the car.

Lars S
Skrev om Carla AB

Upplevde Carlas bemötande som mycket professionellt allt från inbyte av gamla bilen till inköpet av den nya bilen en TESLA Model Y. Överlämnandet av nya bilen var också en mycket trevlig upplevelse. Min rekommendation till andra som vill köpa elbil är att kontakta Carla AB och starta en dialog som förhoppningsvis leder till en grönare värld och "ny" elbil.

Sandra P
Skrev om Carla AB

Det bästa med Carla? Du slipper stressiga bilhallar och krångliga mellanhänder – i stället kan man i lugn och ro navigera online med över 500 bilar i lager redo för leverans och hitta din nästa bil direkt. Varje bil är noggrant testad, rekonditionerad och levereras hem till en med både garanti och öppet köp, vilket känns tryggt och rent utsagt fantastiskt när man bor i en småstad. Det märks att anställda på Carla brinner för att göra bilköp smartare och mer hållbart, med fokus på elbilar och laddhybrider vilket också är...

Fredrik J
Skrev om Carla AB

Väldigt trevligt bemötande från första kontakten tills dom lagat fel på bilen som vi upptäckte efter leveransen utan några som helst problem.

Marika B
Skrev om Carla AB

Kan verkligen rekommendera Carla.

Lukas E
Skrev om Carla AB

Att kunna köpa en bil som blir levererad hem till din dörr som du sedan får provköra i 14 dagar är oslagbart jämfört med de vanliga 10-20 minuters provkörningar man gör med en stressig säljare i ryggen. Köpet kändes enkelt men också roligt tack vare detta. Bilen hade 2 problem som vi upptäckte efter leverans, Carla fixade kontakt med en auktoriserad verkstad och stod för eventuella kostnader som inte ingick i garantin. Riktigt smidigt! Nästa bil kommer garanterat köpas via Carla!

Ali A
Skrev om Carla AB

Fruktansvärt oseriöst bolag. Fick ett ok bud men när bilen skulle hämtas vill du dem dra av över 30 000 för små saker jag redan informerat om innan hämtning. Blev ingen affär och chauffören fick gå hem tomhänt.