Mäklare en Varberg

4 revisados mäklare en Varberg municipio

• Fastighetsbyrån Varberg

Verifierat företag
    1,692 valoraciones
    Vi på Fastighetsbyrån Varberg har koll på bostadsmarknaden. Välkommen till oss!
    Maria H
    Maria H: Vi har under hela processen upplevt mäklaren mycket professionell och vi är väldigt nöjda med allt! Respektfull och förtroendeingivande. Kontinuerlig aktiv god kommunikation med många intressenter. Öppen och lyhörd med stort tålamod. Alltid fint bemötande. Engagerad med fin energi. Strukturerad bra fortlöpande återkoppling. Vi är också nöjda med övrigt som hon ordnat med såsom fotografering. Vi tycker dessutom att det varit mycket prisvärt och att vi fått väldigt mycket för mäklarens arvode. Supernöjda!
  • Driver du mäklarfirma i Varberg?

• 668 valoraciones
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Varberg! Vi guidar dig till drömbostaden bland lägenheter, radhus och villor. Alltid tryggt och säkert med oss.
    Christer S
    Christer S: Mycket trevlig och positiv bekantskap. Eftersom vi har både köpt och sålt genom Mathilda, så har vi stort förtroende för hennes kunskaper i mäklarbranschen. Vi skulle gärna anlita henne igen, om det blir aktuellt.
  • Urban A
    Urban A: Frida är en proffsig tjej med glimten i ögat som alltid ser till kundens bästa. Har rekommenderat henne till flera vänner och alla har varit nöjda!
  • Driver du mäklarfirma i Varberg?

• 29 valoraciones
    Jonny L
    Jonny L: Bra bemötande, bra engagemang, saklig, bra information, allt har varit bra.
Ver página: