Väldigt trevlig och kunnig mäklare med ett gott bemötande som gjorde att man som kund fick stort förtroende för henne.
Fastighetsbyrån Varberg
Välkommen till Varberg! I denna anrika kurort och kuststad finner du allt du behöver på behagligt avstånd och det går enkelt och smidigt att pendla till Göteborg för jobb och skola eller storstadskänsla. Fastighetsbyrån har funnits länge i Varberg och vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området. Eftersom vi är aktiva på...
1688 omdömen om Fastighetsbyrån Varberg
Sedan starten hos Reco 2013
Jag är mycket nöjd med Martin Bergmans insats vid köpet av min bostadsrätt. Han var tydlig, engagerad och alltid snabb på att återkoppla när frågor dök upp. Processen kändes trygg från start till mål, och jag upplevde ett genuint engagemang för att allt skulle bli så bra som möjligt. Kan varmt rekommendera Martin till andra som står inför ett bostadsköp eller försäljning.
Trevlig och driven. Gör det lilla extra för oss som säljare.
Mäklaren har varit mycket professionell -lyhörd, transparent och alltid tillgänglig som bollplank. Hon höll tider, återkopplade snabbt och hade en tydlig försäljningsstrategi som gav trygghet genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Har inget dåligt att säga om honom. Han gjorde ett bra jobb med min försäljning utifrån de förutsättningar som är idag.
Angelina hjälpte oss i processen att köpa bostad. Hon är personlig och var behjälplig majoriteten av dygnets alla timmar. En mycket trygg upplevelse!
Bara positivt att säga om Angelina. Professionell och trevlig. Rekommenderas.
Matilda är en mäklare som ser till individen i affären vare sig du är köpare eller säljare. Hon är professionell samtidigt som hon ger ett avslappnat och personligt intryck. Matilda agerar med tydlighet, omtanke och hon sköter kommunikationen mellan alla parterna på ett utmärkt sätt. Jag skulle väldigt gärna rekommendera andra att, och även själv, anlita Matilda igen.
Stort tack för din fina rekommendation! Det betyder mycket att du uppskattar mitt arbete. Tack för förtroendet och jag hjälper dig gärna om det blir fler gånger :)
Matilda var väldigt inbjudande och jag kände förtroende för henne direkt. Kunnig och om det var information hon inte hade såg hon till att tog reda på den snabbt. En ung ambitiös kvinna som har framtiden framför sig.
En professionell och lösningsorienterad mäklare som skapar trygghet för både säljare och köpare. Trevlig, tydlig och väldigt lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Det har varit lite motigt men Matilda möter allt med ett gott humör
Bra mäklare. Trevlig och hjälpsam. Sven-Uno-Lisbeth Stensson
Trevligt bemötande och mycket hjälpsam och blev en snabb affär. Toppen!!
Jag träffade Jonathan när jag o min sambo var på en visning av ett hus, som vi sedan köpte. Vi fick ett bra första intryck av vår trevlige mäklare. Jonathan har en extraordinär social förmåga som gör att man genast känner sig sedd, trygg och lyssnad på. 10 av 10 villor får han i betyg!
Bra mäklare! Trevlig och hjälpsam.
Väldigt proffsig och trevlig. Lättsam och avslappnad så man känner sig lugn inför sin affär.
Effektivt snabbt och bra. Stort engagemang.
Linda är superengagerad och vi har känt oss trygga genom hela affären!
Linda var mycket trevlig och hjälpsam. Kollade snabbt upp svaren till frågor man hade. Vi är mycket nöjda!
En bra visning , frågorna vi hade på plats kollade hon upp snabbt. Så köpet kunde vi få till snabbt, så alla parter var överens.
En mycket positiv upplevelse. Uppdraget sköttes mycket professionellt med snabbhet, smidighet och engagemang. Kunde inte varit bättre.
Mycket tillmötesgående, informativ och hjälpsam. I jämförelse med de mäklarna jag tidigare har varit i kontakt med i Varberg är Louise den klart bästa. Hon är tillgänglig och besvarar mejl och frågor snabbt. En mäklare man verkligen kan rekommendera.
Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme. Så roligt att höra att ni är nöjda 😍 Hoppas ni skall trivas i er nya fina lägenhet!
Jättetrevlig, vaken och engagerad. Fick förtroende för honom direkt och när han väl kom hem till oss och tittade på vårt hus var han inte rädd för att kavla upp ärmarna och undersöka brunnarna vi hade på utsidan.
Jonathan har varit en fantastisk mäklare. Han gjorde köpet av bostad väldigt trivsamt och enkelt. Kan varmt rekommendera honom.
Vi har blivit mycket vänligt och respektfullt bemötta av Matilda. Ingen stress utan hon har hela tiden tagit hänsyn till oss och vår ålder. Toppenmäklare!!! Ella och Vilbert Toresson
Vi är väldigt nöjda med Jonathan som mäklare. Otroligt duktig och tillmötesgående.
Mycket bra bemötande och hjälpsam på alla sätt.
Toppen kille, mycket kunnig! Bara gott att säga om Jonathan.
Vi fick huset värderat och därefter sålt av Martin. Vi fick all hjälp och stöd som vi behövde och är mycket nöjda med resultatet.
Lättsam och trevlig lätt att få tag i sålde fastigheten utan problem perfekt som fastighetsmäklare och hjälpsam.
Mycket nöjd! Proffsigt och bra kommunikation!
Linda har bemött oss på ett mycket trevligt och professionellt sät, och fått oss att känna att vi har hög prioritet hos henne.Linda har på ett mycket bra sätt handlett oss genom processen. Vi kan verkligen rekommendera Linda!
Louise har ett proffsigt bemötande.
Vi vill varmt rekommendera Jonathan som hjälpte oss att köpa vårt första hus! Från första kontakt till avslutad affär har han varit otroligt professionell, engagerad och genuint intresserad av att vi skulle hitta rätt hem. Jonathan var alltid tillgänglig för våra frågor, förklarade varje steg i processen tydligt och skapade en trygg känsla genom hela köpet. Hans lugn och erfarenhet gjorde att allt gick smidigt och stressfritt – något vi verkligen uppskattade i en annars intensiv period.
Vi är otroligt nöjda med Jonathan som mäklare! Väldigt trevlig, lyhörd och flexibel genom hela processen. Han tänker på både säljaren och köparens bästa, vilket gjorde affären smidig och trygg för alla parter. Rekommenderas varmt.
Matilda är otroligt proffsig och fin att samarbeta med. Våra varmaste rekommendationer!
Vi är jättenöjda med Jonathan som mäklare, han är engagerad och hjälpsam och har svar på alla frågor. Vi kan inte annat än rekommendera honom!
Saklig och informativ. Ger ett tryggt intryck.
Bra bemötande och snabb respons inför, under och efter visning.
Tack för det fina omdömet. Hoppas du skall trivas bra i din nya lägenhet :)
Louise har på ett ytterst professionellt sätt hjälp mig i min bostadsförsäljning. Med kunskap, stort personligt engagemang, tillgänglighet och alltid med ett trevligt bemötande har hon snabbt lyckats sälja min bostad. Jag kände mig väldigt trygg i genom hela processen tack vare Louise. Hon förmedlar en känsla av tillit, förtroende och ärlighet. Kommer utan tvekan anlita Louise i framtiden vid köp/sälj av bostad. Rekomenderar starkt henne som mäklare om man vill en proffsig sådan. Kunde inte tro att en bostadsaffär kunde kännas så enkel, smidig och till och med rolig. Allt tack vare Louise.
Tack så mycket för det fina omdömet! Har vart så roligt att få hjälpa dig med denna försäljning. Önskar dig stort lycka till i framtiden och med ditt nästa boende.
Jättenöjd! Proffsig, engagerad och hjälpsam!
Hon uppträdde trevligt och korrekt.
Mycket trevlig och lätt att få tag på när man har frågor.
Vi har fått mycket fin och professionell hjälp både vid köp av vårt nya hus samt vid försäljning av vårt befintliga hus. Bara positivt! Tusen tack!
Duktig, lätt att prata med , kände att hon brydde sej om oss o även sitt jobb
Bra. Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare för hjälp med försäljning/köp av fastighet. Speciellt när det rör sig om gård och lantliga fastigheter.
Väldigt trevlig kille. Lätt att ha att göra med.
Jonathan är alltid vänlig och trevlig. Är lyhörd och en god lyssnare. Lätt att prata med. Han har skött sig kunnigt och proffsigt och har ingett förtroende. Jag är mycket nöjd med hans insats.
Efter snart ett års samarbete med Jonathan för att sälja vårt hus har han hela tiden stigit i aktning för oss. Har genomfört processen på ett trevligt, lugnt, och professionellt sätt. Har varit givande att lära känna honom. Får högsta betyg.
Från första början blev jag väldigt vänligt bemött av Martin Bergman. Han visade ett mycket proffsigt och kunnigt intryck, och jag hade höga förväntningar som jag tycker har uppfyllts. Kort sagt jag är mycket nöjd med Martin Bergman.