Mycket trygg och professionell mäklare. Lugn, trovärdig och seriös genom hela processen. Vi är väldigt nöjda.
Jonathan Leding
Jonathan Leding är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Jonathan Leding har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Jonathan Leding har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 314 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonathan Leding har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
314 omdömen om Jonathan Leding
Sålt hus precis med Jonathan Leding vid vår sida . Vilken upplevelse vi haft , allt har varit helt fantastiskt från början till slut . Skämtsam och familjär jargong på samma sätt . Vi har känt oss helt trygga med allt som man ska igenom vid försäljning . Allt har skötts med extrem noggrannhet, sagolik inlevelse och magisk kunskap . Det enda som vi har att klaga på är att det är över nu ;) vi kunde inte upplevt en bättre husförsäljning . Helt rätt person på helt rätt plats - smågårdar , där han kan ta alla personer med storm...
Bra mäklare som hade svar på frågor och enkel att göra med
„Jag vill varmt rekommendera min mäklare. Under hela processen var han professionell, kommunikativ och alltid redo att hjälpa till. Han svarade snabbt på frågor, gav bra råd och hela affären gick smidigt. Han förtjänar verkligen högsta betyg.
Jag tycker att Jonathan Leding är verkligen bra mäklare. Han hjälpte oss mycket med allt.
Jonathan har varit korrekt och trevlig från början till slut av vårt husköp! Han har genom de olika stadierna av köpet varit lugn och professionell. Det har varit ett stort nöje att få haft Jonathan som vår mäklare.
Jonathan har bemött mig/oss på ett fint och värdigt sätt. Han har varit noggrann med att förklara alla regler och visat intresse för våra önskemål. Jonathan har gett mig/oss information både via mail och sms. Det har känts tryggt att han varit vår mäklare och han har levt upp till alla mina/våra förväntningar. ...men än är det lite jobb kvar för honom, vi är inte riktigt färdiga ännu.
Jonathan gav från början en väldigt bra intryck han kunde svara på alla våra frågor och om han inte viste så kollade han upp det och återkom snabbt. Han är väldigt profitionell och har väldigt bra kunskap inom sitt yrke. Jag skulle absolut anlita honom om jag skulle sälja min bostad.
Han är tillgänglig när jag behöver honom och svarar på mina frågor
100%bra bemötande lugn och utgör en trygghet och går in för sitt jobb till 100%.Bra att samarbeta med rekommenderar Jonathan om ni ska sälja eran fastighet.