En trevlig och bra mäklare Ofta anträffbar annars hör Jonathan av sig väldigt snart
Jonathan Leding
Jonathan Leding är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Jonathan Leding har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Jonathan Leding har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 341 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonathan Leding har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
341 omdömen om Jonathan Leding
Vi har vart väldigt nöjda med Jonathan! Jonathan har varit väldigt professionell samt rak och tydlig. Vilket har gjort att försäljningen av vårat hus gått väldigt bra!
Vi är väldigt nöjda med Jonathan och hans insats under försäljningen av vårt hus. Han har varit lugn, sansad och professionell genom hela processen. Vi har alltid känt att vi kunnat ställa frågor och fått raka och ärliga svar. Han har ett sinne för att kunna växla mellan skoj och allvar vilket gjort hela processen ännu bättre. En trygg mäklare som vi absolut kan rekommendera!
Jonathan leding gav bra kontakt, han svarade bra på frågor och skickade dokument på det efterfrågade.
Blev väldigt bra bemött av Jonathan,fick ett gott intryck första gången.Han levde upp till alla mina förväntningar en otrolig bra mäklare som är driven och vill säljaren det bästa och få en bra försäljning.Har känt en trygghet i att ha honom som hjälp att sälja min gård.En som brinner för gård o skog.Jag är jättenöjd med jonathan som mäklare.Jag rekommenderar dem som ska sälja att anlita honom.
Bra bemött, svarade på våra frågor, snabb återkoppling! Väldigt nöjda!
Proffsigt bemötande och kunnig. Tog sig tid för samtal och frågor, väldigt lugn och trygg.
Jonathan har varit pragmatisk och väldigt stöttande med dels försäljning samt av köp av nästa boende.
Lugn, metodisk och informativ. Kändes tryggt att köpa med Jonathan som mäklare.
Härligt sprallig och glad som kan växla mellan skoj och allvar i precis rätt läge. Inviger stort förtroende och mycket trygghet. Ger alltid bra svar på detaljerade frågor. Ska man köpa eller sälja något i Varbergs landsbygd så är det honom man ska luta sig mot!