Angelina Birgerson

Angelina Birgerson

Angelina Birgerson är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg

Angelina Birgerson har varit registrerad mäklare sedan 2012-12. Angelina Birgerson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 333 omdömen med ett betyg på 4.7. Angelina Birgerson har haft 50 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

333 omdömen om Angelina Birgerson

Sedan starten hos Reco 2017
Olivia D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Breared

Väldigt bra upplevelse av Angelina. Jag uppfattar henne som väldigt tillgänglig, transparent och flexibel. Proffsig och trevlig. Rekommenderar varmt!

Christin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Breared

Angelina är en erfaren mäklare, och hon har fått hela försäljningsprocessen att löpa på smidigt och problemfritt. Hon är lösningsorienterad, både ur säljar och köpar perspektivet. Rekommenderar henne och Fastighetsbyrån!

Birgitta Ö
Brunnsberg

Proffsig. Lätt att få tag i när man tar kontakt. I mitt fall bra kontaktnät för snabb affär.

Denise B
Trönninge

Fantastisk mäklare! Väldigt inlyssnade med fint bemötande. Rekommenderar starkt Angelina till den som vill hitta sitt framtida drömhem med professionell hjälp från kunnig mäklare som finns med från början till slut.

Teresa G
Sålde sitt hus med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Grimmared

Jätte bra . Blev väl omhändertagen.

Marjolein S
Köpte sitt hus med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Veddige

Super goed geholpen door Angelina. Heeft ook goede uitleg gegeven want ik nu moet doen. Omdat ik van Nederland ben. Echt een groot verschil. Ze heeft verstand van zaken Is heel vriendelijk en behulpzaam

Lisbeth B
Tvååker

Angelina är trevlig, kommunikativ, kunnig, bra på att sälja in objekt och rutinerad med bra koll på bostadsmarknaden och har dessutom många års arbetslivserfarenhet i branschen. Hon har bra känsla för färg och form och ger mycket bra inredningstips. Kan varmt rekommendera henne som Mäklare.

Hans A
Hunnestad

Proffsig och har en väldigt bra förståelse för hur fastigheten ska presenteras på bästa sätt. Snabb i kommunikationen och jobbar för att processen ska gå så smidigt som möjligt.

Ludvig B
Hunnestad

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse. Mäklaren var trevlig, professionell och lätt att ha att göra med genom hela processen. Affären gick dessutom väldigt snabbt och smidigt, och vi kände oss väl omhändertagna från början till slut. Kan varmt rekommenderas!

Ken F
Grimmared

Det var ganska bra förutom att vi saknade information om att huset är helt obelåningsbart pga för allvarliga anmärkningar