Linda Shala
Linda Shala är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Linda Shala har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Linda Shala har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 5.0. Linda Shala har haft 13 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
24 omdömen om Linda Shala
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Bra mäklare, kan varmt rekommendera Linda. Hon kan sitt jobb. Väldigt trevlig, lätt att förstå, hon pratar som hon har jobbat som mäklare i många år. Mvh Marita.
sålde sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Från första dagen vi träffade Linda Shala för att planera för besiktning och fotografering till sista dagen när vi skrev kontrakt var det påtagligt vilken driven och energisk mäklare hon var. Alltid glimten i ögat och hon visste alltid vilket nästa steg som var det bästa för oss var. Vi är supernöjda med Linda och lika nöjda med resultatet av vår husaffär.
köpte sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Mycket trevligt och kunnig.
Rekommenderar Linda på det starkaste. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Linda var vänlig,tillmötezgående o effektkv
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Seriöst.drivet utan att vara pushigt.
Snabba,koncisa svar vid frågor -
köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Blev väl bemött vid första visningen och hade jag någon fråga fick jag snabbt svar om lägenheten.
köpte sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Var väldigt trevlig och väldigt lätt att få tag på när vi hade frågor. omtänksam, glad, proffsig.
köpte sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Jag har inte träffat Linda utan bara talat med henne i telefon. Jag hoppades att hon skulle hjälpa mig vid min flytt till Varberg. hon gjorde det bra. Det speciella är att jag nu bor i Ålesundstrakten i Norge.
sålde sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Linda har, gennem hele forløbet, været meget professionel. Hun har grundigt forklaret os om hele sagsgangen, love og regler.
Hun er meget behagelig og imødekommende. -
sålde sitt hus med hjälp av Linda Shala en del av Fastighetsbyrån Varberg
Linda är mycket tillmötesgående och duktig i sitt arbete. Hon har gjorde ett bra arbete åt oss. Vi kunde inte fått någon bättre vi är verkligen nöjda. Lycka till i fortsättningen med.