Mäklare i Halmstad

7 rekommenderade mäklare i Halmstad kommun

• Fastighetsbyrån Halmstad

1,955 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån - en stor mäklarkedja med lokal förankring och personligt engagemang! Kom gärna förbi oss på Stortorget i Halmstad och ställ dina bostadsfrågor!
    Michael H
    Michael H: Caroline har varit helt fenomenal. Supertrevlig, förtroendeingivande, professionell och framförallt väldigt närvarande i affären. Vi har alltid känt oss prioriterade, hon har alltid varit nåbar och återkopplar mer än vad jag förväntat mig, på ett bra sätt. Har haft en 100% trygghetskänsla från start till mål och affären slutade bra för alla parter. Jag kan verkligen varmt rekommendera Caroline!
  • Driver du mäklarfirma i Halmstad?

• MOHV Halmstad

1,228 omdömen
    MOHV Halmstad erbjuder en mäklartjänst med kreativitet! Vi är nytänkande, snabba och professionella. Välkommen!
    Marianne N
    Marianne N: Glad, omtänksam, energisk och kunnig. Håller en mycket fin kontakt under resans gång. Undrade faktiskt om hon jobbade dygnet runt. Inget negativt alls. Bara positivt. Önskar henne all lycka i framtiden.
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Halmstad! Vi brinner för att göra bra bostadsaffärer och för att överträffa dina förväntningar.
    Christian S
    Christian S: När vi bestämde oss för att sälja så träffade vi flera mäklare i Halmstad. Men Niklas stack ut som en trygg, lugn och väldigt kunnig mäklare. Vi fick ett stort förtroende för honom redan vid första mötet och han guidade oss sedan igenom säljprocessen och svarade alltid snabbt på våra frågor samt höll oss alltid uppdaterade om läget, hela vägen från från första kontakt tills kontraktet var påskrivet. Vi kan varmt rekommendera Niklas till andra som är på väg att sälja eller köpa er fastighet i Halmstad.
  • HusmanHagberg Halmstad

105 omdömen
    Patrik I
    Patrik I: Finns inget att klaga på, god service och utmärkt bemötande.
  • Pernilla C
    Pernilla C: Mäklaren lyssnade in kom med förslag och delgav sedan processen efterhand så jag hade koll på läget! Väldigt nöjd!
  • EDIN D
    EDIN D: Andreas Ericsson överträffade våra förväntningar i engagemang, uppföljning, lyhördhet - ja i allting helt enkelt. Andreas har alltid varit tillgänglig oavsett tid på dygnet. Hela säljprocessen kändes väldigt smidig och enkel tack vare hjälpen vi fick från Andreas. Andreas är en otroligt duktig och driven mäklare som vi varmt kommer att rekommendera till alla. Vill man anlita Halmstads bästa mäklare så är det Andreas man skall anlita, så enkelt är det!
  • Driver du mäklarfirma i Halmstad?

• Daniel Å
    Daniel Å: När det är dags att köpa hus i Halmstad, välj då personliga Mäklarhuset som ser till att ni får det hus ni verkligen vill ha!