Vi fick en jätte trevlig bemötande med Marcus Hilbertsson. Han visade oss runt och förklarade tydlig. När vi skrev på kontraktet sa han väldigt tydligt och repeterade till oss väldigt många gånger så vi vet och kommer ihåg.
MOHV Halmstad
Här i Halmstad erbjuder vi på MOHV en mäklartjänst med ett vinnande koncept - du är med och bestämmer allt med din mäklare. Vi på MOHV har ett varumärke som bygger på framåtanda, nytänkande och kreativitet. Det genomsyrar hela företaget att vilja ditt bästa som kund och hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Vårt kontor i...
839 omdömen om MOHV Halmstad
Sedan starten hos Reco 2016
Proffsig, Seriös, effektiv mäklare med positiv inställning.
Erfaren, drivande och engagerad mäklare!
Mycket professionell och väldigt trygg i sin roll samt extremt duktig på att lyssna och utföra sitt jobb.
Trevlig och bra bemött. Fick veta allt vi behövde veta vid visningen.
Bra service, svarar på alla frågor man har! Väldigt trevlig och duktig.
Korrekt o mycket noggrann som Inger förtroende
Emil är en fantastiskt duktig mäklare med det där lilla extra. Han är kunnig och har känsla för sitt jobb. Redan vid första mötet fick man en känsla av lugn och trygghet. Han är trevlig och lätt att prata med, är lyhörd, tillmötesgående och tar sig tid. Fick bra återkoppling och tydlig uppdatering hela vägen. Jag är jättenöjd med Emil som mäklare, kunde inte bli bättre. Och vilket slutresultat, toppen!
Patrik gjorde ett väldigt gott intryck god service och väl insatt i prisbilden i Villshärad! Jag rekommenderar honom gärna!
Han gjorde ett toppenjobb. Trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt.
Patrik ger ett positivt intryck redan första gången jag mötte honom. Intrycket förändrades inte. Han är trevlig, saklig, kan svara på dumma frågor och förtroendeingivande. Han tar hänsyn till oss och förstår vår situation (vi är äldre och jobbar inte så snabbt) Jag kan rekommendera honom för bekanta. Monica
Väl bemött av en vänlig o energisk mäklare som svarade snabbt på alla frågor o hade koll på marknaden. Tog endast nio dagar att sälja! Med vänlig hälsning, Ulla Fryksmark
Trevligt och professionellt bemötande och vårt köp av bostad gick bra utan några som helst problem.
Emil gav ett mycket bra intryck från första gången vi träffades, ödmjuk, ambitiös och trevlig. Under vår resa med att köpa/sälja hus har Emil alltid varit tillgänglig för våra frågor och funderingar vilket har känts tryggt. Vi är kort sagt väldigt nöjda med Emil som mäklare!
Marcus är en vass mäklare! Han tänker på allt, analysera situationen och bollar med oss säljer, har koll på läget, svarar direkt. Pålitligt och bra att ha att göra med, vi rekomenderar honom varmt.
Marcus är en mycket duktig mäklare som ser alla perspektiv . Han är påläst och har tänkt på allt man som oerfaren säljare inte har tänkt på. Tyckte att försäljningen gick mycket smidigt och lätt. Jag var uppdaterad genom hela processen.Han inger trygghet, mycket lyhörd och en mycket trevlig människa . Skulle helt klart anlita honom igen .
Emil J är en av dessa, som får en att känna att just min försäljning är den viktigaste, fastän han också har 10 andra bollar i luften. Förväntningarna var från början höga på priset, eftersom jag tog kontakt förra sommaren, precis innan räntor höjdes och lånen blev osäkrare. Så när vi väl kommit i gång visade sig inga seriösa köpare. Alla avvaktade. Vi gjorde uppehåll och väntade ett halvår, sänkte priset något, och då fick vi napp. Emil gjorde ett jättejobb! (Han är dessutom mycket lätt att prata med, som människa.) Så...
Vi har bara haft kontakt per telefon. Emil är vänlig och lätt att prata med..
Tack för det fina omdömet. Du får komma ner till tillträdet så vi får möjlighet att ses också =)
Emil är väldigt engagerad, hjälpsam och tillmötesgående. Snabb återkoppling och kunnig. Jag har haft två objekt som Emil har sålt inom loppet av några år och båda affärerna avslutades väldigt snabbt.till bra pris. Jag rekommenderar Emil till alla som frågar efter en duktig mäklare i Halmstad området.
Grymt roligt att höra att du känner dig nöjd och riktigt roligt att fått hjälpa dig vid mer än ett tillfälle! Tyvärr säljer jag inget i Stockholm, men när/om det blir aktuellt där så kan jag rekommendera en bra kollega. =)
Emil var väldigt trevligt och förklara allt om hur allt går till. Hade man frågor så var det lätt att få tag på honom.
Tack så mycket, riktigt roligt att höra! =)
Hade bra och smidig kontakt samt hjälp under hela försäljningen
Claudia är den absolut bästa mäklaren i Halmstad! Proffsig, snabb på att svara, är mån om oss som säljer och mån om köpare. Är noggrann och helt fantastisk! Kommer rekommendera Claudia Claudia till alla som går i säljtankar! Tack för att du fick vår bostad såld så snabbt och proffsigt!
Marcus har trevligt korrekt bemötande. Marcus levde upp till våra förväntningar. Skulle rekommendera Marcus till vänner och bekanta.
Vänlig, tillmötesgående, tillgänglig och kunnig. 😊
Tack för det fina omdömet, vad roligt att ni känner er nöjda! =)
Tycker vi blev trevligt o professionellt bemötta. Husköpet gick snabbt och smidigt till så det drog inte ut på tiden och blev frustrerande. Så med facit ihand så är vi nöjda med Emils insats o kan rekommendera honom till andra husspekulanter..
Riktigt roligt att höra Kalle! Tror verkligen att huset kommer passa er utmärkt och att ni kommer till att trivas ypperligt. =)
Fantastisk mäklare! Sålde min lägenhet på mindre än en vecka och fick upp köparna på en nivå där vi kunde mötas. Rekommenderas verkligen!
Trevlig, proffsig och kompetent! Det märks att Patrik har lång erfarenhet. Hela processen gick väldigt smidigt. Mycket trevlig och hjälpsam både före, under och efter visning. Extra plus för att han gick igenom besiktningsprotokollet under visningen, samt att han markerat ut de viktigaste delarna. Vi har träffat många mäklare, men Patrik var den enda som gjorde det. Superbra! Tack!
Mycket seriös och samtidigt trevlig mäklare. Allt har fungerat bra och vi kommer anlita Marcus igen vid framtida behov.
Jag är otroligt tacksam för den tid Claudia har lagt på att få min lägenhet såld. Jag befann mig utomlands stora delar av tiden och hon löste allt med erfarenhet och god kommunikation. Tillslut fick vi lägenheten såld trots det svåra bostadsläget. Jag rekommenderar henne starkt som mäklare!
Vart ska jag börja.. Emil hjälpte mig med min första kåk, allting gick jävligt smidigt, det jag gillade med Emil var att han är rak, ärlig och verkligen håller det han lovar. Skulle starkt rekommendera honom, en 10:a till Emil för det fina jobbet han gör.
Tack för det fina omdömet Alban! Grymt kul att ni känner er nöjda och stort lycka till. Tror huset kommer att passa er perfekt! =)
Jag kan varmt rekommendera Emil som mäklare! Proffsig, engagerad och bryr sig om sina kunder. 5 stjärnor från oss!
Tack för det fina omdömet Moa, vad roligt att ni känner er nöjda! =)
Marcus var en fantastisk mäklare som levererade helt enligt våra önskemål när vi sålde vår lägenhet. Förstående, alltid tillgänglig och målmedveten! Rekommenderar han starkt!
Vi är mycket nöjda. En mäklare med trevligt bemötande, snabba svar och återkoppling..Marcus är trevlig och professionell. Det har känts tryggt genom hela försäljningsprocessen.. TACK!!!
Super trevlig och väldigt tillmötesgående!
Vi har blivit proffsigt och korrekt bemötta. Emil ser till att både säljare och köpare känner sig trygga. Emil har också alltid tid för frågor och funderingar.
Stort tack Anders, väldigt roligt att fått hjälpa er med försäljningen! =)
Från första till sista kontakt har Emil genomfört försäljningen av vår bostad på ett ytterst professionellt sätt och detta i en tid när försäljning av bostäder blivit mycket svårare och mer tidskrävande. Vi vill ge Emil våra allra bästa rekommendationer.
Tack så hemskt mycket och för ett otroligt bra samarbete! Ni förenklade verkligen mitt arbete med ert otroliga engagemang. =)
Erfarenheten av Emil är bara positiv. En bättre mäklare lär vara svårt att hitta. Emil känns kunnig på sitt område, samtidigt som han ger ett mycket gott bemötande. Han visar ett genuint engagemang, är vänlig, förstående och inkännande. Inga frågor känns för stora eller besvärliga. Affären för oss som köpare gick smidigt och man kan lita på att Emil sköter de praktiska och juridiska detaljerna på ett gediget sätt.
Tack så hemskt mycket Rose-Marie! Verkligen fina ord och otroligt roligt att höra! =)
Han bemötte andra med respekt.
Jag och min man blev väldigt trevligt bemött av Emil. Vi förväntade oss en smidig och professionell affär vilket vi upplever att det blev
Tack för det fina omdömet Marlene, vad roligt att ni känner er nöjda! =)
Mycket kunnig och påläst, samt kunde svara på våra frågor på ett begripligt sätt.Trevligt bemötande, proffesionell, lugn, m.m.
10 av 10 poäng ska han ha av mig !
Mycket trevlig och korrekt med visning och information om Brf , lägenhet, finansiering osv. Tydlig och noggrann och tillmötesgående på alla våra frågor och funderingar.
hej Claudia : en bra person som kan lätt pratar med , mycket bra på sitt jobb , förklarar saker på perfekt sätt och hjälpa säljare med allt de behöver ( gälla papper , Hemnet och annat ) på professionellt sätt , vi ( jag och min fru ) träffade henne för första gången och viste vi hur mycket bra hon är för den här jobbet , vi är mycket tacksam för er att ha den bästa arbetare i deras företag MVH Sabah
Väldigt korrekt, kunnig och informativ
Vi blev väl bemötta. Jag fick ett väldigt bra intryck av Patrik. Han var väl insatt i objektet o förmedlade detta på ett bra o klokt sätt. Han var dessutom vänlig o lätt att prata med.
Bra, Trevlig, och rätt man på rätt plats👍
Stort tack till Emil som på allra bästa vis hjälpte oss med försäljning av vår villa när marknaden i fjol började svikta. Emil har varit närvarande och engagerad, kunnig och enkel att kommunicera med och gjort sitt yttersta för oss. Kan varmt rekommendera honom!
Stort tack per! Grymt kul att ni känner er nöjda och stort lycka till med nya huset! =)
Marcus är otroligt professionell och kunnig på det han gör. Har anlitat Marcus vid 3 tillfällen och han har alltid levererat. Han är bäst i Halmstad!
Rak, tydlig och ärlig. Vi kände oss väldigt trygga under hela försäljningsprocessen.
Trevlig och bra kommunikation.