Andreas Ludvigsson

Andreas Ludvigsson

Andreas Ludvigsson är mäklare på MOHV Halmstad

Andreas Ludvigsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Andreas Ludvigsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Ludvigsson har haft 3 försäljningar sen 2025-12 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.

2025-12 - 2026-04

4 omdömen om Andreas Ludvigsson

Sedan starten hos Reco 2026
Joseph S
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av MOHV Halmstad
Snöstorp

Från första möte, så kändes det att vi träffat rätt mäklare. Otroligt engagerande, kunnig och seriös. Andreas var samtidigt väldigt lättsam och hela säljprocessen kändes mycket bra, då vi fick uppföljning hela tiden. Så från start till mål, så är jag mycket tacksam till Andreas och hans goda inställning och även hans härliga humor. Han jobbar verkligen för kundens bästa, och för ett bra resultat. Så jag kan varmt rekommendera Andreas till alla/ Joseph

Svar från Andreas Ludvigsson

Glädjande att läsa! Tack Joseph för ett trevligt omdöme och ett riktigt fint samarbete!

Marie S
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av MOHV Halmstad
Snöstorp

Andreas är en mäklare i TOPPKLASS med sin proffsighet, kunnande, serviceminded, pålitlig, hjälpsam, trevlig & glad. Han är en genuin kille och engagerad på ett sätt som känns mycket äkta och han skapar förtroende. Och hela vår resa med husförsäljningen har gjort det så roligt och lättsamt på vägen, allt beroende av Andreas på MOHV. Kan varmt rekommendera han till andra som vill ha proffsig mäklarhjälp OCH roligt på vägen. En hus/lägenhetsförsäljning ska man vara nöjd med och det får man med Andreas för det blir både lätt, roligt och proffsigt. Vi är sååååå nöjda 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻 /Marie

Svar från Andreas Ludvigsson

Stort stort Tack Marie för de fina orden, kul läsning :) Och tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen!

Daniel N
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av MOHV Halmstad
Snöstorp

Väldigt trevlig lättsam och noggrann som svarar när man ringer och hör av sig snabbt om det är något.

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! :)

Anders S
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Ludvigsson en del av MOHV Halmstad
Centrum

Andreas har fört oss fram till vårt önskeboende med full förståelse med vad vi vill ha. Hela processen har varit smidig. Kommunikationen har varit rak och tydlig. Vi hittade varandra väldigt snabbt och Andreas förstod hur vi tänkte. Vi förväntade detta av en mäklare men det blev bättre än vi hade hoppats på.

Svar från Andreas Ludvigsson

Riktig kul att höra, Anders. Tack för de fina orden! Helt övertygad om att ni kommer att trivas i huset framöver :)