Anton Lind

Anton Lind

Anton Lind är mäklare på MOHV Halmstad

Anton Lind har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Anton Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Lind har haft 14 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

40 omdömen om Anton Lind

Sedan starten hos Reco 2023
Kerstin Bodil Gunilla B
Vallås

Lugn-säker-förtroendeingivande Kunnig- rak på sak o bra personkemi Kände trygghet från 1:a besöket + att det kändes väldigt seriöst hela resan igenom. Vi rekommenderar honom varmt till andra kunder. Anton- Du är bäst!!!!!!! Kerstin o Jan-Olof Bengtsson

Margaretha S
Vallås

Blev mycket väl bemött. Kunnig, trevlig och hjälpsam.

Carl Alexander Mathias M
Slättåkra/Kvibille

Anton var väldigt pedagogisk om hur allt skulle gå till och alltid trevlig i bemötande. Tummen upp

Hanna F
Slättåkra/Kvibille

Första gången jag köpt hus så har inte så mycket att jämföra med men allt har flutit på smidigt! Trevlig mäklare och bra med information.

Ulf J
Slättåkra/Kvibille

Jag tycker Anton skötte sitt uppdrag kanon gentemot oss som köpare. Vid kontraktsskrivningen var han tydlig och gick igenom hela avtalet och förklarade vad det innebär i praktiken. Han hade tät kontakt med oss under budgivningen, trots att det var påskhelg!

Thomas M
Oskarström

En mäklare som är på,o då går sälj o köp snabbt

Bengt Tomas S
Brogård

Han skötte sitt uppdrag på ett utmärkt sätt. Han var lätt att nå vid alla tillfällen. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi kan därför varmt rekommendera honom för andra hussäljare.

Per Mikael Suchart J
Oskarström

Anton har visat ett professionellt bemötande och varit ett stort stöd för oss genom hela husförsäljningen. Vi glada att vi valde MOHV som mäklare och rekommenderar dem varmt till andra. //Tunnbindaregatan 4

Helena J
Oskarström

Anton har visat ett professionellt bemötande och varit ett stort stöd för oss i husförsäljningen! Vi är glada att vi valde MOHV som mäklare och rekommenderar dem varmt till andra. //Tunnbindaregatan 4

Åke Gunnar L
Söndrum

Anton Lind är en mycket ambitiös och seriös mäklare. Med ett enkelt och trevligt bemötande i alla tänkbara situationer. Alltid snabb med information och svar på alla frågor. Med andra ord en Professionell Mäklare.