Trevligt bemötande, besvarade våra frågor på ett mycket bra sätt. Mycket nöjd.
Marcus Hilbertsson
Marcus Hilbertsson är mäklare på MOHV Halmstad
.Marcus Hilbertsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Marcus Hilbertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 457 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Hilbertsson har haft 59 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
457 omdömen om Marcus Hilbertsson
Vi är mycket nöjda med allt stöd inför lägenhetsköpet! Marcus har varit toppen att ha med att göra. Han har besvarat alla våra frågor och haft koll på alla steg i processen.
Han var snäll pch trevlig och det var det vi förväntade oss.
Väldigt hjälpsam och skickade filmer på lägenheten då vi inte kunde se den live. Fanns tillgänglig när vi hade frågor och funderingar ang lägenhet och kontraktet. Mycket professionellt bemötande. Högsta betyg till Marcus.
Marcus är mycket kunnig, trevlig, proffsig, lyhörd, effektiv och engagerad och tog hand om försäljningen av vår bostad på bästa tänkbara sätt. Vi fick mycket goda råd i alla faser av försäljningen och kan verkligen rekommendera Marcus och MOHV. Henrik och Marisol
En smidig, proffsig och väldigt hjälpsam mäklare som gjorde hela försäljningsprocessen enkel och trygg. Rekomenderas varmt !
Proffsigt, trevligt och socialt bemötande. Lätt att få tag på. Hade svar på alla mina frågor.
Jag är supernöjd över Marcus försäljning av min bostad. En jättebra mäklare som jag varmt rekommenderar.
Han är väldigt kunnig och har varit snabb på att svara på våra frågor, om något har varit oklart så har han hört av sig inom kort med ett svar!
Bra och lyhörd. Bra kommunikation och snabb i respons. Tydlig och ärlig. Smidig affär med Marcus.