Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson är mäklare på MOHV Halmstad

Marcus Hilbertsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Marcus Hilbertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 357 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Hilbertsson har haft 49 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

357 omdömen om Marcus Hilbertsson

Sedan starten hos Reco 2017
Nicklas K
Vallås

Himla krångel med små saker, hela tiden. Klantigt bokade möten, kan inte hantera papper över mail. Han vill väl och är tillgänglig i princip dygnet runt.

Anna Linda Marie H
Centrum

En mycket kunnig och duktig mäklare

Magnus H
Centrum

Tillgänglig proffesionell och duktig mäklare

Inger L
Centrum

God branchkännedom, lyhörd och serviceinriktad.

Gudrun Birgit Elisabet S
Albinsro

Min dotter och jag blev mycket väl bemötta. Marcus levde väl upp till våra förväntningar. Mycket bra information vid köpet av bostaden på Betesstigen 13.

Pontus P
Albinsro

Trevlig, ordning och reda samt tillgänglig väldigt snabbt vid frågor och funderingar. Otroligt nöjd från början till slut 😊

Peter A
Centrum

Duktig, kunnig och professionell.

Madelene L
Centrum

Så professionell och trevlig. Vi har känt oss väldigt trygga i Marcus händer och rekommenderar verkligen att välja Marcus om ni står inför att sälja er bostad!

Ardian R
Centrum/öster

Han är trevlig och duktig på att svara på alla frågorna man har. Han förklarar allt han behöver veta om bostaden samt det viktiga. Min syn på lägenheten var stor och tyckte om det. Han gjorde allt han ska med det budet jag gav och fick det mesta tillslut. En bra mäklare.

Pia O
Centrum

Mycket kunnig och erfaren, förklarar enkelt processer och planering vilket gör en fastighetsaffär enkel och trygg.