Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Svensk Fastighetsförmedling Varberg

• BadgeNineYears
Ring 0340-151 70 Dela

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Varberg! Letar du efter nytt boende i Varberg? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela området runt Varberg, som ligger mitt emellan Halland och Göteborg intill Kattegatt. Vi vet var det bästa läget finns för just dig, och var du hittar både lägenheter och villor. Svensk...

665 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Sedan starten hos Reco 2016

Jonas B
Söder

Professionell uppföljning, håller vad man lovar, lyssnar på kund

Tack Jonas! :) Det gläder mig att du är nöjd med mitt arbete! /Mathilda

Bengt W
Varberg

Snabbt, vänliga, tillmötesgående, trevliga, kunniga.

INGRID M
Träslöv

Mäklaren är påläst, framåt, drivande och ser mina behov vad gäller försäljning av lgh! Är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera honom!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack Ingrid för ditt fina omdöme! Lycka till med dina planer för framtiden :-) MVH Joackim

Emelie M
Äckregården

Vi är supernöjda över att ha valt Svensk fastighetsförmedling som vår mäklarfirma. Mathilda har varit en suverän mäklare! Hon har hela tiden fått oss att känna oss sedda och lyssnat på våra önskemål. Hon har alltid varit tillgänglig och bemött oss på bästa sätt. Vi är så glada över att just hon både sålde våran lägenhet men även hittade en ny bostad till oss. Vi skulle verkligen rekommendera mäklarfirman och Mathilda som mäklare alla dagar i veckan!!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Vilka ord Emelie!!! :) Tack snälla för detta och tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! /Mathilda

Axel N
Äckregården

Vi är mycket nöjda med både köp och försäljning!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack Axel för förtroendet att få hjälpa er med er lägenhetsförsäljning :) /Mathilda

Johanna B
Äckregården

Mathilda som hade hand om försäljningen är både en frisk fläkt, lätt att ha och göra med och superproffsig!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla för de fina orden Johanna och grattis till din nya lägenhet! :) /Mathilda

Väröbacka

Mycket trevlig och positiv bekantskap. Eftersom vi har både köpt och sålt genom Mathilda, så har vi stort förtroende för hennes kunskaper i mäklarbranschen. Vi skulle gärna anlita henne igen, om det blir aktuellt.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Så roligt att höra att ni är fortsatt nöjda med mitt arbete Christer! :) Jag hoppas såklart att jag får möjlighet att hjälpa er igen! Ta hand om er /Mathilda

Clas K

Ärlighet, tålamod o förståelse

Zandra G
Tvååker

Engagerad och kunnig mäklare som var lyhörd kring våra tankar gällande bostaden.

Tack Zandra för ditt fina omdöme! Stort lycka till :-) MVH Joackim

Peo L
Tvååker

Omhändertagande och hängivna om sin kund.

Tack Peo, det är något vi värnar om! Stort tack för ert förtroende. MVH Joackim

Peter D
Tvååker

Bra service hjälpsamma, trevliga.

Tack Peter! Lycka till nu med nya huset :-) MVH Joackim

Sofie O
Galtabäck

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare!

Sofie, Tack! Välommen till Varberg :-) MVH Joackim

Ann-Beate H
Varberg

Vänligt och hjälpsamt bemötande på alla sätt. Jag hade inga speciella förväntningar men fick bra svar på de frågor jag hade. Fick bra uppdateringar av lägenhetens marknadsvärde. Försäljningen av lägenheten gick över förväntan mycket snabbt och till önskat pris. Eftersom jag bor i Stockholm är jag mycket tacksam för möjligheten att skriva på kontraktet där genom mäklarens försorg.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Vilka fina ord Ann-Beate! Det gläder mig att du är nöjd med mitt arbete! :) /Mathilda

Charlotte F
Centralt

Mycket positivt. Mäklaren var påläst, intresserad och väldigt proffsig. Högsta betyg.

Tack snälla Charlotte! Stort grattis till er nya lägenhet! :) /Mathilda

Ingvar B
Varberg

Bra bemötande och har hittills motsvarat mina förväntningar fullt ut

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack för ett fint omdöme och stort grattis till er fina lägenhet! /Johanna

Jari I
Centralt

Finns inget att klaga på. Mäklaren mathilda jobbar Proffsigt .duktig o har bra koll. Mvh jari.

Tack snälla Jari!! Grattis till er nya lägenhet! :) /Mathilda

Susanne P
Varberg

Min mäklare helt igenom positiv ,hoppfull och drivande i försäljningen av min lägenhet. Lyhörd och tillmötesgående för de önskemål som funnits vid försäljningen.

Tack Susanne för de fina orden! Det värmer verkligen :) /Mathilda

Heinz H
Trönninge

Mycket trevlig mäklare som förstår köparen och hjälper till på alla sätt. Är mycket bra på att informera.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Vilket fint omdöme, stort tack för det!

Stefan O
Träslövsläge

Mycket proffesionellt bemötande av Mathilda. Väldigt engagerad, tog sig tid för frågor och mycket tydlig vid kontraktsskrivning. Bara bra saker att säga om Svensk Fastighetsförmedling Varberg.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla Stefan för de fina orden :) Ska bli spännande att få följa er husresa! /Mathilda

Sara L
Trönninge

Johanna har hjälpt mig igenom hela resan med bostadsköp på ett tryggt och bra vis. Tillgänglig och haft all information jag har behövt. Otroligt nöjd och rekommenderar stort!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Stort tack Sara för dina fina ord! Önskar dig all lycka i framtiden i den nya bostaden! /Johanna

Simon J
Träslövs Trädgårdsstad

Bra och tydlig kommunikation från mäklaren, vi hade en tydlig plan båda parter var med på som vi följde genom försäljningens gång. Enkla att ha att göra med, en smidig försäljning.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tusen tack Simon för ett riktigt gott samarbete! Hoppas du kommer trivas fint i din nya bostad! /Johanna

Daniel D
Hunnestad

Jag är så nöjd! Mäklaren Rasmus Nilsson vi hade är mycket professionell i sin roll och mycket trevlig. Rekommenderas varmt!

Sonja N
Hunnestad

Rasmus! Snabb, saklig och tar fint hand om både säljare och köpare😊

Kajsa J
Varberg

Proffsigt och engagerat bemötande av Joackim genom hela processen! Bra återkoppling och tillgänglighet. Har inget att klaga på! Är supernöjd 🙂

Hej Tack Kajsa för det fina omdöme! det värmer :-)/Joackim

Gunhild Ingeborg F
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Stort TACK för att mitt "objekt" till slut hittade sina nya ägare! Ständig återkoppling och ett mycket trevligt bemötande och stort och fint engagemang i alla lägen! Varm Bamsekram till dej Mathilda!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Bamsekram på dig också! Här fick vi ännu ett bevis på hur ihärdigt arbete och en tydlig försäljningsplan ger resultat i en tuff marknad. Lycka till framöver och tack för ett fint samarbete! /Mathilda

Amanda W
Träslöv

Jag har varit i kontakt med Svensk fastighetsförmedling Varberg både vid försäljning samt köp av hus och är otroligt nöjd! Vår mäklare vid husförsäljningen har varit Mathilda och vilken klippa hon har varit! Trevlig, glad och otroligt duktig på att återkoppla och uppdatera både oss säljare men även intressenter under hela processen. Mathilda har visat ett stort intresse för objektet och verkligen gjort sitt yttersta hela tiden. Joackim var mäklare när vi köpte hus och även han har varit otroligt professionell och smidig...

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla Amanda för det fina omdömet! :) Vi blir så glada!! /Mathilda och Joackim

Jan H
Träslövsläge

Vi har fått ett jättebra bemötande. Mathilda har varit mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam. Hela försäljningen sköttes effektivt och på ett tryggt sätt. Vi är mycket nöjda.

Tack för era fina ord! :) Det värmer verkligen!! /Mathilda

Sålde en tomt med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Stråvalla

Mathilda har på ett fördömligt sätt skött denna försäljningen från start till mål Med engagemang och målmedvetenhet

Tack Christer för dina ord och tack för ett fint samarbete! :) /Mathilda

Stråvalla

Mathilda har varit en väldigt engagerad och noggrann under hela försäljningen

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack Christer för det fina omdömet! :) Hoppas vi får möjlighet att samarbete igen i framtiden! /Mathilda

Lars M
Brages Gränd

Jag upplevde Joakim som en kompetent och lyhörd mäklare. Löste de ovanliga problem som uppstod på ett smidigt och proffessionelt sätt. Hans medarbetare var trevliga och tillmötesgående så jag kan varmt rekommendera dem till nya uppdrag.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack Lars för ditt omdöme om mig och stort lycka till med dina framtida äventyr!/Joackim

Mirjam J
Brages Gränd

Väldigt fin service och bra bemötande.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack Mirjam och lycka till med det nya huset!/Joackim

Karl Börje S
Torpa Stämmet

Vi var väldigt nöjda. Snabb återkoppling ,vänlig och förklarade bra.

Adam G
Träslövs Trädgårdsstad

Genuint. Välförberedda. Pålästa. Tillmötesgående och lättillgängliga.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack för omdömet och ett gott samarbete och dialog! Välkommen till Varberg! /Johanna

Pär M
Sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Bua

Joakim är en kunnig, stabil och pålitlig mäklare som hjälpt oss med vår försäljning i en tid då marknaden varit lite avvaktande. Han fick till slut fram fram rätt köpare som verkligen uppskattade fördelarna med huset, läget och omgivningarna. Det känns som att båda parter blev nöjda.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack Pär! Dina ord värmer. Tack än en gång för ett fint samarbete och stort lycka till med era framtida planer :) /Joackim

Bo K
Varberg

Rebecca har varit väldigt lyhörd, kunnig o professionell genom hela processen av vårt köp.

Kim F
Varberg

Är väldigt nöjd med det professionella bemötandet tillgängligheten under processen.

Jonathan Marcus Jonny A
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Rebecca är verkligen en super mäklare mycket nöjd med henne vart en super smidig försäljning

Koen D
Centralt

Mathilda var både professionell, tydlig och vänlig. Hon följde upp bra utan att vara påträngande.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla Koen för orden! :) Stort grattis till er nya, fina lägenhet! /Mathilda

Caroline C
Tors Gränd

Bra affär överlag! Toppen med lätt att få kontakt under hela försäljningsprocessen!

Tack snälla Caroline för detta! :) /Mathilda

Edit B
Doppingen

Bra kontakt med mäklaren hela tiden. Trevliga, glada och hjälpsamma. Väldigt bra hemsida till hjälp.

Tack för omdömet Edit :) grattis till försäljningen! /Mathilda

Manfred B
Centralt

Professionellt med bra bemötande. Rekommenderar!

Ann Marie D
Tors Gränd

Vi upplevde vår mäklare som en hungrig och engagerad mäklare med stor kunskap om marknaden. Han var lyhörd och förstod vad vi ville och menade redan från start, vilket skapade ett stort förtroende hos oss. Hela processen kändes trygg och professionell – vi är väldigt nöjda!

Andreas S
Centralt

Förtroendeingivande och mycket trevlig mäklare. Vi är verkligen nöjda med Svensk Fastighetsförmedling.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla Andreas för ditt fina omdöme :) Stort grattis till ert nya hus! /Mathilda

Daniel W
Tångaberg

Bra bemötande och smidig affär.

Lena S
Espevik

Väldigt trevligt och kompetent bemötande. Vi kände oss trygga hela vägen genom köpsprocessen. God kommunikation och Mathilda har varit lätt att få tag på och alltid hjälpsam och med god kunskap.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla Lena för de fina orden! Det gläder mig såklart jättemycket att ni är nöjda med mitt arbete. Stort grattis till ert nya fina fritidshus! :) /Mathilda

Miranda D
Breared

Mycket nöjda! Seriös, kunnig och trevlig mäklare som varit lätt att komma i kontakt med under hela processen!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla för de fina orden Miranda och stort grattis till er fina nya lägenhet!! :) /Mathilda

Lars A
Trönninge

Mäklaren Johanna, är mycket proffsig och noggrann i sitt sätt att bemöta kunden och förstå kundens behov genom processen till färdigt köp. Vi fick kontakt med mäklaren i samband med att vi ville lämna Göteborg och flytta till Varberg. Hon är en mäklare som lyssnar och åtar sig våra önskemål mål som det var hennes egna önskemål. Fantastiskt

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack snälla för era fina ord, vad glad jag blir! Jag hoppas verkligen ni kommer trivas i Varberg och i er nya fina lägenhet. Varmt välkomna till Varberg! /Johanna

Elisabet E
Veddige

Bra. Vänlig. Snabb kontakt. Förstående.

Maria F
Centrum

Trevligt bemötande, avslappnat och bra.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Tack för omdömet, Kul att du är nöjd!.

Malin A
Centrum

Utmärkt service!! Försäljningen gick så fort och problemfritt jag är inte redo att släppa bästa mäklaren Rasmus!! Så trevlig och duktig, lyssnade 100% på mina önskemål och resultatet blev över förväntningarna!! 10 poäng på allt!!!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Stort tack för förtroendet Malin. Det glädjer mig att du är nöjd, hoppas vi springer på varandra fler gånger! /Rasmus