Mäklare in Partille

6 reviewed mäklare in Partille municipality

• 1,401 opinions
    Vi förmedlar bostäder, både villor och bostadsrätter, i Partille kommun, Utby, Kviberg, Kortedala, Bergsjön, Hjällbo, Gårdsten, Angered, Gunnilse och Olofstorp. Välkommen till Svensk fastighetsförmedl...
    Ingemar L
    Ingemar L: En trevlig och lugn person som har hittat sitt yrke. Vet vad han pratar om när vi skrev på kontraktet med köparen av vår lägenhet. Daniel tänker jag rekommendera om jag får frågan om en trevlig och bra mäklare. Önskar han all framgång i yrket. Tummen upp.
  • Driver du mäklarfirma i Partille?

• Fastighetsbyrån Partille

Verifierat företag
    1,574 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Partille! Vi är den mest anlitade mäklaren i området. Med oss går affären tryggt och säkert till.
    Ingela B
    Ingela B: Victor Werner har bemötts med * Trevligt bemötande * Påläst * Kunig * Återkopl1ande
  • HusmanHagberg Partille Lerum

Verifierat företag
    149 opinions
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Partille och Lerum! Vi kan Göteborgstrakten och hjälper dig till ditt nya boende.
    Stephanie Ö
    Stephanie Ö: Trevlig, tydlig, snabb att återkoppla
  • 16 opinions
    Annika L
    Annika L: Jag kontaktade mäklarhuset för att få min bostadsrätt i Partille såld, fick proffsig och snabb hjälp och är mycket nöjd med alla de delmoment som ingår vid försäljning...fotografering, annonsering och även all pappersexersis efter avslutad försäljning mm. jag är väldigt nöjd
  • 5 opinions
    Martina K
    Martina K: Trevligt bemött. Kompetent Tillgänglig Flexibel Kände mig trygg genom hela affären
  • Driver du mäklarfirma i Partille?

Show page: