Väldigt bra bemötande och fick en frisyr som jag ville ha👍👍
108 omdömen om Kiyan Ghorbani Pour
Kundvård i sitt yttersta, kort sagt världsklass. Säljer inte endast hårklippning, utan rent självförtroende på burk. Kommunikation genom hela besöket och levererade önskat resultat som ingen annan. Återkommande kund!
Långa hårstrån kvar bakom öronen som vi fick åtgärda hemma. Klippte mer än överenskommelse. Ej prisvärt att klippa en 8-åring för 535kr med de resultatet.
Clueless. Började med att fråga OM jag behövde mitt hår tvättat. Jag hade bokat klippning inkl tvätt samt att mitt hår hade varit flätat så det var rufsigt och flottigt.. Bad om en dusting, fick förklara att det var när man toppade igenom det hår som växer ut, det spretiga. Han sa att han visste vad jag menade men det blev aldrig genomfört. I schamponeringen tvättades inte håret mot nacken och det sköljdes väldigt lite så det var definitivt shamporester kvar, min skalp kliade väldigt dagen efter. Han frågade ville bena...
Bra klippt men lite kortare än jag tänkt. Det växer väl ut.
Trevlig och varm frisör. Han var noggrann
Bra och snabb klippning. Trevligt bemötande.
Jag var där som assistent då min brukare behövde klippa sig! Vilken kille! Han gjorde ett sånt fantastiskt bra jobb, Han var lugn, igenkännande och väldigt lyhörd! Super nöjd! Han gjorde verkligen det bästa utifrån dom förutsättningar vi hade! Tack kiyan!!! MVH Johanna
Supertrevlig och duktig! Blev riktigt nöjd med håret
Snabbt och bra med trevligt bemötande. 🙂👍