Väldigt trevlig och hjälpsam. Förklarade alla delar av avtal/kontrakt.
Andreas Waldestrand
Andreas Waldestrand är mäklare på Cohen Mäklarbyrå AB
.Andreas Waldestrand har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Andreas Waldestrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 5.0. Andreas Waldestrand har haft 20 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
?
2025-02 - 2026-01
7 omdömen om Andreas Waldestrand
Vår kontakt med Andreas var enbart positiv. Från första mötet till avslut, köp och tillträde. Alltid tillgänglig och återkom utan dröjsmål på alla eventuella frågor och funderingar. Trots att det inte fanns en utannonserad visning lyckades han få till en tid då vi kunde titta på objektet. Därefter följde en bra uppföljning utan stress och press, vilket kändes skönt. Vi fick sen hjälp med att gå igenom hela processen på ett lugnt och bra informativt sätt vilket gjorde att vi kände oss trygga inför vårt köp. Vi anlitar gärna Andreas igen om det skulle bli aktuellt.
Trevlig, kommunikativ och allmänt duktig på sitt jobb. Ett nöje att ha med honom att göra.
Bra, saklig och lät oss titta på lägenheten flera ggr.
Andreas var lugn och lät oss titta på lägenheten flera gånger med kort varsel
Trevlig, tillgänglig och bra på att hålla oss informerade.
Hjälpsam, trevlig och proffsig! Mycket mån om att båda parter ska känna sig nöjda.