Mycket bra bemötande, hjälpsam och kunnig!
Cohen Mäklarbyrå AB
Din personliga mäklare Trovärdighet är hårdvaluta i bostadsbranschen. Bakom ett professionellt bemötande krävs mer än säljkunnande – ett genuint intresse för människan, familjen och livssituationen. För att lyckas krävs värme, passion, medmänsklighet och målmedvetenhet. Det är precis det vi på Cohen står för. Mer än en bostadsaffär...
32 omdömen om Cohen Mäklarbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2024
Erfaren, klok och lagom på. Hon är en motvikt till nidbilden av en mäklare.
Vi har varit väldigt nöjda med Catrine. Hon är alltid professionell men samtidigt trevlig, och hon gav tydlig information och goda råd genom hela processen. Vi hade en lång försäljningsprocess med många visningar (på grund av stambyte och marknadsläget), men trots detta var hon alltid tillgänglig och vi kände oss aldrig pressade att acceptera bud som vi upplevde som för låga. Vi kände oss helt enkelt i trygga händer.
Professionellt bemötande och lyhörd.
Väldigt trevlig och hjälpsam. Förklarade alla delar av avtal/kontrakt.
Vår kontakt med Andreas var enbart positiv. Från första mötet till avslut, köp och tillträde. Alltid tillgänglig och återkom utan dröjsmål på alla eventuella frågor och funderingar. Trots att det inte fanns en utannonserad visning lyckades han få till en tid då vi kunde titta på objektet. Därefter följde en bra uppföljning utan stress och press, vilket kändes skönt. Vi fick sen hjälp med att gå igenom hela processen på ett lugnt och bra informativt sätt vilket gjorde att vi kände oss trygga inför vårt köp. Vi anlitar gärna Andreas igen om det skulle bli aktuellt.
Catrine var väldigt hjälpsam och var enkel att nå när vi hade frågor. Hon var väldigt trevlig och det kändes verkligen som att hon var mån om att det skulle bli en bra affär för både säljare och köpare. Vi är mycket nöjda!
Hon var proffesionell och hade ett trevligt bemötande.
Trevlig, kommunikativ och allmänt duktig på sitt jobb. Ett nöje att ha med honom att göra.
Bra, saklig och lät oss titta på lägenheten flera ggr.
Andreas var lugn och lät oss titta på lägenheten flera gånger med kort varsel
Hon är tydlig och proffesionell trevlig, kunnig Bra information och återkopplar kontinuerligt, ser till så att jag är uppdaterad
Trevlig, tillgänglig och bra på att hålla oss informerade.
Hjälpsam, trevlig och proffsig! Mycket mån om att båda parter ska känna sig nöjda.
En mycket kunnig och hjälpsam mäklare. Rekommderas varmt!
Till en början lite svår att få tag på mäklaren innan och efter visningen. Men väldigt trevlig, proffsig och hjälpsam vid köp och kontraktskrivning.
En fantastisk mäklare som är både tydlig, snabb och lyhörd! Om det blir fler försäljningar i framtiden vet vi vem vi kommer välja!
Rashin är pålitlig och väldigt rättvis och proffsig
Vi fick en positiv känsla och tort förtroende dirket vid första kontakt med Rashin. Våra förväntningar med försäljningen föll väl ut och allt gick problemfritt. Mycket nöjda.
Supersmidigt och trevlig process. Ca fyra veckor från första kontrakt till såld lgh. Extra smidigt med tanke på att jag var utomlands stora delar av tiden och fick bra hjälp med styling och övriga tips.
Rashin är en av de mest professionella och engagerade fastighetsmäklare jag någonsin har arbetat med. Jag har köpt och sålt fem bostäder med Rashin, och hennes ärlighet, starka ansvarskänsla och stora noggrannhet gjorde hela processen smidig och stressfri. Hon tog alltid båda parters intressen i beaktande på ett rättvist och professionellt sätt och kommunicerade tydligt genom hela processen. Jag kan varmt och utan tvekan rekommendera henne.
Jag är otroligt nöjd med Rashin och hela processen kring försäljningen. Jag blev bemött på ett väldigt professionellt, engagerat och tryggt sätt från start till mål. Mina förväntningar var höga och Rashin överträffade dem med god kommunikation, tydlig strategi och ett stort engagemang genom hela affären. Försäljningen av bostaden sköttes exemplariskt och jag kände mig hela tiden välinformerad och i trygga händer. Kan varmt rekommendera Rashin till alla som söker en skicklig och pålitlig mäklare.
Rashin Cohen är utan tvekan den bästa mäklaren vi någonsin har haft att göra med. Från första kontakt till avslutad försäljning av vår bostad var allt på absolut toppnivå. Professionell, extremt kunnig och engagerad långt över förväntan. Rashin var alltid tillgänglig, svarade snabbt på minsta fråga och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Hon låg steget före i allt. Om det fanns fler än fem stjärnor hade hon fått de också. Vi är supernöjda och skulle rekommendera henne till alla.
Rashin Cohen är kunnig, personlig och inger stort förtroende som mäklare. I en lång och seg försäljningspricess var hon peppande och hjälpte mig att inte ge upp. Jag är så nöjd och vill verkligen rekommendera cohen mäklarbyrå.
Bra bemötande. Flexibel och hittar smidiga lösningar.
Vi fick en mycket positivt känsla och stort förtroende direkt vid första kontakten med Rashin. Våra förväntningar med försäljningen föll väl ut och allt flöt på problemfritt och på ett väldigt positivt sätt. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Rashin från första kontakten till kontraktskrivningen med köparna. Kunde inte varit bättre.
Mycket nöjda! Mycket trevlig!!
Väl bemött,bästa i stan .vänlig glad kunnig fick all hjälp vi behövde och mer där till .
Jag kan varmt rekommendera Rashin Cohen som mäklare. Professionell, trevlig, lyhörd och väldigt bra på att hålla oss informerade i varje litet skede av processen.
Rashin har ett trevligt bemötande, är professionell, jag har haft förtroende och tillit till Rashin i hela köpeprocessen Jag rekommenderar henne varmt.
En mäklare med ett grundmurat gott renommé och ett genuint engagemang för kundens bästa.
Vi har köpt ett hus genom Rashin och fick ett mycket professionellt och tryggt bemötande. Vi har känt oss väl informerade både innan, under och efter budgivningen. Rashin var tillgänglig, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack för all hjälp!