Fastighetsbyrån Uppsala

• BadgeFourteenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4 878

Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...

4878 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala

Sedan starten hos Reco 2015

Petra J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Otroligt engagerad genom hela processen!

Martin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kåbo

Professionell men fortfarande väldigt trevlig och hjälpsam.

Maria M
Kungsängen

Engagerad, vänlig och hjälpsam. Ett personligt och professionellt bemötande. Lätt att nå och snabb att återkoppla , vid frågor och funderingar. Vårt samarbete pågår än och vi känner oss trygga i vår kontakt. //Maria & Ulf Markström

Melker B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Mycket trevligt bemötande, engagemang och professionalitet, och som håll oss uppdaterad hela vägen, oavsett tid på dygnet... Emelie rekommenderas varmt

Hanna Båker B
Luthagen

Mycket behjälplig och tillgänglig!

Per L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Höganäs

Gita är bästa mäklaren vi har haft. Trevlig, kommunikativ och superengagerad. Gjorde det så lätt för oss som oss säljare. Rekommenderar!

Andreas J
Luthagen

Mycket engagerad, lätt att få tag på och jobbar verkligen på att affären ska bli så bra som möjligt för de inblandade.

Jenny S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Ulleråker

Trevligt och professionellt bemötande!

Lutz A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Ulleråker

Jag är mycket nöjd med Filip Hellbergs arbete. Han var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl informerad, och kan varmt rekommendera honom.

Max M
Ulleråker

Mycket trevlig och snabb på att återkoppla, smidig att ha att göra med då jag kan vara svår att få tag på pga mitt yrke. 5 av 5 villor

Lisa H
Kåbo

Gita har varit en fantastisk mäklare på många sätt. Hon är kunnig, trygg och kommunikativ. Genom hela processen har hon varit professionell och engagerad, vilket har gjort allt väldigt tryggt och smidigt. Jag skulle absolut rekommendera Gita till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare.

Maria L
Kåbo

Så kompetent och service minded. Vi fick möjlighet att tillsammans med Gita se olika bostäder och därmed möjlighet att fatta ett snabbt beslut. För oss som inte kände till Uppsala var detta avgörande!

Erika J
Höganäs

Jättenöjd! Hjälpsam, engagerad och trevlig!

Axel Eiji Ikegami A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Svartbäcken

Inga konstigheter; en smidig affär!

Sigyn D
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Olsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Fem stjärnor från början till slut!

Henrik N
Fålhagen

Positiv, flexibel, snabb och kunnig mäklare som på ett mycket bra sätt såg till både köparens och.säljarens intressen

Robar I
Årsta

Super tydlig, enkel och trygg. Gjorde det han lova i ett tempo som få klart av.

Joachim L
Centrum

William har sålt flera bostäder för mig och en genomgående trend är hans förmåga att anpassa sig situationen, hitta lösningar, samt aldrig ge sig med mindre man som säljare är nöjd! 10/10 would recommend. Mycket kompetent och alltid professionell

Gustav J
Luthagen

Engagerad, noggrann och med bra lokalkännedom

Jenny I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Karin var väldigt professionel och förtroendeingivande. Hon var flexibel och lyssnade in vad jag letade efter och gav mig därefter väldigt bra förslag. Hon ingav stort förtroende under mötet där vi skrev kontrakt.

Margareta F
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Skyttorp

Idog och drivande. På Roberts inrådan la vi inte ut huset på Hemnet. Det var den största tabben.Det är ju där ALLA tittar. Nu när det blivit känt i grannskapet att vi ska flytta så har vi pratat med flera som skulle ha varit intresserade.Inte ens en tillsaluskylt satte han upp vid vägen. Det är många som promenerar runt i området som vill flytta eller har bekanta som vill byta bostad. Det känns väldig bedrövligt och sorgset att det blev så dåligt utfall. Vi är inte alls nöjd med hanteringen av detta och kan inte rekommendera...

Elin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Warda en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Årsta

Stefan är tydlig, kunnig, engagerad och väldigt driven. Hjälpsam och tar sig tid att svara på frågor. Vi är nöjda!

Oskar G
Gränby

Karin har varit väldigt lätt att ha att göra med direkt från start. Snabb och bra återkoppling på frågor, trevlig och lösningsorienterad samt verkar kunnig och påläst kring objektet.

Kurdo K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amir Ekbatani en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Herrhagen

Mycket nöjd Väl mättande väldigt kunnig

Bo J
Luthagen

Emelie är påläst, kunnig och jordnära. Hon återkommer alltid med svar. Tillgängligheten uppskattas också. Detta sammantaget gör att själva köpprocessen känns enkel, trygg och smidig.

Hans E B
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Fredrik var under hela försäljningsprocessen mycket trevlig, välstrukturerad och lösningsorienterad. Framförallt var han lättillgänglig och svarade snabbt på de frågor och funderingar som uppkom från mig som säljare, trots att visningarna skedde under semestertiden. Det gjorde att hela processen kändes trygg och jag är mycket nöjd med mitt var av Fredrik som mäklare.

Kim K
Sålde sitt hus med hjälp av William Olsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

En professionell mäklare som ser och hör kunden. Vi är mycket nöjda med att haft William som våran mäklare. Han har tagit sig tid och gjort våran upplevelse av försäljningen av vårat hus mycket lättsamt och tryggt. Rätt man på rätt plats!

Emil H
Stenhagen

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Stefan var en serviceinriktad mäklare som var enkel att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

Isabel H
Sävja

En mäklare i toppklass! Mycket professionell och tillmötesgående, inlyssnande, ärlig och tydlig. Tillgänglig för frågor och allting ledde till en mycket lättsam försäljning och avslutning. Jag kände att jag verkligen kunde lita på Filip och jag kände mig trygg i hela processen. Vid minsta fråga fanns han där och han gav mig självförtroende kring att min lägenhet var fin och att den skulle kunna säljas, och de med en god vinst! Vill ge mina varmaste rekommendationer, tack Filip för all hjälp!

Olov S
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gräsö

Fredrik är en erfaren och proffsig mäklare som ser till båda parters bästa, snabbt besvarar frågor och ser till att ett avslut kommer på plats.

Margret G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Jag har varit proffesionell bemött av Rebecka och med varmt bemötande. När jag har frågor har hon alltid haft koll eller återkommit inom kort. Hon har även bemött min önskan om vissa saker och förmedlat till säljaren. Jag är mycket nöjd!

Eva G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amir Ekbatani en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Stenhagen

Amir har varit en mycket aktiv och framåt mäklare. Han sålde lägenheten till mig och hållit en diskret men trevlig kontakt under åren. Därför fick han sköta försäljningen åt mig. Det har ibte varit lätt att få den såld men Amir har verkligen gjort sitt bästa för att jag skulle få den såld till ett så högt pris som möjligt. Han fick mig verkligen att känna att det var jag som styrde men att han hela tiden fanns bakom det jag tyckte.

Linn L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Engagerad och jordnära. Rekommenderar varmt Rebecca.

Sebastian Olov Gustav W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gränby

Enkel att göra med, svarar alltid och engagerad

Nora S
Rosendal

Engagerad, brydde sig och höll många visningar i trög marknad.

Mathilda N
Svartbäcken

Karin är en otroligt duktig mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Från första kontakten kände jag mig trygg, väl omhändertagen och delaktig genom hela processen. Karin är väldigt engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig när frågor dyker upp. Skulle varmt rekommendera till andra.

Johan M
Sävja

Han är en ansvarsfull mäklare som arbetar proaktivt och effektivt; jag litar på honom.

Vincent J
Fålhagen

Engagerad och trevlig mäklare.

Malin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Warda en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Stenhagen

Mycket trevlig och bra mäklare. Gav mycket info kring bostadsrättsföreningen som inte stod i annonsen eller på deras hemsida. Fick även veta att lägenheter i samma område och med samma storlek säljer för mer än vad jag gav efter de renoverats för runt den summa jag funderade på att lägga ut på förbättringar. Han tipsade även om företag som jag kunde använda både för renovering och flyttstäd.

Ida L
Luthagen

Fantastisk person och mäklare! Alltid trevlig, hjälpsam och tillgänglig. Gör det där lilla extra vilket uppskattas mycket. Varit ett fint stöd och bollplank under denna process. Har endast positiva saker att säga om Emelie! Rekommenderar varmt!

Emelie M
Almunge

Vi upplevde Robert som trevlig, en enkel mäklare att ha och göra med i och med att han presenterade fastigheten för oss på ett realistiskt och avslappnat sätt. Vi hade ganska låga förväntningar på det hela inför visningen, men genom köpprocessen har vi fått allt stöd vi varit i behov av.

Lena S
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Väldigt nöjd med det bemötande jag fått från Fredrik.

Sten Roger K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Rebecka är mycket professionell, noga och social. Hon är duktig på att informera och uppdatera under processen.

Andreas W
Funbo

Seriöst och trevligt bemötande. Bra återkoppling, återkopplade även att han i sin tur fortfarande väntade på svar vilket är skönt då man löpande får information om hur processen går.

Jessica W
Funbo

Trevlig och väldigt tillmötesgående. Kunde varit lite mer påläst om bostaden. Men vi fick svar på våra frågor efter han hade kollat upp det.

Emma E
Svartbäcken

Jag har känt mig mycket trygg med Karin som mäklare. Hon har varit lättillgänglig och kunnat svara på min frågor, vilket minskat mina stressnivåer avsevärt. Jag kan varmt rekommendera Karin till andra som går i säljtankar.

Ann-Charlott V
Nyby

Vi har bara haft positiva upplevelser av det arbetet Filip har lagt ner på att sälja vår lägenhet. Han är snabb att höra av sig och har lösningar på det mesta.

Florin Lukas Dominic G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Rosendal

Överlag en mycket bra erfarenhet, kommunikationen var snabb och han svarade på alla relevanta frågor. Han hade kunnat vara lite mer proaktiv för oss som är förstagångsköpare.

Umair S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Arthur är professionellt och hjälpsam. Han är lätt att nå och ger bra råd till kunder. Vi är mycket nöjda med honom.

Sumera S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Han är fantastisk och mycket hjälpsam.