Vi kontaktade Amir för att sondera marknaden och när det var dags att sälja valde vi honom eftersom han var lyhörd för våra önskemål. Med sin stora erfarenhet, professionella förmåga och en stor dos energi fick han vår bostad såld snabbare än vi kunnat ana.
Fastighetsbyrån Uppsala
Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...
4083 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala
Sedan starten hos Reco 2015
Bra bemötande och ett gott samarbete.
Mateo skötte allting på ett utmärkt sätt. Han redogjorde för det vi senare gick igenom. Det var trevligt Anita Lundström
Filip var trevlig och engagerad. Han gvar mycket hjälpsam
En mycket professionell kille som var väldigt bra och snabb på att svara på alla frågor jag hade. Bra på att förklara saker som känns osäkert. Skulle strakt rekommendera! /Erik
Inkännande och förstående men samtidigt strategisk. Och ett mycket trevligt bemötande.
Serviceinriktad, lugn, trevlig och tydlig.
Anlita Filip Hellberg som din mäklare om du vill ha en mäklare som är tillgänglig, lösningsorienterad och framförallt motiverad till att göra affären så bra och bekväm som möjligt för alla parter! Filip är en lösningsorienterad och professionell mäklare som tog sig an uppgiften att sälja min lägenheten med stort engagemang vilket var viktigt för mig som säljare. Mina förväntningar var höga och antalet frågor var många, men Filip var tillmötesgående och tillgänglig för mina många frågor oavsett dag och tid! Viktigast av...
Filip gjorde ett grundligt och proffesionellt arbete med vår lägenhetsaffär. Han var dessutom trevlig att ha att göra med, bra på att förklara och snabb med återkoppling på frågor. Grymt bra tycker vi!
Rebecca är otroligt proffsig, strukturerad, vänlig och driven. Jag är väldigt nöjd med hennes arbete vid försäljning av min lägenhet.
Fantastisk mäklare – Filip Hellberg! Jag är otroligt nöjd med Filip Hellberg. En mycket professionell mäklare som alltid är tillgänglig, lyhörd och engagerad genom hela processen. Han fick mig att känna mig trygg från början till slut. Filip är otroligt duktig och påläst – jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare i toppklass!
Trevlig,ger ett positivt intryck
Professionell och snabb återkoppling vid frågor eller funderingar.
Är otroligt nöjd med Rebecca Odhe som hjälpte mig att sälja min lägenhet. Rebecca är en professionell och driven mäklare med en härlig energi. Hon har en positiv inställning och ger inte upp i första taget.
Mateo har varit professionell, förtroendeingivande och tillgänglig under hela försäljningsprocessen. När vi köpte vår kommande bostad kände vi oss trygga med att försäljningen av vår befintliga bostad skulle gå smidigt, vilket den också gjorde.
Efter vi har köpt med Mateo, fick han i uppdrag att sälja vår lägenhet. Trost utmanande marknad, och flera visningar, lyckades han sälja lägenheten relativt fort. Mateo är en ung mäklare men han har visat mycket mognad i rollen, mycket engamang och transparans redan första mötet vid värdering av lägenheten. Vi är mycket nöjda med Mateo, både som köpare och säljare och rekommenderar varmt honom som mäklare.
Extremt hjälpsam och öppen att förmedla information och svara på frågor.
Trevligt, proffsigt. Bra jobb
Alltid trevlig i bemötande! Bra dialog/samarbete med upplägg och duktig på att hitta lösning och väg fram när utbudet var stort. Jag blev mycket nöjd med slutpris och kan verkligen rekommendera Mateo/Fastighetsbyrån👌🏻👌🏻👌🏻
Hjälpsam mäklare som tar sin tid att svara på frågor.
Filip var klar och tydlig och kände mig trygg med honom som mäklare.
Trevlig och tydlig både innan och efter kontraktsskrivning. Tycker många mäklare kan vara alltför påstridiga, men Karin hade en väldigt bra balans både på visningen och i kontakten efteråt vilket ingav förtroende. Vi var mycket nöjda!
Mycket professionell mäklare med god förmåga att lyssna på kunden och redogöra för köpprocessen. Kan starkt rekommendera Mateo som var både trevlig, artig och effektiv.
Karin var väldigt tillmötesgående och trevlig. Hon var också tydlig i sin kommunikation och lyhörd. Det kändes tryggt att kunna ställa frågor under hela processen, och allt kändes lätt trots det svåra med att köpa. Vårt köp gick fort, och vi är tacksamma för Karins flexibilitet och vilja till att hitta lösningar.
Gita har varit toppen! Hon har alltid varit tillgänglig, otrolig trevlig och kunnig. Vi är supernöjda med hela resan av att sälja min lägenhet tillsammans med henne!
Mateo var superbra genom hela processen från första kontakt till slut! Vad väldigt hjälpsam och återkopplade snabbt. Allt gick smidigt till, rekommenderar verkligen!
He did a great help with explaining everything in detail, making regular phone calls with both sides to speed up the process.
Jag har varit fullt nöjd med det arbete Karin gjort i rollen som Mäklare. Speciellt uppskattat har varit snabbhet i responser och frånvaro av aktivt säljprat, utan neutralt uppvisade av objekt, och svar på frågor.
Bara positiva saker att säga om Mateo, lyhörd, noggrann och duktig! Hade en väldigt bra upplevelse genom hela köpet med Mateo som mäklare.
Vi kan starkt rekommendera Mateo Hampton Coleman. Som mäklare är han både lyhörd, trevlig och kompetent. Mateo har hela tiden varit enkel att ha kontakt med, är tydlig i sin kommunikation och ser till att alla parter är trygga i hela processen. Mateo inger förtroende och är noga med att både följa upp och informera i alla skeden. Han har stämt av att det känns bra, och sett till att vi som säljare alltid känner oss uppdaterade om vad som sker och vad nästa steg blir. Han har dessutom givit goda tips och råd kring hur vi kan tänka gällande både försäljningen och inköp av ny bostad.
Mateo var jätteduktig på att hålla mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen, både inför visning, inlägg på Hemnet och efter varje visning. Duktig på att informera hur allt går till, vilket är skönt när man ska sälja en lägenhet för första gången. Svarade alltid mycket snabbt när man tog kontakt eller hade frågor. Trevlig, lyssnar in mig som säljare och gjorde alltid sitt bästa för att anpassa utefter mina behov och det jag ville. Rekommenderar starkt!
Med ett effektivt arbetssätt och stor tillgänglighet ser hen till att inget lämnas åt slumpen – varje detalj hanteras med precision. Rekommenderas varmt!
+Lägenheten såldes med rekordpris i föreningen. Mateo var alltid glad, trevlig och positiv under försäljningen. Lättillgänglig på telefon. - rörig budgivning där köpare drog sig ur utan att jag riktigt fick förklarat varför.
Artur är verkligen en klippa att luta sig emot! Han bryr sig om säljarens behov och beaktar åsikterna. Han jobbar på för att både säljare och köpare ska komma i mål, och känna sig nöjda.
Jag är jätte nöjd med samarbetet med Filip.
Trevlig mäklare som är lätt och enkel att ha och göra med. Rekomenderars starkt!
Tydlig och rak kommunikation, enkel att nå och en trevlig person att ha att göra med. Kan varmt rekommenderas.
Dedicated and very professional
Amir var en fantastisk mäklare, väldigt tydlig, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela processen. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och skapade ett tryggt intryck. Jag rekommenderar honom starkt!
Amir är en enastående mäklare som är lyhörd, kommunikativ och proffsig. Vi är mycket nöjda och kommer anlita honom igen i framtiden!
Han gjorde ett otroligt bra jobb! Han är inkännande och kunnig om marknaden, vilket gjorde att vi fick mer för lägenheten än vi trodde.
Gita är en engagerad och professionell mäklare som rekommenderas varmt.
Allt gick väldigt smidigt från att vi träffades första gången. Kan verkligen rekommendera Mateo.
Karin är mycket trevlig, varm och tillmötesgående. Hon snabb i sina svar på de frågor som vi hade som köpare. När vi ville göra en besiktning ordnades det med hennes hjälp vilket underlättade mycket. Vid signeringen var hon tydlig och gjorde hela upplevelsen lätt att förstå för mig som köpte bostad för första gången. Köpet blev genomgående en bra upplevelse!
Trevlig och hjälpsam, har inga synpunkter.
Vi är otroligt nöjda med Amir och kan varmt rekommendera honom! Han har varit snabb, effektiv och tydlig genom hela försäljningsprocessen. Det har alltid varit lätt att få tag på honom, och vi har känt oss trygga och välinformerade från start till mål. Stort tack för ett fantastiskt jobb!
Amir är en trevlig och hjälpsam mäklare med ett professionellt bemötande.
Mateo är en mycket bra mäklare. Han visar genuin omtanke och engagemang för sina kunders behov och önskemål. Han är lyhörd och strävar efter att göra bostadsaffären så smidig som möjligt för alla inblandade parter.
Väldigt trevlig och hjälpsam. Tydlig i allt han gjorde. Lätt att komma i kontakt med.
Mycket trevligt bemötande, tillgänglig för kommunikation och frågor.