En ambitiös mäklare med täta kontakter med säljare och snabba beslut för ett mycket bra resultat!
Fastighetsbyrån Uppsala
Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...
3022 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala
Sedan starten hos Reco 2015
blev bra bemött, trevlig. Hon kunde de hon snackade om och var tydlig så att de inte skulle bli några missförstånd.
Vi har bara positivt att säga om Rebecca, kunnig, engagerad och en glad tjej.
Väldigt trevlig och bra mäklare. Snabb och smidig affär.
Vi blev bemötta på ett bra och proffesionellt sätt. Kunnig och trevlig mäklare som levde upp till våra förväntningar.
Bra och snabb återkoppling, alltid trevlig och går alltid att nå
Professionellt bemötande och hjälpt oss genom hela processen som förstagångsköpare.
Som förstagångsköpare fick vi ett otroligt bra stöd och hjälp hela vägen från visning till avslutat köp!
Amir är en fantastisk mäklare som kombinerar professionell expertis med ett personligt tillvägagångssätt. Han lyssnade noga på våra behov och guidade oss genom hela processen med förtroende. Starkt rekommenderad för den som söker en smidig och pålitlig bostadsaffär!
Amir visade en imponerande nivå av professionalism. Han förstod våra önskemål och behov och presenterade lämpliga alternativ. Hans tillgänglighet och noggrannhet gav oss trygghet, Slutligen, hans vänliga och personliga bemötande gjorde hela processen smidig. Amir är en utmärkt mäklare som jag starkt rekommenderar.
Lyhörd, bra pondus, genuin och väldigt bra kommunikation genom hela processen. Proffesionell!
Amir är en mycket trevlig och positiv person! Han är duktig på att lyssna och ser verkligen till att man känner sig trygg genom hela affären. Han svarar snabbt på samtal och meddelanden och är väldigt engagerad att ens kanske livs största affär känns bra. Jag skulle verkligen rekommendera Amir pga av hans stora kompetens som mäklaren, målmedvetenheten och kontaktnät, men också pga av hans fin-känsla från första mötet till det sista.
Proffesionellt bemötande och lyhörd!
Fick ett väldigt fint bemötande av Gita och fick bara bra uppfattningar redan från start. Hon har varit lätt att få tag på, trevlig och har informerat bra om hela processen, precis som en mäklare ska vara! Hon har känts kunnig och jag har känt mig trygg i att ha henne som mäklare.
Adam hjälpte mig att köpa mitt drömboende och hjälpte mig att sälja min befintliga lägenhet i samma veva. Jag är så glad att jag hade Adam som mäklare. Han fixade allt och var tillgänglig. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Hej! Han var snabb att svara för att hjälpa oss att boka en privat visning och var mycket hjälpsam med att svara på våra förfrågningar snabbt. Stor Tack för dig Adam
Redan på visningen var Amir väldigt trevlig och hjälpsam, och han har under hela processen hållit oss väl informerade om vad som händer! Han var alltid lätt att få taget i, och snabb på att återkoppla! Överlag 5/5!
Amir är proffsig, trevlig och väldigt kunnig! Lyhörd och tillgänglig. Våra förväntningar möttes till fullo. Försäljningen var klar redan första veckan trots dessa tider
Hon är mycket duktig på att fixa allt för kunden! Tycker hon gjort ett väldigt bra arbete !
Superhärlig mäklare, ärligt och genuint bemötande
Trevlig, kunnig, informativ och driftig. Blev en enkel och smidig affär!
Bra och fint. Han är en glad och positiv person och behärskar sitt jobb
Kristofer agerade trygg och professionell från dag ett. Han var lugn och realistisk vilket gjorde att vi kände oss säkra och trygga under hela försäljning processen. Alltid tillgänglig om vi hade frågor och funderingar och alla tider med fotograferingar samt visningar var exakta så som han lovade. Det är viktigt att det klickar mellan dig och din mäklare eftersom det är en lång process från början till slut. Vi kände att vi förstod varandra under hela processen och är super nöjda med Kristofer. Rekommenderas starkt.
Vi är supernöjda med Gitas arbete vid försäljningen av vår lägenhet! Hon har haft ett proffsigt och trevligt bemötande, varit tillgänglig för frågor och har hållit oss uppdaterade genom hela processen.
Tusen tack för ett så fint samarbete och dessa fina ord! 🙏Det har varit så roligt att få vara med på denna resa och jag ser framemot att se hur ni får det i ert nya hem! 🌸
Hade köpt hus via William och i samband med detta skulle jag sälja min lägenhet. Det löste sig inte alls med första mäklaren och när via närmade oss kritiskt datum bytte jag till William med fokus att få till en snabb försäljning av lägenheten för att kunna tillträda vår nya bostad. Försäljningen löste sig sedan snabbt och William rekommenderas starkt oavsett om man ska sälja villa eller bostadsrätt.
Allt fungerade utmärkt, trevlig tjej!
Tusen tack för en så fin reco och samarbete! 🌸
Trevlig och lätt att samarbeta med
Bara bra erfaranheter av Gita. Trevlig och bra kommunikation.
Kunnig ,trevlig, lyhörd och tillmötesgående.
Gita är lätt att kommunicera med, Glad 😊mm
Vi blev bra bemötta, han är social och framåt och otroligt tillgänglig. Vår förväntning var en snabb försäljning och det ordnade han. Allt gick bra och smidigt med försäljningen utav johannesbäcksgatan.
Amir är snabb, rak och tar action på saker direkt. Han kommer både med mycket insikter samtidigt som han också lyssnar på våra behov och önskemål. Amir har ett mycket bra bemötande mot både oss och kunder och har en fin balans av att vara serviceinriktad men också sätta krav och rätt förväntningar.
Väldigt trevlig och professionell mäklare. Enkel att ha att göra med och skicklig på sitt jobb!
Kunnig och proffsig mäklare. Uppdaterade oss kontinuerligt genom hela försäljningsprocessen.
Hej! Jag kan säger bara bra för Gita! Jätte snällt och professionellt personer. Glad som vi har samarbetat med Gita.
Kunde inte vara mer nöjd över det sett som Amir har tagit sig an denna försäljning. Från första mötet var det givet för oss att anlita honom, därefter har alla våra förhoppningar uppfyllts och mer därtill. Gör er själva en tjänst och ge honom en chans! Service, proffsighet och kunnande i världsklass!
Pricksäker värdering, bra försäljningsupplägg. Gav goda råd. Bra kommunikation.
Engagemang, tydligt och bra kommunikation. Kunde komma med bra förslag. Jättebra vadderade och förstår bostadsmarknad in helhet utan att överdriva. Rekommenderar honom varmt!
Tack så mycket för den varma rekommendationen! Hoppas ni kommer trivas fint i nya huset :D
Kompetent, trevlig och trygg. Han höll kontakt med oss hela tiden och gav ett intryck av att allt kommer att ordna sig. Vilket det också gjorde.
Alltid trevligt bemötande, lugn och saklig och inte så "på" som vi upplever andra mäklare. Ett stort plus, eftersom det både ger säljaren och köparen lite utrymme.
Rekommenderas; en smidig och effektiv försäljningsprocess. Har god kunskap om marknadsläget och ger bra med råd och stöd under hela processen. Nyckelordet är engagemang.
Mycket trevlig och duktig..Alltid positivt bemötande.
Duktig mäklare som är engagerad. Lyssnar in säljaren och jobbar hårt för att uppnå säljarens förväntningar. Trots en svår marknad har han lyckats fånga intresse hos spekulanter och fick min objekt sålt inom en rimlig tidsram.
Amir har mycket hög kompetens, är enormt serviceminded och effektiv.
Kompetent, hjälpsam och ringde snabbt upp och stämde av med säljaren i budskedet.
Har agerat mkt professionellt och lugnt genom hela säljprocessen. Vi är mkt nöjda med bemötande samt resultatet.
Amir har varit mycket engagerad och aktiv genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommenderas!
Genomgående gott bemötande och med ett alltid trevligt humör. Jag är mycket nöjd och tacksam att ha Gita som mäklare från början till slut
Amir lyckades förmedla bostaden på endast åtta dagar, dessutom till föreningsrekord. Rekommenderas varmt!
Rebecca är en duktig Mäklare och hon ger alla information som köpare behöver