Filip Hellberg

Fastighetsbyrån Uppsala
4.9
Affärer senaste året

Filip Hellberg är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Filip Hellberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Filip Hellberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.9. Filip Hellberg har haft 26 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

84 omdömen om Filip Hellberg

Christian B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Rosendal

På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Gott bemötande. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem God kommunikation var förväntan. Kommunikationen var bra, men inte exceptionell. Därav 4/5. Annars var vi nöjda. Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad. Smidigt. Han fixade seriösa spekulanter inför den första och enda förhandsvisningen.

Elin R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Rosendal

Trevlig och lätt att ha att göra med. Svarar alltid snabbt och är mån om att det ska fungera för alla. Rekommenderar starkt!

Ellinor K
Nyby

Filip gick pedagogiskt igenom hur marknaden ser ut i det område jag skulle sälja i och hjälpte mig att hitta en bra prisnivå. Det ledde till försäljning direkt efter första visningen. Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Filip till andra!

Matilda N
Nyby

Super trevlig! Han svarar även snabbt och är lätt tillgänglig om man har några frågor.

Evelina Filippa M
Ultuna

Trevligt bemötande. Tar sig tid. Lösningsorienterad.

Jonatan S
Fålhagen

Hade en mycket smidig försäljningsprocess med Filip, alltid trevlig och snabb kommunikation gällande vägen framåt. Rekommenderar!

Jakob N
Skrev om Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Mycket trevlig och effektiv mäklare! Rekommenderar starkt!

Jenny S
Ulleråker

Trevligt och professionellt bemötande!

Lutz A
Ulleråker

Jag är mycket nöjd med Filip Hellbergs arbete. Han var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl informerad, och kan varmt rekommendera honom.

Max M
Ulleråker

Mycket trevlig och snabb på att återkoppla, smidig att ha att göra med då jag kan vara svår att få tag på pga mitt yrke. 5 av 5 villor