Väldigt trevlig och hjälpsam!
William Olsson
William Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.William Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. William Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 132 omdömen med ett betyg på 4.9. William Olsson har haft 32 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
132 omdömen om William Olsson
William är en otrolig mäklare! Engagerad, genuin, tillgänglig, kunnig och flexibel med en varm personlighet. Försäljningen av vår bostad gick snabbt och smidigt. Rekommenderar William till alla!
Super bra. Mycket driv och engagemang direkt från början. Såld vårt hus snabbt! Tack William.
Vi blev mycket väl bemötta av William från första kontakten. Han utstrålade lugn, professionalism och ett genuint engagemang som gjorde att vi direkt kände oss trygga i processen. William var alltid tillgänglig, svarade snabbt på frågor och tog sig tid att förklara varje steg på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Våra förväntningar var att få en mäklare som var kunnig, transparent och lyhörd och William levde upp till allt detta med råge. Han var noggrann, påläst och hade full koll på både marknaden och objektet. Det märktes...
Fick ett bra bemötande och kände mig snabbt trygg med honom. Kände att jag alltid kunde ringa om jag undrade något. Skulle absolut rekommendera honom till mina vänner.
Vi upplevde ett trevligt bemötande, professionell handläggning samt korrekt och tydlig information. Ann-Catrin och Sven Jisander
Vi sålde vårt hus snabbt och enkelt med hjälp av William som är en mycket kunnig och driven mäklare med en rak och tydlig kommunikation. Professionell och trevlig. Bra jobbat William, vi är supernöjda.
Hjälpsam och det visade att William gillar vad han gör
Bra och försökte lyssna på båda sidorna i affären
Bra och proffsigt bemötande. Snabb och tydlig kommunikation. Blev en snabb och enkel försäljning.