William Olsson

William Olsson

William Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

William Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. William Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.9. William Olsson har haft 28 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

124 omdömen om William Olsson

Sedan starten hos Reco 2023
Sten F
Sunnersta

Bra och försökte lyssna på båda sidorna i affären

Angelica Maria W
Bälinge

Bra och proffsigt bemötande. Snabb och tydlig kommunikation. Blev en snabb och enkel försäljning.

Paulina O
Bälinge

Super trevlig och genuin! Vi kändes oss trygga att köpa av Wiliam! Två visningar på olika objekt och Wiliam va lika trevlig och engagerad varje gång och tredje gången gillt blev de affär då han tipsade oss om ett hus då han visste vad vi var ute efter då han varit lyhörd på de två första visningarna och de blev affär! Tryggt smidigt! Tack för en bra affär och hjälpen att hitta vårt hus!

Tim S
Bälinge

Vi var på flera visningar med William som ansvarig mäklare, efter varje visning så visades ett engagemang från honom att hitta det vi letade efter. Vi köpte ett objekt via William igår och är supernöjda med hur allt hanterades. Han är otroligt trevlig, framåt, engagerad, ser till att ta fram information som saknas, målmedveten och framförallt att man får känslan av att han vill hjälpa en! Ett stort tack för en smidig affär.

Sanna L
Eriksberg

William var kommunikativ och tillgänglig under hela processen av vårt nya bostadsköp.

Annekatrin D
Sunnersta

William hade en tydlig och rak kommunikation, förmedlade väl mellan säljaren och köparen och var väldigt professionellt och trevligt.

Magnus B
Sunnersta

William var smidig och lätt att ha att göra med under hela förhandlingsprocessen. Han hade god taktkänsla och hanterade specialklausuler snabbt och enkelt, utan att krångla till det. Kommunikationen låg på en bra nivå. Rakt, tydligt och professionellt. Rekommenderas.

Birgitta H
Sunnersta

En lyhörd, trevlig och mycket kunnig mäklare med kunden i centrum. Vår försäljning gick oerhört snabbt och smidigt, samtidigt som vi hela tiden kände oss inkluderade i processen. Vi kan varmt rekommendera William.

Daniel L
Bälinge

Vi köpte hus med hjälp av William. Det var en del saker att hantera under själva köpprocessen där vi förhandlade om pris och tillträde, men där upplevde jag William som väldigt balanserad och mån om att sy ihop en affär där samtliga skulle bli nöjda. Snabb och tillgänglig i kommunikationen. Väldigt nöjd med vårt samarbete med William i denna affär. /Daniel & Fredrika, nyblivna Uppsala-bor

Veronica Ö
Bälinge

Han är tillmötesgående, professionell och svarar snabbt. Han är inläst på objekten och tar fram information på en gång. Han är en person som känns äkta och trygg.