Professionell och seriös mäklare som var lätt att få tag på och snabb med återkoppling. Vår affär blev lite krånglig, men han hanterade det väldigt bra, förklarade tydligt och skapade trygghet genom hela processen. Rekommenderas varmt.
William Olsson
William Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.William Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. William Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. William Olsson har haft 36 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
143 omdömen om William Olsson
Han var tillgänglig och professionell och svarade snabbt på frågor under visningen och även efter det, under köpprocessen. Det känns att han har lagt mycket tid på att allt skulle gå smidigt och både parterna skulle få en bra deal. Vi träffade honom på tre visningar, och han var lika väl förberedd vid samtliga. En sak som jag hade önskat vid den sista visningen var att besiktningen hade funnits utskrivet i pappersform, åtminstone ett exemplar att bläddra i. Då hade man kunnat kolla specifika punkter direkt på plats. Men...
William var väldigt hjälpsam och snabb på att besvara eventuella frågor man hade.
Vi kom först i kontakt med William när han värderade vårt hus och fick då ett mycket kompetent och professionellt intryck. När det senare blev dags att sälja var valet självklart. Han hanterade hela försäljningsprocessen på ett tryggt, smidigt och professionellt sätt, med ett mycket lyckat resultat. Vi rekommenderar honom varmt.
Vi är jättenöjda med William, han är otroligt duktig och kunnig, och gjorde hela processen så mycket smidigare och enklare än vi hade väntat oss. Bemötandet har alltid varit trevligt varje gång vi haft kontakt. William tog sig alltid tid för våra frågor och gav raka, tydliga svar, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela resan. Vi kan verkligen rekommendera William till alla som ska sälja sin bostad, han är värd varje krona.
Tydlig, hjälpsam, proffsig, snabb!
Fem stjärnor från början till slut!
William har sålt flera bostäder för mig och en genomgående trend är hans förmåga att anpassa sig situationen, hitta lösningar, samt aldrig ge sig med mindre man som säljare är nöjd! 10/10 would recommend. Mycket kompetent och alltid professionell
En professionell mäklare som ser och hör kunden. Vi är mycket nöjda med att haft William som våran mäklare. Han har tagit sig tid och gjort våran upplevelse av försäljningen av vårat hus mycket lättsamt och tryggt. Rätt man på rätt plats!
William har känts väldigt pålitlig och lätt att få kontakt med. Vi uppfattar att han har tagit väl hand om oss i köpeprocessen så här långt. Han har varit lyhörd för våra önskemål och behov vilket vi uppskattar mycket. Han har hållit oss väl informerad om säljarens situation och de olika stegen i processen. Vi är mycket nöjda.