Emelie Helmfrid

Emelie Helmfrid

Emelie Helmfrid är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Emelie Helmfrid har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Emelie Helmfrid har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.9. Emelie Helmfrid har haft 34 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

98 omdömen om Emelie Helmfrid

Sedan starten hos Reco 2024
Linnea W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Mycket kompetent mäklare som alltid är tillgänglig. Superbra!

Lars-Ove Holger C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Hon är mycket trevlig och effektiv. Har varit mycket angelägen att komma till ett bra resultat, och lyckades med också. Vi är mycket nöjda med henne och skulle rekommendera henne till alla som är på väg att sälja eller köpa.

Herman G
Luthagen

Lätt tillgänglig, engagerad, tydlig.

Bianca U
Luthagen

Emelie är en fantastisk mäklare som jag varmt kan rekommendera!! Hon hjälpte till att sälja min första lägenhet och allt gick exceptionellt. Genom hela försäljningsprocessen var hon professionell, engagerad och trygg. Jag blev bemött på ett otroligt varmt sätt och kände mig hela tiden väl informerad och prioriterad. Mina förväntningar var att försäljningen skulle kännas smidig och trygg, med tydlig kommunikation och bra stöd genom hela processen, vilket Emelie verkligen levde upp till. Supernöjd!!

Wenhua Z
Höganäs

Hon hjälpte min vän att sälja ett hus tidigare. Hon var otroligt ansvarsfull och noggrann. Det är därför jag valde henne direkt när jag skulle sälja mitt hus den här gången. Jag har fullt förtroende för hennes professionella förmågor. Därför är min utvärdering av henne utmärkt.

Mustafa W
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Lindbacken

Vi är otroligt nöjda med hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera Emelie. Från första mötet till avslutad affär har kommunikationen varit tydlig, professionell och engagerad. Emelie var lyhörd för våra önskemål, gav bra råd genom hela processen och arbetade målmedvetet för att få bästa möjliga resultat.

Lukas L
Centrum

Hon var professionell, lyhörd och gjorde bostadsköpet både tryggt och enkelt. Jag uppskattade särskilt hennes engagemang och tydliga kommunikation.

Ana M

Fantastisk! Lovade och uppnått Samt snäll och omtänksam

Madeleine S
Årsta

Bra bemötande, alltid tillgänglig och tydlig.

Dilara A
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Lindbacken

Trevlig, snabb på att återkoppla, hjälpsam