Emelie var ett stort stöd genom hela vår process av att köpa bostad. Hon var kontaktbar hela tiden och uppdaterade oss om läget och budgivningen. Hon var även flexibel och kunde anpassa sig för att vi skulle kunna skriva ett kontrakt snabbt!
Emelie Helmfrid
Emelie Helmfrid är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Emelie Helmfrid har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Emelie Helmfrid har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 133 omdömen med ett betyg på 4.9. Emelie Helmfrid har haft 46 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
133 omdömen om Emelie Helmfrid
Alltid ett väldigt glatt och proffesionellt bemötande! Fanns också alltid tillgänglig för eventuella funderingar och tankar kring planen framöver, kändes väldigt tryggt!
Emilie gav ett vänligt och professionellt intryck både under visning och under budgivning samt kontraktskrivning. Det hon inte visste svaren på sa hon att hon skulle kolla upp och återkomma om.
Mycket varm i sin framtoning. Otroligt kunnig, lyhörd, snabb i återkoppling och väldigt professionell.
Väldigt proffsig och tydlig i kommunikationen. En mäklare som tar uppdraget på allvar och verkligen agerar seriöst mot både säljare och köpare.
Emelie hjälpte till med en snabb affär. Hon var lättillgänglig och mycket hjälpsam.
Hjälpsam och trevlig mäklare! Kan varmt rekommendera.
Världens bästa mäklare !! Emelie ger allt för sina kunder, alltid på topp, alltid på hugget. Smart kvinna som levererar det hon lovar
Grymt bra mäklare som hjälpte oss med bostadsrätt
Emelie var supertrevlig, kunnig, och tydlig. Hon svarade snabbt på alla stora och små frågor. Det kändes väldigt tryggt och säkert att ha henne vid sin sida under försäljningen.