Rebecca Odhe
Rebecca Odhe är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Rebecca Odhe har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Rebecca Odhe har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 5.0. Rebecca Odhe har haft 11 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-02
25 omdömen om Rebecca Odhe
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Rebecca var tillmötesgående och hjälpsam, svarade snabbt på de frågor jag hade. Jag har bara bra erfarenheter av henne.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Mäklaren var professionell och intresserad att sälja lgh, ställde upp och hade visningar i tid och otid. Bra kommunikation.
köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Jättebra återkoppling när jag kontaktade Rebecca
köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Trevlig, kompetent och alltid tillgänglig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Jag är supernöjd med Rebecka Odhe! I en tuff bostadsmarknad hjälpte hos mig att få det jag ville och behövde.
Hon var ärlig, lättillgänglig och bemötte mig på ett jättefint sätt! Det gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad som förstagångsförsäljare! Hon gjorde ett fantastiskt jobb! Jag rekommenderar henne varmt till andra! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Bra mot både säljare och köpare. Jag är helnöjd!
Mycket nöjd. Trevligt bemötande
Det blev en snabb affär vilket kändes bra. -
Supertrevligt bemötande!
Mycket hjälpsam och pedagogisk, då det var första kontakten med mäklare/lägenhetsköp för min del behövdes det ett bra stöd. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Informativ och gav ett proffsigt intryck. Kunnig och påläst på objektet. Vänligt bemötande. Skulle kunna representera mig vid ett försäljningsuppdrag.
Rekommenderar henne gärna till bekanta som är i säljtankar. -
köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Bra bemötande!och en snabb och smidig affär hon uppfyllde alla mina krav på en bra mäklare Proffsig och kunnig och behjälplig vid allt