Vi möttes av positivitet och energi. Rebecca hade god lokalkännedom vilket var tydligt från början. Försäljningen gick inte så bra som vi önskade, men vi är övertygade om att hon gjorde allt hon kunde. Vi rekommenderar henne varmt!
Rebecca Odhe
Rebecca Odhe är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Rebecca Odhe har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Rebecca Odhe har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Odhe har haft 40 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
114 omdömen om Rebecca Odhe
Trevligt och professionellt bemötande. Rebecca levde upp till alla möjliga förväntningar och hon skötte hela köpet exceptionellt!
Jag blev så professionellt bemött av Rebecca. Hon var lyhörd för min situation och vad jag letade efter. I hela processen har hon varit ett bra bollplank och lotsat mig genom hela köpet. När man möter Rebecca möter man en varm och förtroendeingivande person som är kunnig och hjälpsam. Man känner sig trygg genom hela processen.
Vi ble møtt av en profesjonell,hyggelig og faglig dyktig person. Hun har behandlet oss som kunder på en proff måte med regelmessig kontakt.Vi har hele tiden hatt oversikt over prosessen. Våre erfaringer er svært gode og langt bedre enn forventet. Vi kan varmt anbefale henne som fagperson. Vi er svært godt ivaretatt.
Mycket professionell och snabb i återkoppling samt hantering av köp processen.
Rebecca uppfyllde alla våra förväntningar på en riktigt bra mäklare.
Blev alltid bemött på ett glatt, positivt och engagerad sätt, var behjälplig vid frågor och funderingar
Jag bad om en effektiv försäljningscykel då jag hade mycket att förlora på en utdragen process. Personligen föredrar jag även korta och tydliga instruktioner kring hur man ska gå tillväga för att komma vidare. Rebecca var väldigt tillmötesgående på båda dessa punkter vilket va allt jag kunde önska. Tack för all hjälp.
Helt otroligt hjälpsam och väldigt engagerad i oss som kunder. Kunde inte önska en bättre hjälp för att hitta bostaden för oss. Stort tack till Rebecca!
Fantastisk mäklare. Supertrevlig, naturlig, öppen och tydlig genom hela processen. Väldigt nöjd på alla fronter, bara att tacka🙌