Jag är verkligen supernöjd med min mäklare Stefan Warda Väldigt trevlig, engagerad och professionell genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera Med vänlig hälsningar Dastan
Stefan Warda
Stefan Warda är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Stefan Warda har varit registrerad mäklare sedan 2025-07. Stefan Warda har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 5.0. Stefan Warda har haft 51 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
103 omdömen om Stefan Warda
Löste en snabb och bra affär, är väldigt nöjd med Stefan.
Stefan Warda är en mycket kompetent och engagerad fastighetsmäklare som arbetar med ett tydligt fokus på trygghet och kvalitet. Han är lyhörd, kommunikativ och håller en hög servicenivå genom hela processen. Stefan är noggrann, påläst och ger alltid raka, tydliga svar. Jag uppskattar särskilt hans professionalism, hans lugn och hans förmåga att skapa förtroende. Rekommenderas varmt.
Trevlig, kunnig och lyhörd för våra önskemål. Bemötandet var professionellt och hela försäljningen gick både snabbt och smidigt. Vi kände oss trygga genom hela processen och är väldigt nöjda.
Vi är oerhört nöjda med Stefans insats. Försäljningen tog mindre än en vecka, kontakten var bra under tiden och processen kändes väldigt trygg.
Proffsigt och trevligt bemötande
Trevlig, kompetent, lösningsorienterad och snabb.
Bara positivt här. Haft kontakt med många mäklare men denna var något speciellt. 5/5!
Lägenhetsköpet gick smidigt och enkelt.
Vi är otroligt nöjda med Stefan som mäklare! Han var engagerad, hjälpsam och tydlig genom hela processen, med grym service och snabb återkoppling. Stefan var dessutom väldigt trevlig, professionell och lätt att ha att göra med. När vi väl var redo lyckades han direkt matcha oss med rätt köpare, vilket gjorde att hela försäljningen gick både supersmidigt och snabbt. Våra önskemål blev uppfyllda och vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Stefan och är väldigt nöjda med det arbete han utförde!