Very friendly, professional and helpful.
Artur Lyan
Artur Lyan är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Artur Lyan har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Artur Lyan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.7. Artur Lyan har haft 37 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
61 omdömen om Artur Lyan
Proffsig, tillmötesgående och tillgänglig. Har varit väldigt hjälpsam vid både köp och säljande för oss och har skött allt exemplariskt.
Artur är en engagerad och hårt arbetande mäklare. Vi upplevde kommunikation som bra och tydlig, vilket gjorde att det blev en snabb och för oss framgångsrik försäljning av vår bostad (en mindre fyra på knappa 80 kvm).
Hej! Arthur var lättillgängligt och snabbt agerande. Han rekommenderar jag stark om du vill ha din bostad såld.
Vi är så nöjda! Allt gick enkelt och smidigt!
Behövde en del påminnelser, lite kändes det som att vi fick ligga på/fråga/följa upp etc. Sådant hade jag önskat att mäklaren ansvarade för och tog hand om så att vi som kunder hade kunnat slappna av i. Bra att han ordnade ersättare när han inte kunde närvara vid visningar.
Allt har flytit på. Bra kommunikation. Snabb respons. Hjälpt till när det behövts.
Bra mäklare med tålamod, anlitade honom till att sälja min bostad efter köpet.
Professionell och strukturerad i sitt arbete.
Artur är trevlig, flexibel och tillgänglig, gav oss flera extra möjligheter att kika på önskad lägenhet och tog hand om våra frågor och funderingar med mycket snabb återkoppling!