Robert Johansson

Robert Johansson

Robert Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Robert Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Robert Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Johansson har haft 24 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

150 omdömen om Robert Johansson

Sedan starten hos Reco 2021
Ibrahim T
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Allt gick snabbt och smidigt fick svar varje gång jag ringde Jag är nöjd tycker han är snäll och trevlig och kan sitt jobb

Evelina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Centrum

Robert är en mycket duktig mäklare som agerar snabbt, visar mycket engagemang och har bra återkoppling. Det leder till att man känner sig lugn och trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera er att kontakta Robert och låta honom vara en del av er försäljning :)

Flor T
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Robert är trevlig och pålitlig.

Linnea H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Det var enkelt att genomföra vårt köp, från visning till allt efterarbete. Det var lätt att få tag i Robert, och han var kunnig och kunde hjälpa oss med alla våra frågor.

Emil H
Sala Backe

Robert var mycket tillmötesgående och anpassningsbar. Kunnig mäklare, kan rekommendera för andra.

Lisette V
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Robert Johansson var väldigt snäll och hjälpsamt! Kändes personligt involverad och det kändes tryggt.

Chris H
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Bra å smidig och bra framtidsmål med försäljning. Haft tre mäklare innan utan att det hänt något med nu blev det sålt.

Magdalena Ö
Centrum

Super! Trevlig och hörde ofta av sig med information!

Fredrik H
Centrum

Helt perfekt allt gick smidigt och bara rullade på Robert skötte allt , vi behövde bara ta själva beslutet när vi ansåg att det var färdig budat Har gjort mycket fastighetsaffärer ,men denna är smidigast hittills

Gülsah T
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Vi blev väl bemötta av mäklaren, med bra kontakt under hela processen och väl arrangerade visningar. Mäklaren levde upp till våra förväntningar vad gäller service och information, även om vi tyvärr inte blev helt nöjda med slutpriset. Sammanfattningsvis var vår upplevelse positiv när det gäller bemötande och professionalism under försäljningen av vår bostad på Salavägen