Gita Erlandsson

Gita Erlandsson

Gita Erlandsson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Gita Erlandsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Gita Erlandsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.8. Gita Erlandsson har haft 48 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

218 omdömen om Gita Erlandsson

Sedan starten hos Reco 2022
Maria H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Årsta

Pålitlig och informativ. Alltid noga med att följa upp och ge snabb återkoppling. Flexibel och lösningsfokuserad.

Helen H
Årsta

Gita är en väldigt lyhörd, och professionell mäklare. Hon följer upp och ger hela tiden information. Har tagit hjälp av Gita både som säljare och köpare! Hon är guld värd!

Linnéa L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Årsta

Tycker Gita är en toppen mäklare! Hon har nu hjälpt oss sälja 2 lägenheter! Super med kommunikation och en super trevlig tjej 🌸

Pelle L
Årsta

Jättebra mäklare smidig affär och bra info vad som hände hela tiden

Marcus L
Luthagen

Mycket bra mäklare! Väldigt tillmötesgående och har varit snabb på att svara på de frågor vi haft och varit väldigt behjälplig.

Nicole D
Luthagen

She was available to us 24/7 and accommodated all our needs. Spoke English with me and Swedish with my sambo, got back to us very fast and gave us good advice.

Victoria B
Kungsängen

Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Erhållit tydlig information kring processen. Känner mig väldigt nöjd med Gita som mäklare

Hooshang B
Köpte sitt hus med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gåvsta

Gita Erlandsson är en utomordentlig bra mäklare. Som mäklare är hon mycket noggrann, saklig och trevligt i sitt bemötande. Dessutom är hon utomordentligt bra på att följa upp och informera dig som kund under hela processen. Jag rekommenderar Gita varmt och hjärtligen.

Terese R
Luthagen

Jag är otroligt nöjda med Gita som mäklare! Från första mötet var hon positiv, lyhörd och professionell, vilket gjorde hela processen smidig och trygg. Hon förstod direkt vad vi behövde och lyckades sälja vår lägenhet innan officiell visning och utan krångel, vilket var jätteskönt för oss som säljare. Det märks att Gita har god erfarenhet och verkligen bryr sig om både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och effektiv mäklare!

Jaqueline L
Luthagen

Trevlig och kunde ordna en snabb och smidig affär!