Gita Erlandsson

Gita Erlandsson

Gita Erlandsson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Gita Erlandsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Gita Erlandsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.8. Gita Erlandsson har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

275 omdömen om Gita Erlandsson

Sedan starten hos Reco 2022
Yeganeh A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Nyby

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och hela försäljningen av vår bostadsrätt. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga genom hela processen och kommunikationen var tydlig från start till mål. Rekommenderas varmt!

Magnus W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Det kändes jätte bra , snabba och klara besked Och bra ordning vid kontrakt skrivning

Eva W
Luthagen

Mäklaren som gjorde alla rätt!!!! Så hjälpsam, kunnig, proffsig. Allt har gått smidigt och enkelt. Så tacksamma att just Gita sålde lägenheten vår dotter ska få bo i.

Andreas B
Luthagen

Vi har sett ett stort engagemang, uppfinningsrikedom och taktiskt tänkande.

Thea W
Luthagen

Trevlig, tydlig och välkomnande mäklare.

Silje Ö
Nyby

Jag blev bra bemött av mäklaren och det märks att hon tycker om sitt jobb. Hela processen att köpa kändes väldigt lättsam, då hon underlättade och stöttade mycket.

Mohsen N
Nyby

Bra bemötande och professionell på sitt jobbet

Hannah S
Luthagen

Suverän på att sätt! Lyhörd och bra kommunikation gentemot oss och köpare.

Carin Birgitta Elisabet S
Luthagen

När jag efterfrågade hjälp av Fastighetsbyrån att hitta en lägenhet så kontaktade Gita mig. Redan från början gav hon ett gott intryck. Hon är professionell och kunnig och hon har lyssnat på mina reflektioner och bemött mig och mina frågeställningar med respekt och tålamod, Det har också varit lätt att nå henne på telefon och SMS. Jag är mycket nöjd med affären och med Gitas insats. / Cajsa Litzell Skogholt

Hayat I
Kungsängen

tillmötesgående, punktligt, tillgänglig, professionell Jag rekommendera starkt