Karin Heldesjö

Fastighetsbyrån Uppsala
4.9
Affärer senaste året

Karin Heldesjö är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Karin Heldesjö har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Karin Heldesjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Heldesjö har haft 57 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

106 omdömen om Karin Heldesjö

Lars B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Jag fick ett mycket gott intryck av Karin och ett professionellt bemötande.

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Vänlig och trevlig, lätt att komma i kontakt med och lösningsorienterad då hon inte kunde vara med på visningen som en kollega tog.

David B
Nyby

En väldigt professionell och bra mäklare som har varit superpedagogisk samt tillgänglig under hela säljresan. Jag som säljare har känt mig trygg under hennes ledning och skulle utan tvekan anlita henne igen.

Christian S
Centrum

Trevlig, ambitiös, lösningsfokuserad.

Amanda P
Sommarro

Välstrukturerad, professionell och alltid ett trevligt bemötande. Mycket nöjd med val av mäklare!

Anders F
Sala Backe

Karin ordnade en privatvisning för mig. Ordnade snabbt med säljarna så att vi kunde skriva kontrakt efter två dagar.

Emma H
Sala Backe

Karin var alltid trevlig och lätt att ha att göra med. Lyhörd över vad jag som säljare önskade men var ändå rak på sak över hur läget är och vad som var rimligt att förvänta sig. Inget krångel, tipp topp!

Jens G
Kapellgärdet

Karin var supertrevlig, strukturerat och lösningaorienterad. Rekommenderar att arbeta med Karin.

Victor S
Svartbäcken

Professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på. Processen kändes trygg och smidig från början till slut.

Matilda S
Svartbäcken

Karin har varit otroligt lättsam och proffsig att ha och göra med från första början. Från att vi bestämde att lägenheten skulle säljas till den dagen den blev såld. Jag har fått mycket information löpande under försäljningens gång, både när det fanns intressenter av lägenheten och när det inte fanns det för att diskutera nästa steg. Otrolig lätt att få tag på och svarade snabbt när man kontaktade henne. Alltid en positiv och proffsig inställning till sitt uppdrag. Kan varmt rekommendera henne till andra!