Karin Heldesjö

Karin Heldesjö

Karin Heldesjö är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Karin Heldesjö har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Karin Heldesjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Heldesjö har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

76 omdömen om Karin Heldesjö

Annie Ingela S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Proffsigt, trevligt och lösningsfokuserat bemötande som underlättade massor för oss.

Anna H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Karin överträffade alla mina förväntningar. Hon hade ett väldigt trevligt bemötande, var enkel att få tag på, och gjorde verkligen det lilla extra för att hjälpa mig genom hela processen.

Ester Josefine M

Karin är en professionell mäklare med ett glatt och personligt bemötande. Hon ser ens behov och skapar en trygghet med hennes kunskap och positiva inställning genom hela säljprocessen. Vi är supernöjda och rekommenderar verkligen att välja Karin om ni vill ha en driven och noggrann mäklare med ett fantastiskt bemötande! :)

Per B
Gränby

Positiv, ödmjuk med mycket energi!

Love A
Luthagen

Karin är superbra, tillgänglig och trevlig. Vi kände oss så trygga med henne i hela processen i vårt köp av bostad.

Matilda S
Luthagen

Jag är väldigt nöjd med att ha valt Karin som mäklare när jag sålde min lägenhet. Hon var väldigt lättsam och alltid trevlig vid den kontakt vi hade. Hon gav bra råd och stöd under hela försäljningsprocessen. Jag rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja sin bostad.

Paulina G
Årsta

Karin har ett trevligt och proffsigt bemötande. Hon är lyhörd, trygg och peppande. Försäljningen gick bättre än vi trott och hon skötte budgivningen på ett grymt sätt. Vi kan varmt rekommendera Karin då hon var fantastisk vid försäljningen av vår älskade lägenhet.

Maria H
Luthagen

Karin är vänlig och håller det hon lovar. Är pålitlig och engagerad i sitt uppdrag. Bra på att hålla kontakt och ge återkoppling under processen . Är driven och och på samma gång målmedveten. Kan varmt rekommendera Karin som bästa fastighetsmäklare.

Karita L
Gottsunda

Hon var mer än vanligt, kunnig snabb och tydligt med alls moment. Jättebra. ☺️☺️👍

Yvonne B
Vårdsätra

Bra bemötande. Bra att ge information och stöd vid försäljning av min bostad.