Med Rashin är det inga konstigheter! Smidig kommunikation och det gick snabbt från första kontakt tills att det var dags för visning. Följer upp väl efter visningar och håller dig upprättad. Ärlig kring prissättning vilket uppskattades. Kan varmt rekommendera!
Rashin Cohen
Rashin Cohen är mäklare på Cohen Mäklarbyrå AB
.Rashin Cohen har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Rashin Cohen har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Rashin Cohen har haft 37 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
25 omdömen om Rashin Cohen
Rashin är en mycket proffsig, varm och kunnig mäklare som tog fantastiskt väl hand om oss under hela processen. Vi kände oss trygga och fick goda råd och stöd. Det var skönt att ha henne som stöd då det var första gången vi sålde en bostad.
Mycket trevlig som person och i sin yrkesroll. Hade många visningar och svarade alltid snabbt på telefon och mejl. Vi är nöjda.
Trevlig och kunnig mäklare,bra kund bemötande
Hon var trevlig, effektiv på sitt arbete och professionell
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Cohen Mäklarbyrå och särskilt med Rashin. Från första kontakten har processen varit smidig, professionell och väl genomtänkt. Rashin har varit engagerad, tydlig och lyhörd genom hela affären, vilket har skapat trygghet för oss som säljare. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi är väldigt nöjda med både genomförandet och slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Rashin och Cohen Mäklarbyrå till andra som går i säljtankar.
Fint mottagande . Allt verkade enkelt och snabbt Jättebra
En mycket kunnig och hjälpsam mäklare. Rekommderas varmt!
Till en början lite svår att få tag på mäklaren innan och efter visningen. Men väldigt trevlig, proffsig och hjälpsam vid köp och kontraktskrivning.
En fantastisk mäklare som är både tydlig, snabb och lyhörd! Om det blir fler försäljningar i framtiden vet vi vem vi kommer välja!