Rashin Cohen

Rashin Cohen

Rashin Cohen är mäklare på Cohen Mäklarbyrå AB

Rashin Cohen har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Rashin Cohen har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Rashin Cohen har haft 37 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Så länge jag kan minnas har jag fascinerats av hem och de liv som ryms inom fyra väggar. Sedan 2013 har jag arbetat som mäklare och i över 10 år förmedlat bostäder i Uppsala. Jag har med stor omsorg guidat hundratals köpare och säljare. I en ofta komplex process vill jag vara din trygga rådgivare och se till att din bostadsaffär blir både lyckad och trygg.

2025-02 - 2026-01

25 omdömen om Rashin Cohen

Sedan starten hos Reco 2026
Lowe F
Rosendal

Med Rashin är det inga konstigheter! Smidig kommunikation och det gick snabbt från första kontakt tills att det var dags för visning. Följer upp väl efter visningar och håller dig upprättad. Ärlig kring prissättning vilket uppskattades. Kan varmt rekommendera!

Elin B
Norby

Rashin är en mycket proffsig, varm och kunnig mäklare som tog fantastiskt väl hand om oss under hela processen. Vi kände oss trygga och fick goda råd och stöd. Det var skönt att ha henne som stöd då det var första gången vi sålde en bostad.

Ulrika L
Ulleråker

Mycket trevlig som person och i sin yrkesroll. Hade många visningar och svarade alltid snabbt på telefon och mejl. Vi är nöjda.

Björn Erik L
Fullerö

Trevlig och kunnig mäklare,bra kund bemötande

Yusuf K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rashin Cohen en del av Cohen Mäklarbyrå AB
Centrum

Hon var trevlig, effektiv på sitt arbete och professionell

Carl-Åke S
Kungsängen

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Cohen Mäklarbyrå och särskilt med Rashin. Från första kontakten har processen varit smidig, professionell och väl genomtänkt. Rashin har varit engagerad, tydlig och lyhörd genom hela affären, vilket har skapat trygghet för oss som säljare. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi är väldigt nöjda med både genomförandet och slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Rashin och Cohen Mäklarbyrå till andra som går i säljtankar.

Samir M
Köpte sitt hus med hjälp av Rashin Cohen en del av Cohen Mäklarbyrå AB
Norby

Fint mottagande . Allt verkade enkelt och snabbt Jättebra

Hans Kristian K
Vänge

En mycket kunnig och hjälpsam mäklare. Rekommderas varmt!

Helena F
Köpte sitt hus med hjälp av Rashin Cohen en del av Cohen Mäklarbyrå AB

Till en början lite svår att få tag på mäklaren innan och efter visningen. Men väldigt trevlig, proffsig och hjälpsam vid köp och kontraktskrivning.

Liv K
Sålde sitt hus med hjälp av Rashin Cohen en del av Cohen Mäklarbyrå AB

En fantastisk mäklare som är både tydlig, snabb och lyhörd! Om det blir fler försäljningar i framtiden vet vi vem vi kommer välja!