Proffsig, vänlig med glimten i ögat. Många bra tips, 5 av 5!!
128 omdömen om Matilda
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade både proffsigt bemötande och tipsen.
Lyhörd, enkel, kunnig. Tog sig TID! Rekommenderar varmt. Anna
Tack för din fina recension. Härligt att läsa att du kände dig väl omhändertagen och att besöket levde upp till förväntningarna.
Fantastiskt duktig och trevlig. Klipper väldigt fint och håller en bra dialog. Kan varmt rekommendera Matilda som frisör.
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen och bemötandet.
super snäll och lyssnar på kundens önskemål!!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade lyhördheten.
Blev bemött på ett mycket trevligt och välkomnande sätt. Hon tog sig tid att lyssna ordentligt på mina tankar och önskemål och gav professionella råd där det behövdes. Planen för behandlingen efter konsultationen gjorde att jag kunde uppnå önskat resultat på bästa sätt!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötande och professionella råd
Jättenöjd! Trevlig och lyhörd!
Tack för din fina recension! Vi är glada att du blev nöjd med besöket.
Overall end result very underwhelming unfortunately
Förstod exakt vad jag ville och kom med bra tips på hur jag kan ta hand om mitt hår.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du kände dig förstådd och fick bra tips för ditt hår.
Hade höga förväntningar och fick precis det jag bad om! 10/10
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att vi kunde leva upp till dina höga förväntningar!
Jättefint bemötande av Matilda. Hon lyssnade in mina önskemål och resultatet blev så fint.
Tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att bemötandet och resultatet motsvarade dina förväntningar.