Väldigt trevlig och gullig tjej. Mjuk på handen och omhändertagande. Tydliga och noga också med att fråga om vad jag ville ha för typ av resultat och det slutade upp perfekt. Väldigt nöjd, rekommenderar starkt!
294 omdömen om Nathalie M
Stort tack för din fina feedback 🥰 Vad härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Det uppskattas verkligen! 😊
Fick jättebra bemötande och resultat hos Nathalie M. Jag upplevde henne noggrann och lyhörd.
Tack snälla för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd 😀🌸
Styling, tvätt och fön, som utfördes utmärkt och precis så som önskat. Lyssande på vilka produkter som passade mig bäst
Tack snälla! ✨ Så glad att du blev nöjd och att produkterna passade dig 💛 Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig, effektiv och kunnig. Jag blev jättenöjd med mina slingor. Kan verkligen tänka mig att gå tillbaka.
Tack för din fina feedback! Vad kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Nathalie.
Fantastiskt!❤️💯🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺😊
Tack snälla för din fina recension =)
Nathalie är kunnig och professionell, vilket gör att jag som kund känner mig väl omhändertagen och trygg i att jag får ett riktigt bra resultat.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jätteduktig!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra!
Jättebra frisör! Jätte trevligt bemötande!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jättegullig tjej och bra service. Men, förstod inte riktigt vad jag ville ha för klippning. Bad om tunna lager i topparna och orörda längder. Visade 4 st bilder på hur jag menade och ändå blev det fel. Stora hackiga lager och sen understa håret som en rak bob. Går inte att styla snyggt hemma oavsett hur man gör. Riktigt besviken då man betalar 800kr för en tjänst som gör håret värre än innan. Tror dessutom inte ens att de var frisören jag bokade hos som klippte mig. Håret blev verkligen helt galet fult och t.om jag själv...
Tack för din recension, vad tråkigt att du inte blev nöjd! Vänligen maila oss på Info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.
Toppen! Trevlig och bra! Nöjd
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet