Sofie

202 omdömen om Sofie

Emma M

Jag blev så nöjd, Sofie är jätte duktig!

Rickard Mikael F

Proffsig, kompetent och lyhörd.

Sara K

Sofie var jättegullig och förstående! Hon lyckades helt fantastiskt bra med att möta mina förhoppningar och överträffade mina förväntningar. Mitt slitna och tidigare felklippta hår fick tillbaka lyster och volym. Jag är väldigt petig med både hår och frisör och kommer definitivt boka med Sofie igen, nästa gång det är dags.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Sofie och resultatet

Rasmus S

Sofie var väldigt duktig på att fråga och lyssna in hur jag ville ha det. När hon sen klippte förklarade hon varje steg och varför hon gjorde som hon gjorde. Resultatet blev sedan precis som jag hoppades och förväntade mig!

Svar från Sofie

Tack för din fina recension! 🌸 Härligt att höra att du kände dig lyssnad på och är nöjd med resultatet 😊

Agnes K

Jag är så otroligt glad och nöjd med mitt hår, allt detta tack vare Sofie.När jag kom in till henne gav jag henne lite referens bilder och försökte förklara hur jag ville ha resultatet (vilket som kund alltid för mig är svårt då jag inte riktigt själv har koll på vad alla tekniker,slingor och färger heter). Sofie lyssnade och fick mig att känna mig hörd i mina önskemål och gav mig ett väldigt professionellt bemötande med idéer och råd jag alltid velat höra men aldrig kunnat förklara själv. Detta är vad jag kallar en väldigt...

Petra L

Sofie är perfekt att bolla idéer med och hon ger bra tips på styling och vad man inte bör göra med håret för att det ska se så bra ut som möjligt. Dessutom är hon väldigt trevlig och lätt att prata med.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Så roligt att du uppskattade både rådgivningen och servicen.

Michael E

Sofie har rena magin i saxarna – man kliver ur hennes stol och ser ut som en riktig modell.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är så nöjd med Sofies klippning och resultatet blev precis som du önskat!

Clara L

Första besöket hos Sofie och kommer definitivt komma tillbaka!! Fick superbra tips och blev supernöjd med håret!

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att ditt första besök hos Sofie var positivt och att du blev nöjd med både tips och resultat!

Johan R

Det var min första gång hos Sofie men hon var mycket duktig, inte minst lyhörd för vad jag ville ha. Och trevlig!

Linnéa P

Duktig, professionell och supertrevlig!

Svar från Sofie

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!