Sofie

161 omdömen om Sofie

Graciela H

She was very kind and talented with her work. I feel very happy with the result.

Svar från Sofie

Thank you for your kind review! We’re glad to hear you felt happy with the result and appreciated her work.

Maja U

Fick bra förslag på hur vi kunde göra med färg och klipp, tydlig och proffsig.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick bra och tydliga förslag samt en proffsig upplevelse.

Amanda J

Trevlig, proffsig, lyhörd. Förstod direkt vad jag var ute efter och ställde förtydligande frågor för att bekräfta att hon uppfattat rätt. Rekommenderas!

Svar från Sofie

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du kände dig sedd och att ditt önskade resultat uppfylldes.

Erik Ö

Det var längesedan jag kände att en frisör var så noggrann med att lyssna och klippa håret på det sätt jag önskade som Sofie var. Otroligt nöjd med både håret och supertrevlig kundservice, kommer definitivt att komma tillbaka.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både klippning och kundservice hos Sofie.

Marcus M

Trevligt bemötande, serviceminded och nöjd med resultatet.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och är nöjd med resultatet.

Madeleine S

Proffsig och trevlig. Jag är mycket nöjd och kommer att komma tillbaka till Sofie.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd och uppskattade både professionalism och bemötande hos Sofie.

lykke b

Super trevlig och tillmötesgående

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade det trevliga och tillmötesgående bemötandet.

Petra B

Jag vet faktiskt inte om jag någonsin blivit så nöjd hos en frisör förut. Slingorna blev mjuka och naturliga, precis som jag hade efterfrågat, och klippningen blev också som jag hade önskat. Noga utfört.

Svar från Sofie

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att både slingor och klippning blev precis som du önskade.

Paola L

Min son blir alltid väldigt nöjd med sin klippning

Svar från Sofie

Stort tack! Så roligt att höra att din son alltid blir väldigt nöjd med sin klippning 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Lisen H

Sofie var supertrevlig och förstod precis vad jag ville ha och resultatet blev 100% perfektion!

Svar från Sofie

Stort tack! Vad roligt att höra att Sofie förstod precis vad du ville ha och att resultatet blev 100% perfektion ✨ Varmt välkommen tillbaka!