Jag älskar Nathalie! Hon är så duktig och så vänlig också, sprider härlig energi
Creative Headz Humlegårdsgatan
310 omdömen om Creative Headz Humlegårdsgatan
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Duktig, trevlig, ger bra råd om färg & form.
Tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du uppskattar både servicen och de goda råden! 😊
Tack Nathalie M för fint bemötande, lyhördhet , kloka åsikter och en fin frisyr! Väldig nöjd .
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Hon klippte bra men inte alls vad jag frågade om. Mitt hår blev för kort
Trevlig, duktig och kommer med egna förslag!
Tack så mycket för din fina recension! 🌸 Vad roligt att du uppskattar både servicen och de personliga rekommendationerna. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Fantastiskt duktig på färger. Hel nöjd.
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!
Trevlig och lyhörd! Mitt hår blev superfint och precis som jag efterfrågade
Hej Cathrine, Tack snälla för din recension. Vi är glada att höra att du känner dig nöjd med oss på Creative Headz =).
Hon får gärna klippa mig igen.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jätteduktig och frisyren blev super!
Stort tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och din nya frisyr. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 😊
Förtroendeingivande, duktig och proffsig. Jag rekommenderar henne varmt och kommer att komma tillbaka!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
På vilket sätt blev du bemött av Nathalie M? Väldigt varmt, professionellt och engagerat. Hon var lyhörd, trevlig och fick mig att känna mig väl omhändertagen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Nathalie M upp till dem? Jag förväntade mig ett fint resultat och bra service, och Nathalie överträffade mina förväntningar. Hon var kunnig, engagerad och hade dessutom bra koll på hela salongen. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Jag gjorde klippning, färg och en extra hårbehandling....
Tck för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Sofie var superduktig! Hon förstod precis vad jag ville ha för resultat och nyans. Rekommenderar varmt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Mycket trevligt bemötande och jag är så nöjd med klippning och styling
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Trevlig och proffsig och bra på alla sätt!
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!
Stella som jag träffade för första gången var lyhörd och inkännande och var grym med saxen!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Trevlig och professionell. Mycket bra service
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!
Inkännande och duktig. Kommer tillbaka.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Nathalie.
Otroligt kunnig , proffsig och gjorde det lilla extra
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Väldigt duktig! Hon lyssnade in och gjorde en riktigt fin makeover på mitt trötta långa hår. Kommer definitivt komma tillbaka 🌸
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Trevlig, duktig och lyhörd på mina preferenser !
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Lyhörd, trevlig och otroligt bra frisör
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!
Sofie var mycket trevlig och gjorde ett bra jobb på att omvandla referens bilden till en frisyr som passade mig.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Supertrevlig & lyssnade in vad jag hade för önskemål! Blev supernöjd och hade en toppen upplevelse, kommer definitivt boka om
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Jag är jättenöjd. Stella är super!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Mycket trevlig och gjorde ett bra jobb.
Tack snälla för dina fina ord! 💛 Så roligt att höra att du är nöjd.
Världens bästa Nattis som alltid lyssnar, är supertrevlig och tydlig i allt hon gör när det kommer till mitt hår. Känner mig så trygg när jag går till henne. Rekommenderar henne varmt!!
Stort tack för din fantastiska recension! Tack för din rekommendation, och varmt välkommen tillbaka! 💕
Bra service och bra klippning!
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och klippningen.💛
Lyhörd och noggrann, väldigt trevligt bemötande.
Tusen tack för din fina recension! 🩷
Väldigt väldigt nöjd, och hon var super trevlig! ☺️
Stort tack för din fina recension! 🩷
Ingen känsla för noggrannhet,
Vi tar din feedback på stort allvar och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att få veta mer om vad som inte motsvarade dina förväntningar❤️
Mycket fint bemötande och super sökd med klippningen! Sofie var mycket trevlig och jag kommer definitivt tillbaka!
Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! 💛
Gick dit för klipp och balayage hos Elie. Toppenhärlig och proffsig personal! Mitt hår blev 10/10, kommer absolut komma tillbaka!
Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd, varmt välkommen tillbaka! 💛
Jag blev jättenöjd med min klippning hos Elie, snabbt och snyggt, blev precis så som jag önskade. Jag bokade en flexibel tid och det fungerade bra. Kommer gärna tillbaka!
Tack för din fina recension! ✨ Vad roligt att du är nöjd med både klippningen och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka! 💛
Klockren klippning och väldigt trevlig
Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd. 💛
Alltid lika nöjd efter besök hos Nattis. Precis som de senaste 15 åren.
Stort tack för din fina recension! 🌸 Det betyder extra mycket att höra att du varit nöjd hos Nattis under så många år.
Jag tvättade och fönade håret. Blev bemött med mycket värme och jag kände att de verkligen ville ta hand om mig. De var intresserade att höra hur jag ville ha mitt hår. Mina förväntningar uppfylldes med råge, jag blev så fin i håret. Jag rekommenderar verkligen Craetive Headz.
Tack för dina fina ord! 💛 Det gläder oss att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Så nöjd, super kompetent och duktig.
Hej Linda, Tack snälla för din recension. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen ☺️🌸.
Snabb behandling, bra kompetens :)
Tack så mycket för din fina recension! 😊
Fantastisk, lägger verkligen tid på konsultation och val av färger och längd. Bokar henne igen nästa gång 😍
Hej Sara, Tack snälla för din fina recension. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen =).
Snabbt och bra!
Tack snälla för din recension, vi ser framemot att få hjälpa dig igen =).
Super proffsig, otroligt duktig och snabb!
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!❤️
Jag blir alltid så nöjd och glad av att besöka Nattis!!
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du alltid blir så nöjd hos Nattis. Varmt välkommen tillbaka!🌸💕
Superduktig och otroligt trevlig!
Tack snälla för din fina recension🌸
Kändes ofokuserad, slarvig klippning. Fick gå till en annan frisör veckan efter
Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du inte blev nöjd med ditt besök. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi dig gärna vidare.
När man går till frisören, och dessutom betalar mycket pengar, uppskattar jag när det är en lite lyxig, härlig stund men det var det inte här. Det kändes bara som det skulle bli klart så snabbt som möjligt, blev inte som jag tänkt eller ville, dyrare än jag tänkt, inte så fin styling och mina vänner jag träffade efteråt blev förvånade att jag hade varit hos frisören när de såg mitt hår. Ville att det skulle bli fint inför sommaren men tycker typ det blev värre. Kommer inte gå tillbaka.
Hej och tack för din feedback. Tråkigt att höra att upplevelsen inte levde upp till förväntningarna. Vi tar detta vidare internt och ser över både resultat och upplevelse i salongen. Vid önskemål om vidare dialog går det bra att kontakta oss på info@creativeheadz.se.
Otroligt duktig och super trevlig! Jag berättade att jag velade mellan 2 frisyrer och hon var otrolig på att guida mig rätt. Resultat blev bättre än vad jag hade förväntat mig.
Stort tack för dina fina ord! 💛 Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Du är bäst! Proffsig rakt igenom.
Nathalie är professionell, duktig frisörska och har ett vänligt bemötande. Fem av fem i betyg.
Tack för de fina orden! 💕 Vi ska hälsa Nathalie. ✨
Snäll, serviceminded, professionell
Tack snälla, vad glada vi blir att du känner dig nöjd med oss!
Lyhörd och duktig. Jag blev mycket nöjd.