Jag har gått till Ellie i 3 år nu och jag lämnar alltid flinande som ett barn på julafton. Finns ingen bättre!!!
232 omdömen om Elie
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du haft tre fantastiska år hos Ellie och alltid lämnar med ett leende!
Elie klipper mina tonårssöner. Förut klipptes de av olika frisörer på CreativeHeadz. Ibland var det svårt att få dem att gå dit. Sedan de fick tid hos Elie så har det varit roligt att gå och klippa sig. Han har bra känsla för hur de / kunden vill bli bemötta.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att dina söner trivs så bra hos Elie och uppskattar hans bemötande!
Elie är en superduktig frisör. Och trevligast!
Tack snälla för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Elie är grymt bra på frisyrer och alltid trevlig!
Elie är grym, blev såå nöjd!!🫶🏻
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Otroligt bra på sitt jobb! Skön kille kommer 110% komma tillbaka!
Tusen tack för din härliga recension! 🤍 Vad fantastiskt att höra att du är så nöjd – och att du kommer tillbaka, det gör oss så glada! ✨ Varmt välkommen igen! 💇♂️💕
Grym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack för din fina recension. Kul att höra att du är nöjd med Elie.
Jag blir alltid bemött med ett leende och får frågan hur mår du, roligt att se dig av Elie. Han är duktig och proffsig i sitt yrke, han ser vad som behövs göras med mitt hår. Vi tar gemensamt beslut på vad som blir bra. Vi har intressanta och givande och positiva samtal under behandlingen. Jag ser fram emot varje gång som jag ska gå och fixa håret är glad varje gång som jag går därifrån. 🌺🌺
Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir så nöjd hos Elie!
Han överträffade alla mina förväntningar. Kunnig, professionell, och väldigt omhändertaganden. Han vara bland de bästa frisörer jag mött.
Tack för din fina recnesion. Vad roligt att höra att dina förväntningar överträffades och att du fick ett professionellt bemötande.
Väldigt professionell!
Tack för din recension! ✨ Vad roligt att höra att du är nöjd.