Jag får som alltid ett positivt bemötande och känner mig alltid snygg i håret efter en klippning, eller efter ha gjort slingor. Angie är guld värd! Hon är ett proffs, helt enkelt!
314 omdömen om Angie
Tack för din fina recension! Så roligt att du känner dig nöjd varje gång🌸
Så bra och så duktig! Har äntligen hittat en frisör jag trivs med.
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd! 🌸
En kanon upplevelse med trevligt bemötande och snygg i håret blev jag.
Tack för din fina recension. Härligt att höra att `nöjd med dit besök hos oss 🌸😊
Fantastiskt! Har följt med hemma 5-6 år mellan salongerna. Rolig, trevlig och oerhört kompetent frisör. 👍👍👍👍👍
Går alltid därifrån med fantastiskt resultat och så himla nöjd. Grymt kompetent och så lättsam att snacka med under tiden.
Fantastisk på så många sätt. Lyhörd och får mig att känna mig avslappnad och bekväm! <3
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du känner dig avslappnad och väl omhändertagen hos oss!
Alltid lika trevligt att klippa sig hos Angie. Duktig, trevlig, kan tämja mitt hår och ger bra tips och råd.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid trivs hos Angie och uppskattar hennes tips och kunnighet!
Alltid lika trevligt att gå till Angie. Förväntningen var att hon som vanligt klipper mitt tunna lockiga hår perfekt och lyssnar på hur jag vill ha det stajlat (dvs knappt alls). Hon levererade och det blev också en superfin blond som gömmer mina nya grå perfekt :) Hon erbjöd också bryn och frans-fix som jag tackade ja till - kändes toppen att bli extra vårfin. Jag köpte schampo, balsam + anti-frizz-kräm från någon ny Kerastase-line och ett CH-hårspray - alla på Angies rekommendation. Så trevligt att prata med Angie under...
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att Angie levererade både klippning och färg precis som du önskat och att du trivdes med hela upplevelsen!
Första gången hos Angie och blev så nöjd! Hon förstod direkt vad mitt hår behövde och gav en bra konsultation och grym färg & klipp. Redan bokat tid hos henne för återbesök🌟
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att ditt första besök hos Angie blev så lyckat och att du redan bokat återbesök!
Supertrevlig och proffsig. Är jättenöjd!
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är nöjd med både bemötande och professionalism!