Elie

282 omdömen om Elie

Gabriella G

Elie är bäst! Han är en sån frisör som man kan visa bild och säga så där vill jag ha det och han löser det! Han är extremt duktig, lyhörd och kunnig! Jag har aldrig hittat rätt frisör tills jag hitta Elie, byter aldrig bort honom! Nu är det till och med roligt att klippa sig :)

Svar från Elie

Tack så jättemycket för dina fina ord! ❤️ Det värmer verkligen att höra. Vi blir så glada att du trivs hos oss på Creative Headz och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Martin I

Elie är inte bara otroligt skicklig på det han gör, utan även väldigt trevlig och professionell.

Matilda E

Förstod direkt vad jag ville ha för klippning, trevlig och gjorde ett snabbt utförligt jobb. Supernöjd!!

Olivia F

Han va inte bara härlig och välkomnande men otrolig kunnig och kunde förstå visionen även om min beskrivning va lite all over the place! Va första gången jag var hos honom och var nervös eftersom jag alltid gått hos samma person, men väldigt härlig upplevelse!

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Elie!

Anna S

En inlyssnande, skicklig, vänlig och omtänksam person. Jag kände mig väldigt trygg. Rekommenderar starkt!

Monika Å

Supertrevligt bemötande när jag kom och jag tyckte Eli på ett professionellt sätt förstod vad jag ville ha för frisyr till bröllopet jag skulle på.

Svar från Elie

Tack för den fina recensionen! 😊Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Calle H

Otroligt bra! Blir alltid som man tänkt sig, alltid nöjd!

Svar från Elie

Tack snälla Calle för din recension, vi hoppas vi ses igen snart =).

Helena L

Jättetrevlig,mjuk och skicklig!

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Vad roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Matilda O

Tog emot mig med kort varsel efter en ombokning och tog sig verkligen tid. Väldigt lyhörd, ödmjuk och proffsig, med ett fint och avslappnat bemötande. Kände mig trygg genom hela besöket och blev supernöjd med resultatet. Har helt klart hittat min nya frisör!

Svar från Elie

Tusen tack för din fina recension! 💛 Så roligt att du kände dig trygg och så nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Norea J

Super bra! Lyssnade verkligen på vad man ville ha och inte. Förklarade vad han tyckte var bra och vad han gjorde för att man skulle bli nöjd! Super nöjd verkligen!

Svar från Elie

Tusen tack för din fina recension! 🥰 Vad roligt att höra att du kände dig lyssnad på och så nöjd med resultatet.