Elie

253 omdömen om Elie

Annika J

Elie - superfin och proffsig. Elie är precis vad man behöver när man rusar in på salongen med ett risigt skatbo på huvudet och en halvtimma senare går ut med glänsande Hollywoodlook. Tusen tack Elie för att du är så supertrevlig och skicklig!

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Vi blir så glada av att läsa detta och kul att du är så nöjd 🌸😀

Jenny Z

Serviceminded och otroligt vänlig. Sonen blev väldigt nöjd med klippning, iblyssnande och kunnig.

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är så nöjda!

Milo B

Han är grym, klipper precis som jag vill varge gång, går alltid där ifrån med ett leende!

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du går därifrån med ett leende 😀

Vilma J

Elie var så gullig, lyssnade verkligen till vad jag ville ha och resultatet blev exakt som jag önskade! Kom även med toppenbra tips på hur jag kan ta hand om just min hårtyp! Rekommenderar starkt!

Svar från Elie

Tack för din fina recension, va kul att resultatet blev precis som du ville!

Anna K

Bästa frisören! Alltid glad och trevlig. Som kund blir man verkligen bortskämd 😊

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du är så nöjd varje gång 😀🌸

Therese A

Fokuserad, trevlig och professionell

Anette L

Alltid nöjd. Han lyssnar på vad man vill. Toppen trevlig!

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Erik S

Fantastisk frisör, alltid en förstklassig upplevelse!

Svar från Elie

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du alltid har en förstklassig upplevelse hos oss!

Julia K

Gör ALLTID precis som jag föreställt mig! Blir alltid nöjd!

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att du alltid bli nöjd hos Elie!

Herman K

10/10 mottagande, service, leverans, och resultat. Alltid nöjd och glad efteråt :)

Svar från Elie

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du alltid är nöjd med både mottagande, service och resultat!