Elie

265 omdömen om Elie

Ellinor H

Professionell, hjälpsam och skicklig!

David B

Den mest exceptionella frisören som finns. Jag har klippt mitt hår hos Elie i 3 år nu och lämnar alltid med det största leendet du kan tänka dig.

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är så nöjd med dina besök.

Hannes R

Trevlig, jätteduktig och skicklig

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Elie!

Sebastian J

Mkt trevlig och bra frisör! :)

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kull at du blev nöjd med ditt besök!

Patric H

-----------------------------------------------------------

Kundtjänst Creative Headz gillar detta
Adrijan P

Bästa Service, jätte omtänksam med Barn. Det är våran 6te år med dotter hos Elie. Tack

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att ni trivs så bra hos Elie!

Jeanna U

Jag har sällan en egen vision av mitt hår, jag vill bara se okej ut, och uppskattar därför en frisör som föreslår vad som kan passa mig. Gärna med lite engagemang, så klart, så att det känns genomtänkt. Litar på Elie och tycker resultatet blev toppen!

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Torsten L

Grymt nöjd. Väldigt proffsigt och kändes verkligen som att Elie satte sig in i mina önskemål och önskningar. Kändes väldigt tryggt och blev superfint

Svar från Elie

ack för din fina recension! Så fint och höra att du blev nöjd 😀🌸

Sarah C

Superduktig! Trevlig och lyhörd och är supernöjd med resultatet😊

Svar från Elie

Tack för din fina recension! Så kul att du tycker allt blev bra och att du är nöjd med resultatet🌸

William T

Har klippt mig hos Elie i mer än ett år nu och är alltid nöjd när jag går därifrån. Han är lyhörd och extremt kunnig när det kommer till klippningar. Elie vet hur man tar hand om olika sorters hår och vad som fungera bäst för varje person. Så om ni behöver en kunnig och duktig frisör som verkligen ser till att ni får en bra frisyr som håller sig länge gå till Elie!

Svar från Elie

Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Elie!