Samuel tar alltid fram det bästa i mig, han är noggrann och lyhörd och är grym på huvudmassage
59 omdömen om Samuel
Samuel hoppade in då min vanliga frisör var sjukskriven, vilket jag inte fått besked om. Tyckte att han var lite hårdhänt, men lyhörd för hur jag ville bli klippt. Inte speciellt pratsam, men personligen tycker jag det är skönt
Hej Caroline! Vi tar åt oss av din feedback och hoppas att få se dig flera gånger i framtiden ❤ Mvh Creative Headz
Har inget annat att säga annat än att jag är supernöjd!
Jag är super nöjd. Så trevligt bemött av Samuel och mycket nöjd med slingor och färg. Uppfyllde alla mina förväntningar. 10/10
Serviceminded, bra på både färg och klippning. Snabb👌
Perfekt social och vänlig. Gick såklart därifrån med en perfekt blond nyans och styling.
Hej Matilda! Tack för dina fina ord och för att du tog dig tiden att skriva! Du är alltid välkommen hos oss! Bästa hälsningar, Creative Headz 😊 💕
Alltid trevligt att klippa sig hos Samuel. Blir alltid väldigt nöjd med frisyren efter att varit där.
Hej David! Så kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med vår frisör Samuel! Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Stora kramar, Creative Headz ❤️😃
Mycket nöjd med tvätt o fön i lördags. Fick komplimanger i en affär senare över hur snygg jag var i håret. Tack Samuel!
Hej Gunilla! Super kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med vår frisör Samuel! Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕💕
Kunnig, proffsig, trevlig - gå till honom!
Samuel är grym! Känner mig alltid som en gudinna när jag går därifrån. Litar blint på hans konsultationer både vad gäller färg och klippning. Och stylingen är sjukt bra!