Mycket duktig och professionell!
401 omdömen om Bojana
Tack för din feedback, vi blir glada att höra att du är nöjd med besöket! Du är varmt välkommen tillbaka 🌸
Supertrevlig och kunnig, blev väldigt bra precis som jag ville ha det.
Tack för din feedback, vad kul att höra att du blev så nöjd med ditt besäk! Du är varmt välkommen åter 🫶
Bojana är bäst, underbar frisör!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Det var mitt 10-åriga barnbarn som hade en klippning. Blev superfint. Det enda som jag undrar lite över är priset för barn, borde nog sänkas en aning för barn under 12. Klippning tog bara 20 minuter. Men det är ju inte Bojana som sätter priserna. Vi var supernöjda, hon är väldigt noggrann och glad och lättsam att prata med. Tack
Tack snälla för din fina recension ❤️ Vad roligt att höra att ni blev så nöjda med besöket hos Bojana. Vi uppskattar även din feedback kring priserna och tar den med oss. Varmt välkomna tillbaka!
She's the best! A real professional!
Thank you so much, that’s so lovely to hear 🥰 We’ll definitely pass it along! 😊
Alltid service minded och bra styling och klipp med Bojana. Rekommenderar
Tack snälla för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd!
Bojana är en mycket skicklig frisör som kan klippa min frisyr så den håller i minst 8 veckor .
Tack för din fina recension! 😊
Den bästa frisören jag mött. Inlyssnade, noggran, professionell, genuin. En riktigt stjärna kommer definitivt tillbaka . Har jätte tjockt och komplicerat hår. Hon klippte precis så som jag ville ha det vägledde mig och guida mig. 100000 miljoner nöjd tacksam
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Great hairdresser and great results.
Thank you for your lovely review! We truly appreciate your kind words and are so happy you’re satisfied 🌸😀
Toppklass varje gång! Bojana är ett geni!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och vi instämmer Bojana är ett geni. Varmt välkommen tillbaka!